Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 244

• 59 050
  • 738
  •   1
Отговори
# 135

Знаете, че има автори в нета, които си правят свои "сериали" чрез клипчета и ползват актьори от истинските сериали. Един от тях пусна  riviera (series trailer) и Туба се мъдри в него Laughing
Ето и "озета" :
"... след като милиардерът Алпи Ферат е убит в турската ривиера, семейството му е шокирано да открие богатството и начина на живот, където е бил заобиколен от насилие, лъжи, тайни и убийства. семейството и самите себе си
Ако не сте разбрали, сърдете се на Гуги Wink

# 136
Здравейте!  Hug
Току -що ми излезе във ФБ

Честит ден на красотата!  Laughing
От първата стр. на в.„24 часа“, която Надин  Hug беше постнала, успях само да видя, че Туба е най-красивата турска актриса! Щом и ж. го признават, кои сме ние, че да го отречем!  Joy
Иначе не се хвърлих да купувам вестника. Предполагам, че публикацията би надхвърлила очакванията ми!  Joy
Гледам тези снимки

Ако Туба не си беше пуснала косата, щях да помисля, че се е подстригала. Много залуждаваща прическа си е направила!  Mr. Green
Преди се тревожех, че се е подстригала, а сега се чудя, дали не искам пак да се подстриже!  Mr. Green

=68.ARAJoig2MXjFasU9dgfzjSME8k9Gvd1VgcSg2I1h9acmHPpfEViOhPXlTTs6 … Y&__tn__=FC-R
А това е подаръка за РД на Туба от феновете от ЛА

Цитат
Книга, подаренная латиноамериканскими фанами Тубе.
За информацию и переводы огромное спасибо Ольге Денисовой.
Рисунки Клары Феркович.

Часть 1.

Подарок в виде субтитров.

Это твой День рождения, но твои поклонники из Латинской Америки хотели бы попросить подарок и для себя! Как нагло с их стороны! Ну, что ж, это письмо просто чтобы попросить тебя иметь ввиду, что мы любим турецкий язык, но мы, к сожалению, понимаем только простые предложения. Мы знаем, что могут быть коммерческие ограничения, но было бы здорово, если бы мы могли наслаждаться твоими сериалами и фильмами с официальными субтитрами, в идеале на испанском или английском, но даже субтитры на турецком языке были бы полезны!

Большое спасибо!

В память о Розе.

Те, кто принимал участие в создании этой книги для вас, хотели бы особо отметить Розу Доносо из Чили. Она была поклонницей турецкой культуры и сериалов, даже самостоятельно изучала турецкий язык. Ее интерес был настолько велик, что она создала группу на Фейсбуке для обучения турецкому языку, которая достигла около 12 тысяч подписчиков. У нее была большая мечта: поехать в Турцию, чтобы узнать больше о ее культуре и, особенно, хотела познакомиться с тобой, Туба. К сожалению, ей было отведено недостаточно много времени, чтобы осуществить эту мечту. Она внезапно умерла 13 июня и забрала наши сердца с собой. Покойся с миром, сладких снов Роза.

Продолжение следует.https://vk.com/tuba_bustun
И една кратка дописка от пресата. За съжаление групата, от където я взех, не слага източници, следователно, в знак на протест и аз няма да сложа линк към тях.  Crossing Arms
Все пак, общуването в интернет си има правила, и е коректно да посочиш източника. Иначе си невъзпитан плагиат!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Цитат
Тубе Бюйюкюстюн никогда не нравилось, когда репортеры лезли в ее личную жизнь. Вчерашнчя встреча с ними не стала исключением. Актрису вместе с дочками репортеры встретили в ТРЦ. Увидевшая их Туба решила сразу покинуть ТРЦ, забрав девочек. А причиной такого бегства стала бестактность репортеров, которым не хватило воспитанности или культуры не задавать вопросы о Умуте Эвирген и отношениях с ним при девочках...

Канти  Hug ето защо бягат момичетата, а мама след тях. Мама е дала команда -„Бягаме!“. Затова момичетата се смеят, за тях е игра, не е било страх от папараци!  Mr. Green
 Канти  Hugхубави гифчета и статия също!  Hug
Вичи  Hug Цвети  Hug и аз чакам!  Simple Smile
Злати  Hug бързо да минава повредата!  Peace
Надин  Hug би се получил интересен филм с много герои, неясно от добрите или от лошите са. Може би ще има продължение? Дръж ни в течение, моля!  Peace

Хубав ден ви желая!  Hug

# 137
Привет! Hug Hug Hug

след като е ден на красотата.... Wink

Цвети HugНадин Hug

Линка Hug,благодаря за инфото за подаръка за РД на Туба от феновете от ЛА! bouquet

Проблемът се реши! Peace

няма как и пресата да не го отрази....

