Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 244

• 59 045
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Здравейте!  Hug

Щастлива да е наистина съботата, а и не само тя, мили дружки!

Канти, Вичи, Злати, Надин  Hug

Такива прекрасни снимки имаме за старт на деня, че... няма как да е другояче  Peace

Интересно ми е - коя е жената с ТМТ? Тя ги следва не само в магазина, но... и на улицата  newsm78

А този път аз имам какво да допълня за булката, на чиято сватба беше Туба. Не я познавам, но... случайно попаднах на инфото, когато преглеждах общи новини и...

Цитат
её мама - актриса Дерья Байкал, а отец - актер и режиссер театра Ферхан Шенсой. Также её сестра - Дерья Шенсой, а старший брат - режиссер Мерт Байкал (ВВ 4 сезон, ВВК 1 сезон, Фи Чи)

Излиза, че... булката е от сой  Wink, все известни имена и... затова и гостите са такива.
Права си Линка  Hug и на мен при вида на всичкия този лукс и имена, това беше първата мисъл - добре, че е Умут, та да видим и Туба на такова събитие. а тя... както винаги е различна от другите дами. Всички в луксозни тоалети и пози за снимки, а тя... елегантна, но скромно... на заден план и с любимия до нея.  Simple Smile
Ето, затова си я обичам вече толкова години!  Heart Eyes

# 121
Привет обедно! Hug

Надин Hug,като писа сутринта и аз отидох за в-ка! Wink  Обаче ММ си иска''Телеграф'',че има повече кръстословици,за мен остава судокуто! Laughing  Така,че ние за два в-ка-2,50лв.! Laughing А това,което пише за Къванч и Башак,къде се оженили и т.н.си го знаем вече от форума! Peace

Цвети Hug,и аз срещнах това инфо при рускините! Peace Булката е играла в ''Чучулигата'',аз съм го гледала,но така и не си я спомням в коя втор.роля е била,само Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит и още някой др.актьор си спомням! Peace

от ИГ на Туба....

Приятен следобед! bouquet

# 122
Здравейте!  Hug

Имаме нови, страхотни снимки!  Hug Благодаря!  bouquet

И според мен момичетата са се притеснили от папараците - вероятно много нахално са снимали  #Cussing out и искат да се скрият! Ама с усмивка!  Laughing За тях това е игра.  Peace Пак по-добре от страховата невроза от папараци, която има сина на Халит и Берг.  Mr. Green
Сега гледам в нета, че и Берг е пазарувала със сина си, но на снимката е само тя. Побъркаха децата тия нахални журналюги! Crossing Arms
Сега, като отворих ВК и попаднах на куп клюки, не съм ги знаела, но не са и за нашата, затова в спойлер
Скрит текст:
Сегодня вечером состоится свадьба пары Мерта Фырата и Идиль Фырат!

Оказва се, че мацката е била гадже на Къванч
после отношений с Метлем Камбул,котоая старше Киво на 14 лет.После разрыва с Идиль снова к ней вернулся. Азра была у Киво его большой любовью.Они ссорились-мирились.Семья Кыванча ее приняла,но вот не сложилось.А Башак заприметила Киво еще на съемках ЗЛ,она там была стилистом.Потом ее развод и она,как говорят,сама нашла Кыванча,чтобы он помог с адвокатом. И уже не выпустила из своих рук.

Надин Hug ами с Башак ще представят сериала и Къванч, с кой друг!  Joy
Отвоювала си го е жената от такива богаташки като тази Идил, от такива красавици, като Азра, има право да се гордее! По-стара от него, разведена, вероятно по-бедна, със сигурност по-грозна от много други негови приятелки, но този красавец на Турция е неин!  Mr. Green
Всяка на нейно място би се гордяла. Simple Smile
Фенките му със сигурност не го разбират, както повечето не разбират Туба, но... любов... това е!

Фотосессия для Arte Madrid/2013г/
Да ми е под ръка годината, когато Туба рекламираше Арте Мадрид
Злати  Hug да знаеш случайно какви са тези награди на Джамал Хюнал?  newsm78

А и тази снимка, знае ли някой от кога е?  newsm78

Туба е харесала тази снимка в ИГ. Това не е ли дъщерята на Şerif Sezer? newsm78

Хубав ден ви желая!  Hug

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 14:27 от Lina_4

# 123

Турски сериал с индийска песен Grinning Явно за мен днес Азия е на мода Laughing И само Вичи е виновна, че заради нея погледнах един тайландски сериал..и както го погледнах, там си и останах Crazy ooooh! ooooh!
Приказна романтика в приказна страна. Съзнавам, че гледам красиви картинки само, но не мога да се спра и го пльосвам и него в "оня ми списък" за доглеждане Rolling Eyes

Скрит текст:

Массая- тайский лакорн  

Линка,
Hug То папараците за мен са като в онези книжки: "Параграф еди кой си" И така и иначе ги тълкувам. Лошо е , че гонят Туба за снимки, но хубаво е, че я виждаме. Има известни личности, които се сърдят и чупят техниките им,но има и такива, които си плащат за да ги гонят и снимат Wink

# 124

Надин  Hug сигурна съм, че ако възпитанието ѝ позволяваше, и Туба щеше да чупи камерите на папраците!  Joy А не - с прелестна усмивка - „приятна вечер“... Mr. Green
Много ми харесва как облича момиченцата - непретенциозно и с вкус!  Peace
Без панделки, гладени роклички и т.н.  Grinning Всъщност по това си прилича с Кейт Мидълтън, която също облича своите деца старомодно - с роклички, жилетчици, пуловерчета и т.н.
Принцеси! Heart Eyes  Не им пука за мнението на плебеите!  Joy

Скрит текст:

# 125

Цитат
Злати  Hug да знаеш случайно какви са тези награди на Джамал Хюнал?  newsm78
Линка Hug,аз видях и др.снимки,но не пише за какво е наградата!Те са от ИГ и ако се открият може там да пише,но аз нямам ИГ! Peace Джемал Хюнал често участва в състезания с коне и стрелба с лък!Нали си хареса Антакия,  закупи си място и отглежда расови коне и др.животни!

Скрит текст:
тук има кратко видео,Джемал Х.,споменава Черно море и...може тук да е имало състезание.... Thinking
cemalhunal_video_1536396148882.mp4
 https://vk.com/tuba_murat?z=video219765202_456240081%2F7f59b10a0 … pl_wall_-68586478

Селма и съпруга и са били свидетели на др.сватба-месец август...

Скрит текст:
Сельма и ее супруг Джан Оз, фото с 12.08.2018 стали свидетелями своих коллег в редакции журнала «Socrates»

Линка Hug,клюките в спойлера ги знаех! Wink Идил Фърат преди това имаше връзка и с русия Енгин Йозтюрк! Wink
Скрит текст:
Аз много клюки срещам,но като не са по темата не ги пускам! Wink Ако ви интересуват ще ви запознавам! Laughing

# 126
Здравейте Hug
Злати HugЦвети HugЛинка Hug
Надин HugБлагодаря ти ,погледнах един тайландски ,който беше ни предложила, та  и още един...

Журналята #2gunfire #2gunfire толкова ниско ниво,абсолютни продажници,та чак и децата стресират,няма да се учудя,ако станат и   по нахални ,дано не преминават границата,не че не я преминават,но поне към децата ,не бива да бъдат толкова нахални.

Приятен следобед,дами bouquet

# 127

Злати  Hug какво да кажа, не съм много по клюките, особено от турските журналюги.  Mr. Green Винаги приемам като истина по-малко от 50 %.  Доказали са, че си измислят и преинчват.  Crossing Arms
Но ако се отнася до партньори - може да споделяме.
Споделих горната клюка защото  ми направи впечатление колко много връзки е имал Киво преди Башак и с какви дами - богати и красиви. Всичко е видял.  Peace
И той, като Туба знае, че красивата обвивка не крие винаги най-вкусната ядка.  Peace
И всички приказки, че са се увличали по колежки и партньори вече ми се виждат толкова смешни - как се вкарва човек в сериал и как се заблуждава!  Mr. Green
Сигурна съм също, че ако не бяха социалните мрежи нямаше да има такава истерия по някои двойки и такава омраза.  Peace
Но сега нещата са такива каквито са!  Mr. Green
Омраза и неприемане на критика на любимец!  Mr. Green
Винаги съм се чудила, как не могат да усетят естествената и талантлива игра на Туба. Как се увличат по емотикони и преиграване... newsm78
Но хората са различни. Възпитанието, начетеността, интелигентността им е различна. Оказвам се по-близка по възприятие на актьори с момичетата от Казахстан и ЛА, от колкото с тези от форума.  Joy
Както и да е.
Изчезвам на културно мероприятие. Класика в парка!  Laughing
Да си подобря възприятията за турските актьори!  Joy

# 128

Вичи Hug Линка Hug

и в пресата....

http://www.ayakligazete.com/el-ele-poz-verdiler/

# 129
Една от най - сериозните фенки на двойката ТуКи Aida Rauf имаше днес рожден ден. Макар от руските форуми, тя е известна в социалните мрежи на всички, които следят и харесват Туба и Къванч
Ето какъв подарък е получила за РД
Цитат
Парень (Эркан Джалфа) попросил мне чтоб я поделилась у себя на странице инстаграме его фотку с Тубой. Нечего себе😮😮 вот это подарок...

Да ви кажа, стана ми приятно, че един непознат ѝ е предложил тя да сподели негова снимка с Туба като подарък за рождения ѝ ден.  Peace
Светът и животът са прекрасни благодарение на такива малки човешки жестове! Heart Eyes
https://vk.com/feed?w=wall-123508620_289878
Лека нощ!  Hug

# 130
Нощен привет, дружки

Днес не сме били зарадвани с новини и нови снимки, но материалите които са се появили за Туба сте  ги предоставили на нашето внимание Peace За което Благодаря на всички ви  bouquet bouquet bouquet
Добре че си спестих 1,50 лв за "24 часа" и изчаках мнението на Надин Hug и Злати Hug за статията за ИО. А то никаква статия за самия сериал, който тръгва другата седмица ooooh!  А снимката на Туба си я имам Peace
Напълно споделям мнението ви за ж...те, които си  меко казано досаждат не само на известните личности, но и на близките им, и най-вече на децата #Cussing out В случая с момичетата се сещам за думите на  Туба, а и на Онур преди време "Добре че са две" Peace Поне до момента Топрак и Майя естествено като повечето  деца се стряскат от камери, свткавици и непознати, не показват признаци на страх от камерите. Може би за това има значение и факта, че и двете участват в различни форми на изява пред публика  yes В случая в магазина са се опитали да си поиграят. Laughing

Цвети Hug според мен жената с тях е детегледачка на близначките.

Линка Hug Хора разни, харесвания - различни. Играта на Туба е филигринна и ненатрапчива. Затова тези, които харесват актьорът/актрисата/ да им показва ачик-ачик емоциите, които преживява героя му/героинята й/ не могат да "усетят блуса" (както се изразяваш)в играта на Туба, Peace
Туба облича децата си с красиви и семпли облекла така, че да им е удобно и да не им се ограничават движенията. Защото разбира, че са деца и трябва да изживечт детството си. Абсолютно нормално

Снимка с още един фен от сватбата Peace

Вичи Hug  благодаря ти за мъдрите слова, с които си ни заредила деня

Знанието е да знаеш какво да кажеш.
Мъдростта е това, да знаеш кога да го кажеш.

Една интересна статия за милионери, които влагат парите си за спасяването на децата Peace
Предполагам,ч е ще ви е интересна  Rolling Eyes

http://factonim.ru/8-millionerov-kotorye-ne-pokypaut-doma-i-iaht … t-tysiachi-detei/

Няколко гифчета с Туба от вечерта на сватбата Heart Eyes

И с  Туба и Умут newsm53

Лека нощ!

ППЛинка Hug повтаряме се със снимката с фена, но няма да трия Crossing Arms. Интересна е историята й Peace

Последна редакция: нд, 09 сеп 2018, 02:14 от kanti

# 131
Здравейте Hug
Злати Hug Цвети Hug Надин Hug Линка Hug Канти  Hug Благодаря ви за всичко споделено.

"Животът е забавен подарък. Първоначално го преоценяват - мислят си, че им е подарен вечен живот. След това го недооценяват, намирайки, че за нищо не става или че е твърде кратък, и са почти готови да го захвърлят. Накрая разбират, че това не е бил подарък - просто са им дали живот, за да се възползват от него. И едва тогава се опитват да го ценят."

Цитат
old, but gold🍃#TubaBüyüküstün
Мерал Мелика Дуран( Общественный деятель, по расширению прав и возможностей женщин. Директор по экономическим связям, между Турцией и США): Туба была ослепительна на открытии Азиатского международного кинофестиваля, в Лос-Анжелесе, где она выступила в качестве члена жюриCesur ve Güzel//TuKi

Цитат
"Има хора, с които порастваме, с други навярно ще остареем. Но има и такива, с които се смеем, с които плачем, с които просто си говорим. Има и други, с които споделяме и други, на които вярваме. Има безброй много хора в живота ни! Но най-хубаво е, че ги има онези, които никога не забравят, че нас ни има."
Робърт Ингерсол

Спокоен и позитивен ден. bouquet

# 132

https://www.youtube.com/watch?v=CF50iCsmsdY&feature=player_embedded
Привет, привет! Hug Hug
Слушам индийска музика, гледам тайландски сериал... а имаше време, когато казвах-"никога" Naughty Embarassed Embarassed
Като добавя за днес волейбол и тенис, спокойно давам време на Туба да се порадва на близначките- първокласнички Wink

И нямам отърваване от неща свързани с Туба. В случая общото е GAP, марката ми е много позната покрай внуците . Разбираемо е, защото е американска и дрехите са на "народни" цени. Продават ги и в България. Ами народен човек си е Тубушка, казвали сме го Heart Eyes

Хубава неделя желая на всички! Hug
Музиката за днес е премиерно подгряваща.. Wink

Последна редакция: нд, 09 сеп 2018, 09:35 от nadine1111

# 133
Добро утро! Hug

Линка Hug Канти Hug

Вичи Hug Надин Hug

Днес поокъснях,но имам проблем на връзката м/у мишката и лаптопа!Налага се по другия начин...та става по-бавно за мен! Wink Laughing

Приятен ден! bouquet

# 134
  • Русе
Здравейте, дружки!  Hug

Неделя е... можем да поспим до по-късно  Wink и да свършим неща у дома, с които през седмицата не сме смогнали.  Simple Smile

Днес ново няма, ама... пък мога да добавя едно сравнение  Wink
И... да чакам новина  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт