Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 244

• 58 997
  • 738
  •   1
Отговори
# 645

Привет, Марийки! Wink Хубав ден желая на всички! Peace
Цвети Hug,моля да ми кажеш шест числа, които ти идват първо според шестото чувство Crazy Може и на лични Laughing

Brooks & Dunn - My Maria

# 646
Здравейте!  Hug

Днес пих кафе с една носителка на „Аскеер“ !  bowuu bowuu bowuu
Няма да казвам коя е, не я познавате, защото работи в куклен театър, но е профи и има Аскеер.  Peace
Попаднахме случайно в една компания, понеже днес времето е пролетно и всички без работа са по улиците!  Mr. Green
Докато я слушахме учтиво, изведнъж се усетих, че говори за „Неапол във воали“  Laughing
И аз казах, че съм го гледала, и че съм почитател на Ферзан Йозпетек.  Laughing
Дамата ме попита кое е породило интереса ми към този изключителен, но не особено популярен у нас, творец.
Аз хъката-мъката си признах, че в тежък период от живота си се утешавах с турски сериали, попаднах на една актриса, която спечели сърцето ми, и от тогава следя творчеството ѝ, а тя игра в проект на Ферзан бей.
Не че се срамувам, че съм гледала и гледам турски сапунки, но сред моите приятели няма други, които да гледат, освен тези приятели, с които съм се запознала чрез форума. Затова много не го афиширам, т.е. не се хваля... Mr. Green
Но за Ферзан бей се похвалих. Mr. Green
Дамата каза, че не гледа сериали, но Туба я знаеше, и точно снощи, докато се е приготвяла за излизане я е гледала. Каза, че е много впечатлена от някаква сцена снощи, когато Туба е чупила съдове и се е карала с един красавец(точно тези думи каза), и имала страхотна мимика, чак мускулите на лицето ѝ треперели от сдържан яд, играела дори с крайчетата на устните си.  Shocked
Каза също, че турските актьори са много, много добри за киното, но не е гледала театрална постановка, а там нещата са различни и се акцентира на други неща.
После заговориха за театър и ми беше неудобно да искам още да ми говори за Туба, макар че ми беше изключително приятно!  Heart Eyes Laughing Embarassed
Така че имаме признание и от българско профи.  Joy

Какво стана с тоя филм „Даха“ (Още), така и не се появи в Интернет, а и не прочетох нито едно фенско мнение  newsm78 само мнения от критиците.  Rolling Eyes
Цвети  Hug а за телепатията, която сме развили едни към други в темата и към Туба, ще се върна в следващ пост с нещо интересно, което прочетох!  Peace
Хубава седмица и приятен следобед! Peace

# 647

Цвети Hug Надин Hug

Линка Hug,интересна среща си имала! Simple Smile Аз съм добре,че приятелката ми и съседките гледат турски сериали!Когато нещо не им е ясно знаят кого да питат! Wink

Приятна вечер! Hug

# 648

https://www.youtube.com/watch?v=aLz96mV2iDk

Нов клип по метода "Направи си сам...сериал" Laughing
Хубава вечер!  Peace

А този си е сериозна работа с обичана музика:

https://www.youtube.com/watch?v=FtYWXkVWArU
You are not alone - Michael Jackson

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 18:59 от nadine1111

# 649
  • Русе
Вечерен привет!  Hug

Докато си почиваме пред тв-то и...  Wink

Надин  Hug за числата...  ooooh! не си струва да се хабиш с мен... опитвала съм много пъти и освен две 4-ки преди много години, друго хич не уцелих и... вече не се занимавам с такива неща - няма файда де.  Wink

Ама пък ако ще познавам в нещо, то... Туба в турски вариант на Костюмари...  Wink би ми харесало повече даже  Laughing

А сега и малко инфо от наблюдението ми с телефона в руските простори  Wink - имаме си колежки с нови роли  Simple Smile

Да видим... кой и какво.., че с тези рейтинги... сериалът на Джансел май започва да пада в цифрите, а с тези бързи спирания... да не се правя на врачка, ама... положението на никой не е сигурно и...

# 650

Под впечатление на днешната среща си мислех, че можеше да кажа че Туба е номинирана за Емми, и ИО - също. Мина ми през ума, но отначало дамата говореше за Туба и ми беше приятно и не исках да я прекъсвам, а после разговорът се измести и ме беше срам да го връщам отново на Туба, та всички да ме разберат каква съм лебедка!  Mr. Green  Joy Joy JoyИначе се знае само от тесния кръг  четящи темата лебедки и кокошки!..