Цитат
🆕Большая паника!
#TubaBüyüküstün & #UmutEvirgen
На днях, Туба Бюйюкюстюн, с детьми Топрак и Майя, была замечена на Нишанташи. Красивая актриса, прогуливалась с детьми, в торговом центре, но когда увидела папарацци запаниковала, услышав вопросы, про её возлюбленного Умута Эвирген. Как известно, Умут Эвирген, младше Бюйюкюстюн, на 7 лет.
Туба Бюйюкюстюн оставила без ответов вопросы, о своём возлюбленном: При детях, не задавайте мне вопросов- сказала актриса и сразу же убежала, вместе с детьми.
https://vk.com/club143398602

Последна редакция: нд, 09 сеп 2018, 14:41 от Zlatina3

# 138
Здравейте Hug
Злати HugЛинка Hug Надин HugЦвети Hug

https://www.facebook.com/137635423317048/videos/408745069539414/?t=6

https://www.facebook.com/ilvoloperformances/videos/1047078592124041/?t=23
IL VOLO - L'Amore Si Muove

Приятен следобед дами bouquet

Последна редакция: нд, 09 сеп 2018, 16:41 от Вичона

# 139

Мъчно им е на феновете за Туба, ама дали ще ни зарадва скоро? newsm78
Да продължим с книгата на ЛА фенове

Цитат
Книга, подаренная латиноамериканскими фанами Тубе.
За информацию и переводы огромное спасибо Ольге Денисовой.

Часть 2.

Цитаты Латиноамериканских деятелей.

«Я принадлежу к поколению, которое хотело изменить мир. Я был разбит, побежден, обманут, но я все еще считаю, что стоит бороться, чтобы люди могли жить немного лучше и с чувством равенства».
Пепе Мухика (бывший президент Уругвая)

«Если есть дерево для посадки, посадите его. Если есть ошибка, чтобы исправить, исправьте ее. Там, где есть работа, от которой каждый хочет увернуться, сделайте её. Будьте теми, кто убирает камни с дороги».
Габриэла Мистраль (Чилийская поэтесса, первая латиноамериканская победительница нобелевской премии по литературе).

«Жизнь - лучшее, что было придумано».
Габриэль Гарсия Маркес (Колумбийский писатель)

«Зачем мне ноги, если у меня есть крылья, чтобы летать».
Фрида Кало (Мексиканская художницы)

«Ничего не построено на камне, все строится на песке, но мы должны строить так, как если бы песок был камнем».
Хорхе Луис Борхес (Аргентинский писатель)

«Независимо от того, какую клевету распространяют обо мне мои враги, я не чувствую необходимости оправдываться перед ними. В то время как благоразумие обязывает меня не причинять им большего вреда.
Туссен Лувертюр
(лидер Гаитянской революции)

«В мире пластики и шума я хочу быть из глины и тишины».
Эдуардо Галеано (Уругвайский писатель)

«Это потому что я настолько упряма, что я все еще настаиваю на изменении мира».
Мерседес Соса (Аргентинская певица)

«Быть счастливым без каких-либо причин, это самая подлинная форма счастья».
Карлос Драммонд де Андраде (Бразильский поэт)

«Если бы я не делал что-то безумное хотя бы раз в год, я бы сошел с ума».
Висенте Уидобро (Чилийский поэт)

Пауза.
Время от времени нам нужно делать паузу,
Созерцать себя без повседневных занятий,
Изучить прошлое,
Пункт за пунктом,
Шаг за шагом,
И не плачь о своей неправде, пой свою правду.
Марио Бенедетти (Уругвайский поэт).

Перевод песни lyricstranslate.com

Спасибо жизни.

Спасибо жизни, что дала мне так много:
Она мне дала два светила, и когда я открываю их,
То прекрасно различаю черное и белое,
И высоко в небесах - их усеянную звездами глубину,
И во множестве людей - человека, которого люблю.

Она мне дала слух, который всей своей широтой
Объемлет и ночь, и день, и стрекотание сверчков, и пение канареек,
И стук молотков, и гром турбин, и лай, и ливни,
И такой нежный голос моего возлюбленного.

Она мне дала звук и азбуку,
А вместе с ней и слова, что рождаются в моей голове и что я произношу:
И "мать", и "друг", и "брат", и "свет", что освещает
Путь души того, кого я люблю.

Она мне дала шаги моих усталых ног;
Они пронесли меня через города и топи,
Через пляжи и пустыни, через горы и равнины,
И привели меня к твоему дому, твоей улице и твоему двору.

Она дала мне сердце, которое стучит в моей груди,
Когда я гляжу на плоды человеческого ума,
Когда я гляжу, как далеко добро от зла,
Когда я гляжу в глубину твоих ясных глаз.

Она мне дала улыбку и дала мне рыдание,
Так что я отличаю счастье от горя, -
Это две сущности, из которых состоит и моя песня,
И ваша песня; а ваша песня - это и моя песня;
И песня всех - и она тоже есть моя собственная песня.
Спасибо жизни, что дала мне так много.

Виолета Парраhttps://vk.com/tuba_bustun
Колко книги, в които ѝ се обясняват в любов ѝ подариха! Laughing
Не успяват да сдържат емоцията си.
За предишните и пресата писа, а сега пишат само  за личният ѝ Живот. Затова толкова ни трябва проект. Peace
Съгласна съм с една от руските фенки
Цитат
Katja Vlahovich
К сожалению, Туба живёт не во Франции( к примеру), а в Турции. А своим стилем жизни она показывает, что женщина свободна в своём выборе, может быть равной с мужчиной . Это феминизм в хорошем смысле( не путать с сексуальной ориентацией), но он неприемлем большинством в сегодняшнем турецком обществе. И дети взрослеют и пошли в школу, т.е. в открытый мир. Думаю, что этой смелой и хрупкой женщине очень не просто.

Лека нощ!

# 140
Здравейте Hug Hug Hug

Лятото отминава и всеки отлита или долита. И аз така.  Дано и Туба да се завърне там, където я открихме, че само фотки от реала й, макар и усмихнати и щастливи, не стигат Stop  

Може и да не съм писала, но насред ремонтите и пътуванията надзъртах в темата, така чв снимки и новини не съм изпуснала. И мненията ви, естествено.  Много съм се радвам за ентусиазма и креативността ви, с които поддържате темата Благодаря ви

С много настроение и емоции са снимките, стари и нови, но най ми допадна:
Забавляват се безгрижно момичетата и малки, и големи Laughing При това в крачка Wink
Как бързо минава времето. Точно преди 8 години попаднах в темата. Доста неща се случваха с проекти и без. И най-вече Майя и Топрак. Вече са ученички. На добър час да им е

Харесва ми слухът за Жесток Истанбул. Първо, защото би имало какво да ме задържи пред екрана и второ, защото роля на безскрупулна кариеристка би била нещо много различно и провокативно за мене.  
Ако не ние чрез нов проект, то поне бг тв публика ще има среща с Туба. Е, времената се попромениха и БТВ едва ли вече събира голяма аудитория с турски сериали в праймтайма, особено в конкуренцията на Откраднат живот (около мене повечето хора го следят), но със сигурност ще има нови запленени.  Пък и аз ще изгледам най-накрая последния епизод с превод.  Дано ДК да има успех и у нас Praynig

Скоро ми попадна едно клипче с позната сцена (така и не разбрах чия фантазия е, но се надявам да разбера). Музикалният фон много повече ми се връзва със сцената, отколко оригиналът - много по-нежна и феерична е. Като се добави и текстът, предполагаемият от някои феневе финал съвсем ми звучи правдоподобно. Ето клипа:
https://www.facebook.com/KivancTatlitugGeoFans/videos/1496309267092400/

и текста (Кирстен Уайт):
"Ако имах сто живота, в сто свята, във всякаква версия на реалността, аз бих те намерил и бих те избрал"

И повод да спомена един руски материал "10 филма, чиито щаствив край е бил измама". Вероятно ви е попадал в нета Peace Какво ли биха написали за нашия newsm78  Wink
https://www.adme.ru/tvorchestvo-kino/10-filmov-schastlivyj-konec … -obmanom-1486465/

Успешна и спорна нова седмица, успешен и интересен нов сезон Hug Спокойна нощ и сладки сънища, Hug

Последна редакция: пн, 10 сеп 2018, 01:29 от Bagi

# 141
Здравейте Hug
Линка HugБаги HugБлагодаря ви за всичко споделено. bouquet

С нови сили, нови мечти и с вяра, че ще успеем във всяко едно начинание.
Пожелавам ви една невероятно позитивна и усмихната седмица изпълнена с много емоции!

Успешна нова седмица.

# 142

Музиката в картинки, с която се разбуждах тази сутрин Heart Eyes А профила от който ги взех клипчетата е...Elmer & CeSuh Ами, намерете обединяващото в името и ще получите...

Bagi,  Hug  дай пет  Stop

Хубав ден на всички желая! Hug Peace

# 143
Добро утро! Hug Hug Hug

Линка Hug,благодаря за споделеното от книгата на феновете от ЛА! bouquet

Баги Hug,добре наминала! Wink bouquet

Вичи Hug Надин Hug

От днес започват новите сезони на сериалите! Peace Като начало довечера съм със ЗЯ! Wink Peace

Приятен ден и лека седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 144
Здравейте! Hug

Баги  Hug радвам се, че се отби!  Heart Eyes
Липсваше ми. Нямаше с кого да поспоря по-сериозно!  Mr. Green
Цитат
И повод да спомена един руски материал "10 филма, чиито щаствив край е бил измама". Вероятно ви е попадал в нета Peace Какво ли биха написали за нашия newsm78  Wink
https://www.adme.ru/tvorchestvo-kino/10-filmov-schastlivyj-konec … -obmanom-1486465/
Според мен накрая все пак биха написали това
Цитат
Все-таки правда у каждого своя, и мы будем верить, что на самом деле все закончилось хорошо.
Peace
Надин  Hug Elmer & CeSuh е от нашата партия - иска Туба на екран... Laughing
Иначе в реала нещата са добре, галиба...

Чакаме 11 септември. Датата и така е знакова и незабравима.  Twisted Evil
Хубав ден на всички!  Hug

# 145
Здравейте, момичета и от мен в понеделник

Благодаря ви за споделеното вчера и днес
Вичи   Hug дала си прекрасен стар на деня и седмицата. Да продължа в този дух Peace

Утре е Деня.  newsm68 Много мина, мъничко остана да видим Туба отново в ефира на Бг ТВ. И за сефте на БТВ Peace . Надявам се сериала да се хареса на българските зрители Peace

Баги радвам се, че отново се появи тъдява. Благодаря ти за материла за филмите

Надин Hug хубава музика аранжирана с прекрасни кадри звучи и днес в къщичката ни

Злати Hug значи днес е старта на сериалния ти маратон Wink

Линка Hug донесла си ни нова снимка на Туба  и Умут. Всеки с делата си по телефона Wink
Благодаря ти за превода на книгата от  ЛА фенове. Хубав подарък. И запомнящ се newsm10

Радостта не е в разните неща.
Тя е вътре в нас

Има три неща, които трябва да науча:
Простота, търпение и състрадание.
Тези трите са вашите най-големи богатства.

Лао Дзъ

Да си красив означава да бъдеш самия себе си.
Не трябва да си хресван и приет от другите.
Ти самия трябва да се харесваш и приемаш.

Thich Nhat Hanh

Приятен и ползотворен следобед

# 146

Линка Hug Канти Hug

Приятен следобед! Hug

# 147
Здравейте Hug
Злати  Hug HugНадин Hug :Линка HugКанти HugБлагодаря ви. bouquet

Есенцията на това, което си, не се намира в миналото. Това, което има значение, е какво си склонен да направиш сега. Ти си настоящето!

Приятен следобед.

# 148

Колко бързо пораснаха момичетата!
Туба е лайкнала този сравнителен колаж...

Нищо ново днес за нашата красавица, затова пък за партньорите има...

Нов домашен любимец? Laughing

Бурак Тамдоган на страниците на испанската преса.  Laughing

Фотосесия на Бестемсу за Милает. Нов проект? newsm78

Един интересен сравнителен клип (ако случайно го гледате, музиката не я пускайте  Mr. Green)
https://vk.com/video179630476_456239243?list=f85f77266565a4a895

Лека нощ ви желая!  Hug

# 149
Здравейте Hug

Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено през вчерашния ден.

Хората могат да кажат всичко за теб. Могат да те наранят, да те забравят. могат да те използват или да те унижават, но не могат да ти вземат това, което си, това, което чувстваш или това, което имаш в душата си.
«Никой не е толкова беден, че да не може да даде добра дума или усмивка и никой не е толкова богат, че да не му трябват.»

Уважението към жената е мерило на прогреса на нацията и социалния живот.   Юго

Спокоен ден bouquet и не забравяйте,че довечера имаме среща.

Общи условия

Активация на акаунт