Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 244

• 58 992
  • 738
  •   1
Отговори
# 720

Привет, привет! Hug Hug
Линка, и аз ги обичам такива снимки Grinning Да сложа и майката на бебчо, която също е партньорка на Туба в "Тясна рокля"- Canan Ergüder’in  Peace

И позитивна музика слагам, с която ви пожелавам хубав ден! Hug Peace

# 721

Два колажа...

И зад кадри от „20 минути“

Красавицата Сюхан...

И усмихната вечер!  Hug

# 722
Здравейте Hug

Изгледах и двете серии на" Великолепния  тандем" има хляб в тази история,надявам се че ще се задържат по дълго време.Хареса ми.

Научихме се да плуваме в морето като риби...
Научихме се са летим в небето като птици. ..
Сега остава да се научим да живеем на земята като ХОРА...

Дами Hugутре ще се лиша от вашата приятна компания.

"Всеки човек поне по пет минути на ден е пълен идиот.
 Важното е да не се превишава този лимит."

Лека вечер,дами bouquet

# 723
  • Русе
Здравейте!  Hug

Реших да се обадя, докато не е свършила темата  Wink без мен.  Joy Joy Joy

Ама... от два дни се въртя в новинарските сайтове и инстаграм, че много наситен сезон се оказа за мен  Wink
Туба си почива, изчаква и подбира накъде да поеме творчески, ама... новата ми любимка, за която преди време и тук писах, че виждам в нея нова звезда и че по маниер и вживяване в роли страшно много я оприличавам на Туба и очаквам много от нея и... вече го виждам малко по малко.  Wink
Малка на възраст ( само на 23 г. ) с първа роля и то главна, макар и в дневен сериал, но за две години там доби опит за работа и + таланта успя веднага да влезе и във вечерен сериал ( ЕДНА НАДЕЖДА СТИГА, който заради лош старт в четвъртък и след това местене в събота и... на КАНАЛ Д - нямаше шанс за развитие и приключва с 6 серии и финал), а сега... само дни преди последната серия вече е потвърдено, че Хазал влиза в нов сериал и то, доста по-силен и... в много по-сигурен канал, та... Заета съм  Wink с нов проект, който още не съм наясно как ще го кръстят точно, според един превод е КРЪГ, а според друг ПРЪСТЕН... и пак крими сериал, ама... да видим.  Peace
Какво планувах август/септември, а къде отидох... ама съм доволна - не скучая хииич даже.  Wink

И... нали станах дизиновинарка  Wink -

Тази вечер излезе фрагмана на Кивовият Сблъсък - https://www.instagram.com/p/Bp98fpNFDur/

Но... да си призная, фрагманите и откъсите на Великолепните са ми повече по вкус и... ако гледам някой от двата, то... това ще е той.  Peace

А сега... в почивните дни и аз не знам ще мога ли да се включа...  Wink чакам си гостенина и... времето не ми принадлежи  Peace
Забавлявайте се и... дано намерите НОВИНАТА  Peace

# 724

Надниквам в темата и виждам трей.
Изгледах го.
Не е моят жанр, но ако играеше Туба няма значение.  Laughing
Засега чакам 5 епизода и ако не го спрат, ще го опитам.

За да ви е лека нощта една обща снимка на Венера, Марс и Луната. Уникално. Хареса ми.

Лека нощ!  Hug

# 725
Добро утро! Hug

Да заместя Вичи Hug,с кафето че ще отсъства днес!

Доставете си дребни, но любими удоволствия и се радвайте на живота!
 Защото е прекрасен! И само веднъж ни е даден!

Цвети Hug,о и аз видях новината за твоята любимка още като излезе! Wink

Линка Hug

Следя какво ново излиза и какво финализират!Снощи видях фрага на Сблъсък,тъй като по-рано бяха писали,че ще го пуснат!В др.тема го има  с превод от Синан! Peace

Приятна събота,момичета! bouquet

# 726

Привет, привет! Hug Hug

Минах през "La Boom", та реших да прибавя и малко закусчица към кафето от Злати Wink
Хубав ден желая на всички! Peace Кеф ви Туба с Кенан, кеф ви Rafet El Roman feat. Derya

Забравих вчера да кажа, че изгледах двата епизода на "Великолепната двойка". Като в отбор за синхронно плуване са Ибрахим и Керем. Дори само заради тях двамата, ще продължа да гледам сериала.

# 727
Днес в Турция е Денят,когато е починал Ататюрк....

Туба е отбелязала годишнината...

от ИГ- https://www.instagram.com/p/Bp_aes9lxJW/?utm_source=ig_share_she … shid=ivt995tk9i67

и др. видео - https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456239641%2F284f212f … pl_wall_-63875573

Надин Hug,и аз съм така за ВТ-Ибрахим-Керем...

# 728
  • Русе
Здравейте!  Hug

Имам малко временце и...  Wink как да пропусна да докладвам и за ново от Туба  Simple Smile

https://www.instagram.com/p/Bp_aU2GFW8p/

https://www.instagram.com/p/Bp_aes9lxJW/

Нали имат празник днес... Туба, май с принцесите си е сред празнуващите

И освен това ново... не мога да пропусна тази Гюлизар - толкова млада, неопитна все още Туба, но... отдаваща душата си за да покаже образа, който гради. Много силна роля...

P.P. Злати  Hug писали сме едновременно, но... няма да трия  Wink

# 729
Здравейте! Hug

Днес е годишнина от смъртта на Ататюрк.
Туба стана политически активна, нещо...
На Умут ли се дължи. или на Ердоган... Mr. Green Понеже последния се опитва да неглижира Ататюрк, май това е начин да му се противопоставят. Twisted Evil

Други новини не срещнах, ама има време до края на деня.  Peace

Бирсена специално отбелязва, че Онур е на трета позиция - един от звездите на сериала.
Хичкок навремето е казал, че фил без една звезда няма успех, а турските продуенти сега слагат по 3, най-малко... Joy

Цитат
От поклонницы в ТТ:
Sadece bakışlarıyla yürek yakan oyunculuk!
Игра, сжигающая сердце одними только взглядами!
#TubaBüyüküstün
#KaraParaAsk
#CesurveGüzel

Хубав ден ви желая!  Hug

# 730
Цвети Hug Линка Hug

Имаме си нови снимки.... Wink

....на Майя....

...и Топрак...

# 731

Мая готви

Топрак танцува...

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 13:57 от Lina_4

# 732
Здравейте, дружки  wavey

Тъкмо пориключих със задачите в къщи и отворих лаптопа, и гледам в ТТ се "разхождат"  нови снимки на Майчето и Топрачето  newsm68 Е, вече Злати Hug и Линка Hug са ни зарадвали с тях в къщчиката ни

Мая готви

Топрак танцува...

Изящна е Топрак като балеринка Peace А Майчето дали няма да е нови шеф готвач на  La Boom Wink
Тогава Надин Hug може би ще намира и рецептите  Wink Heart Eyes от менюто в заведението и ще ни информира
А детската дружина е в пълен състав, май Rolling Eyes

Цвети Hug мерси за клипчетата от ИГ на Туба. Чудех се какви са тези знамена, а то било годишнина от смъртта на Ататюрк. Като че ли ми се стори на едно от тях и баба Хандан newsm78

Разбрах, че винаги има останала някаква красота
В природата, в греенето на Слънцето, в свободата, в теб самия.
Всичко това може да помогне и на теб!

Anne Frank

Слагам този есенен колаж за Аси, защото тези дни доста коментирахме този незабравим сериал на Туба smile3521 Линка Peace само да вметна, че не съм казала, че за сцената в пещерата се изисква кой знае какво актьорско майсторство. А, че сцената е много силна и разтърсва зрителя с дълбочината на емоциите. И всичко това е вследствие на прекрасна симбиоза между сценарии, режисура, актьорско изпълнение, избор на място за снимките Peace

Хайде вече да довършваме тази тема, че да се местим в новата, която Ринка Hug ни е приготвила и ни чака

# 733
Линка HugКанти Hug

по близък кадър....

# 734
Злати Hug

Чудех се защо ТТ е пълен със Сю и Джес newsm78 А то днес сме имали годишнина - 2 години от започване на излъчването на сериала yes След 1 седмица ще тръпнем в очакване за решението на журито в ЛА за най-добър сериал, където ще се състезава и ДиК Peace Ще стискаме палци сериала да бъде отличен Praynig

Мисля, че тази мисъл е подходяща за днешния ден- не само за Турция е знакова, а и за нас Peace

Един момент може да промени деня
Един ден може да промени живота
А един живот може да промени света!

Буда

Общи условия

Активация на акаунт