По темата за телепатията.
Скрит текст:
Нали знаете, че съм фен на ТВ играта „Что? Где? Когда?“ Аз съм сериозен фен - следя игрите он лайн и гледам интернет трнслациите преди и след играта.
Тази игра си е чисто руски патент и подобна на популярните днес „БигБрадер“, „Фермата“ „Стани богат“ и т.н.
Създадена е от Владимир Ворошилов и Наталия Стаценко, В.Ворошилов е починал, а Н. Стаценко още се занимава с този ТВ формат. Тя каза в последното си интервю, че очаква скоро хората да започнат да общуват мислено, напоследък често се забелязвало да усетиш мислите на хората около себе си, статистически много по-често от преди. Peace
Исках да кажа, че това, че често подхващаме една тема или много бързо, от половин дума разбираме хората около себе си, е забелязано и от учените.  Wink
И съвпаденията вече не са съвпадения, а закономерност.  Peace
Така че си имаме и научно обяснение.
Разбира се, засега това са само предположения, не е научно доказано.  Mr. Green
Тези прекрасни сн. на Туба защо не си ги спомням? newsm78

Скрит текст:
Цвети Hug Надин Hug

Линка Hug,интересна среща си имала! Simple Smile Аз съм добре,че приятелката ми и съседките гледат турски сериали!Когато нещо не им е ясно знаят кого да питат! Wink

Скрит текст:

Приятна вечер! Hug
Като гледам дължината на косата - от времето на ДК са.
Защо не са ни ги показали до сега?
Знае ли някой нещо?  newsm78

Цвети  Hug какво чета, една от актрисите, които харесвам - Бестемсуто, влиза и тя в Сблъсък? Който го гледа, ще разкаже как е. Аз я харесвам и нея, и Онур, и Къванч, но не до толкова, че да гледам сериал заради тях.  Twisted Evil
А баба ти Айда съм я гледала и в дизи, и в игрални филми, добра е, но като повечето от по-възрастните актриси, леко театралничи, а аз това не го обичам.  Naughty

Друго нямам за коментар.
Всички имат дизи, само Туба си няма... Sad Crossing Arms ooooh!
Време е да си завъди вече... Mr. Green
Пожелавам ви лека нощ!  Hug

# 651
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко от вчерашния ден.

Винаги започвайте с добро настроение и нека
денят ви е изпълнен с много красота и вълшебства!
Не спирайте да мечтаете защото ако една мечта пресече мислите ви, то тя ще пресече и пътя ви...
Вярвайте, не губете надеждата си и бъдете верни на себе си...останалото ще се подреди по най-добрия за вас начин....
Имайте една слънчева и спокойна Сряда в последния ден на Октомври!

Канти Hug newsm10

Линка HugИмала си приятни преживявания bouquet,удовлетворена си от чутото.

Не бива да губите вяра в човещината. Тя е като океан - ако няколко капки от него са мръсни, това не прави целия океан мръсен.

Хубав и спокоен ден. bouquet

# 652
Добро утро! Hug Hug Hug

Надин HugЦвети HugЛинка Hug

Вичи Hug

Благодаря ви за всичко споделено! bouquet bouquet bouquet bouquet

Сутринта четох,че ще правят финал и на ''Ufak Tefek Cinayetler''/''Малките престъпления'',падна му доста рейтинга в новия сезон!На негово място ще пуснат нов проект на AY YAPIM със СЦ на Едже Йоренч и реж.Али Билгин с ГГ Баръш Ардуч! Peace

Да се насладим на топлите есенни дни! Wink bouquet

# 653
Здравейте в сряда!  Hug

На сайта на интернационалното Еми са сложили трейлърите на номинираните.
Можете да видите и този на ДК
http://upload.iemmys.tv/public/iemmys/FlashPlayer.aspx?mid=589884&nc=I
http://upload.iemmys.tv/public/iemmys/Nominees.aspx?nc=I

А в една от  руските теми на Туба  правят анкета за най-мила снимка...
https://vk.com/feed?w=wall-121564141_125497
Разбира се, повечето гласуват за партньорите... Mr. Green

Днес е отново прекрасен лятно-есенен ден...

И всички са на въздух. Дори видях две деца да играят на двора... с телефоните си! hahaha
Това беше шега, дано да съм ви разсмяла. Wink
А този колаж много ми хареса. Ох, бе, дали  скоро ще имаме роля с тази визия.  Praynig Praynig Praynig

Желая ви прекрасен последен следобед на октомври!  Hug

# 654
Здравейте Hug

Приятен следобед,дами bouquet

# 655
  • Русе
Здравейте дружки!  Hug

Аз днес пак съм провокирана от съвпадение  Wink - снощи ви сложих новина за Айда, а... днес точно тя имала РОЖДЕН ДЕН  Simple Smile - Да е жива и здрава, и да й е успешна ролята в Гюлпери, там засега поне рейтинг не ги тревожи. Е, имаха някакви подписки от недоволство заради насилие и представяне в лоша светлина на жители на определен край... не помня подробности, но... нали напоследък чета повече новини за сериали  Wink отколкото ги гледам. Ама... открих, че ми е забавно и... си следя рейтинги и събития  Simple Smile

А така... открих и още една новина за един сладур партньор на Туба - малкото ни момченце от 20 минути

Та... от 2012г мина доста време и той вече е пораснал, ама си е все така хубавец

Започва главна роля в сериал на ТРТ1, който според писанието... се очаква да има огромен интерес, а и с това, че ще се излъчва на държавният канал има и много по-голяма сигурност за бъдещето.

Скрит текст:
Идва нов турски герой! Прах, прах! Нов турски герой се ражда в TRT1! Детската серия Tozkoparan скоро ще се появи на екранните екрани TRT1: dış В TRT 1 ще се появи извънредна и приключенска история, която всички деца и техните семейства ще се забавляват да гледат: Tozkoparan! Можете да видите рекламни изображения от поредицата от видеоклипа.
Продуцирането или създаването на режисьор на Елф Хамаци е режисиран от Шевки Ес. Tozkoparan, целящ да допринесе за духовното и физическото развитие на децата и младежите в епоха на развитие, ще утвърди сърцата на всички зрители от седем до седемдесет.

Историята на Little Mete от болестта до героизма Küçük

Историята започва със семейството й да се засели от малък град в Истанбул, за да се справи с болестта на Мете Налци, характера на Мете, където пътят на Мете ще се пресича.

Децата са придружени от известни актьори. Юнус Емре в поредицата с характера на Юнус Емре Юсуф Гьокхан Аталай; Проектът описва бивш цигулар.

Майката на Мете е Burcu Altin, популярното лице на екраните и известният директор на училището Бурак Кут, играе с баща си.

Tozkoparan İskender оживява отново днес

Този проект е сред изненадите на Kemankeş Tozkoparan İskender, който влезе в османските рекорди през 916 г., като хвърли най-дългата стрелка в диапазона от всякога и чийто рекорд досега не е бил нарушен.

Пригответе се за вълнуващи състезания по стрелба с лък!

Mete Sağlam се представяше за стрелец на стрелеца Тозкопаран в света на въображението.

Това не беше. Мете ще се възползва от тази възможност в града, в който се придвижва и ще влезе в голямо приключение.

# 656

Браво на нашия Яъз - Özgür Ege Nalcı
Сладко дете беше, и като юноша е красавец.  Peace
Не ми харесва, че този детски филм явно ще бъде романтична история на миналите времена, отново историческа пропаганда на османската империя, но разбирам, че няма как, това е... Mr. Green

Интересни колажи, Но сн. са по-хубави.  Mr. Green

Гледахте ли промото на ДК за Еми?
На мен не ми хареса.  Naughty
По няколко причини
1. Лъжат. Няма го основното развитие и къде е Ръза...
2. По нищо не личи интригата, само стойки и чупки и ефектни кадри. Направено е да впечатли дамите и да се продаде добре сериала.
Разбирам КЧ.  - Говори ми каквото искаш, знам, че става дума за пари... Mr. Green
Като реклама за продажба на присъстващите на Еми дистрибутори - става.
За сериозна фестивална конкуренция - не...
Но какво разбирам аз... Mr. Green

Лека и спокойна есенна нощ ви желая!  Hug

# 657
Здравейте Hug

Момичета HugБлагодаря ви за споделеното през вчерашния ден.

Честит Празник  на Народните будители!!!.
Бъдете здрави, щастливи и благословени!
Първи ноември е празник-символ на българската духовност,
ден за преклонение пред делото на народните будители!
Нека на един от най-светлите празници погледнем назад,
към пламъка на нашите предци и се поучим от тях.
 Нека не ги забравяме и нека продължим тяхната борба,
защото това е основата на нашето бъдеще.

Скрит текст:
Първи ноември е общо Български празник на историческата памет и на националното ни самочувствие, отстоявано година след година през вековете на робство, насилия и народни страдания — дело на стотици и хиляди знайни и незнайни българи - книжовници, наставници и просветители, вдъхнали в мрака на чуждото потисничество вяра в собствените сили на народа по пътя към историческото възстановяване на българската държавност.

Туба в ноемврийския брой на списанието L'Officiel Türkiye

Туба с актрисата Демет Евгар.

Нов месец, нови снимки,ха дано и нещо ново,да ни зарадва. Praynig

Хубав  ден,дами bouquet

# 658
Добро утро!  Hug

Честит празник!   bouquet
На нашите будители в темата - учители и научни работници - специални поздрави!  newsm51
Дерзайте в ползу роду!  smile3525
Имаме нови снимки!  Heart Eyes
Вичи  Hug благодаря!  bouquet

Цитат
Туба Бюйюкюстюн
актриса

- На протяжении истории в различных направлениях искусства самые незабываемые произведения искусства, если посмотреть, появлялись в самые тёмные и тяжелые периоды. Даже слова актера Дэвида Духовны дают этому наилучшее определение: "Тревога - часть творчества, некоторые вещи вытаскивает наружу, от некоторых вещей есть необходимость освободиться". По-вашему, у создания произведений искусства, создания новых вещей есть тревожащая нас, отталкивающая, дающая надежду сторона?

- Творческие способности - наилучший подарок, данный человеку. Это действие когда, непонятно как рождает у нас в душе ощущаемое нами очень мощное чувство. Для каждого творца точки выхода творения разнятся. Корме того, появляющееся произведение от создателя и от данного ему создателем смысла на независимой основе с ним во всех других встречающихся местах соприкасается. Пусть проходят даже годы и столетия, люди меняются, но созданное произведение искусства всегда остается одинаковым, но на него уже навесили миллионы отличающихся друг от друга смыслов.

- Говорят, что творчество - один из важнейших человеческих ресурсов. В конечном итоге, если невозможно творчество, то не будет и продвижения вперед. До бесконечности будут использоваться одинаковые шаблоны. По этой причине я верю, что творчество дает людям надежду. Что ощущаете вы, когда создаете что-то новое?
- Творя, я открываю еще правильные двери к состоянию жизни внутри меня. творение - это форма опроса. В этой жизни должны быть вопросы, которые спрашиваются, ответы, которые ты находишь на эти вопросы, или что они заставили прочувствовать, - метод самовыражения миру. И, выйдя напротив вещи, которую выражаю, смотрю на неё так, словно её сделала не я. Это уже не я. Это человек, который смотрит на нее, изучает, прикасается к ней.

- Какова тема творчества в вашей жизни? Больше всего в какое время, в каком душевном состоянии вы чувствуете потребность творить?
- Так или иначе, когда у человека все в порядке, когда жизнь упорядочена, тенденции творить нет. Потому что всё настолько на своем месте, что не остается вопросов, которые нужно задать.
https://vk.com/eatb_haber
Както винаги - талантлива, интересна и интелигентна!  Peace
Нашата любимка!  Heart Eyes

Скрит текст:
Честит Хелуин и на тези, които го харесват и празнуват!  Laughing
Бъдете вещици!  Joy

В първия ден на ноември ви желая много здрава, но топла зима, много добър късмет и красиви мигове!  Heart Eyes
Да ни върви все на хубави новини и скоро да се зарадваме на нов проект!  Praynig
Хубав ден ви желая!  Hug

# 659

Добро утро! Hug
За будителка не ставам, поне като вещица да благодаря на Линка Praynig Ми то не може да не си такава, след като цяла нощ съм гледала сериали и очите ми са червени и подути, косата рошава и под халата съм по пижама Mr. Green За това какво ми е в главата, може да съдите по горното клипче Wink
Слагам още едно за по-нагледно Laughing

Временцето е топло за сезона. Да се чуди човек дали не е заради ... Joy Joy

Ами, хубав и топъл ден желая на всички!  Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт