Февруарско бебе пухкаво расте,хайде да го водим на мореее

• 23 341
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добре,значи и ние ще действаме по-смело,благодаря за отговорите  Hug
Ей ,честит празник на порастналите бебчета  bouquet

Последна редакция: вт, 13 юни 2006, 10:12 от elix

# 106
  И НИЕ ДНЕС СТАВАМЕ НА 4 МЕСЕЦА Wink Wink

Сега се сетих, че вчера някой беше казал за пъпчици то повръщано и дали е възможно, ами и аз си мисял, че на Мони му излизат едни ситни пъпчици по вратлето от повръщаното.

Еликс, това с намаляването на снимката малко ме съмнясва

# 107
А според мен тези пъпчици са от "запарването" на кожата на тези места - обикновено сгъвките на ръцете, на крачетата зад коляното или около памперса, както и на вратлето и под мишничките. Кожата трябва да диша, а понеже под гушката няма как и затова се появяват такива пъпчици.
Аз също ползвам мокри кърпички, но когато сме си вкъщи предпочитам подмиването. Съедйки по себе си на мен самата ми е много по-комфортно, когато съм измита и съм сигурна, че и на бебка й е по-добре. А даже й е забавление като и цопна крачетата и дупето в легена  Crazy. Освен, ако не е наакана не я мия със сапун - само с водичка.

ЧЕСТИТ 4-ТИ МЕСЕЦ НА БЕБЕТАТА НА БЕБЧО, РУМЯНА И КРАСИ!!!

# 108
  • Габрово
    Здравейте, момичета!
  Ние нещо тези дни не можем да се включим- през почивните дни по разходки, вчера ходихме да поработим. Затова пък за днес се очертава да сме си по-голямата част в къщи, че е много лошо времето. Постоянно превалява и няма изгледи да се оправи. Първо искам да честитя на всички четиримесечни бебоци. Да са живи и здрави, много усмихнати и спокойни!  bouquet
  И на мен много ми пада косата, тя къде е рядка. Писна ми постоянно да пощя малката от косми, ама какво да се прави.
  Дикси, и ние постоянно сме по такива места. Много добре се разпуска. Аз си бера цветя, а моят мъж с въздушната пушка. Правим барбекю и хапваме. Пълна почивка. То аз нямам много нужда от почивка, ама си е друго. И на детето му харесва. Тази седмица пак ще сме на рали. Мястото там е прекрасно - около Шумен. С нетърпение чакам да дойде събота.
  Вчера на работата Антония се представи много добре - спа и си игра без да ми създава никакъв проблем. Усмихва се на всички. Очертава се тези дни пак да ходим и малко се притеснявам, че работата е свързана с ходене насам-натам / мести се оборудване /. А е и доста прашно, но няма как - трябва да се справим. Те шефовете искаха да ходя съботите без малката, но тая няма да стане. Не ще си оставя разходките, пък и никой не иска да ми я гледа повече от час.
  Игси, Антония и аз я мия на всяко акане - 2-3 пъти на ден. Но ако не сме си вкъщи /както често се случва/ караме с мокрите кърпи. И аз до сега нямам оплаквания от зачервяване.
  За пъпчиците - и аз мисля, че са от запарване.
  И ние се изправяме за ръчички. А пък и какво ни се случи ... Миналия ден надигнах количката леко от моята страна и Антония се изправи седнала сама. Аз останах в недоумение  Shocked, ама и не бях само аз. Една жена се пулеше и тя зад мен, че ме и попита на колко месеца е, че прави такива номера. От тогава не ми се е случвало. А Антония даже не се е научила още да се обръща, само се върти в една равнина.
  Ама, че много стана. Спирам. После пак.

# 109
привет моми4ета, 4естито на вси4ко ве4е попораснали бебета  ura и на техните мами. да бъдат най-ве4е здрави и спокойни.
да се похваля, моето бебе е мързеланко, не иска да се обръща, но затова пък прави по 20-30 коремни преси. аз го слагам на корема ми легнал, а той  се пъне, пъ4и и хоп- изправя се. в коли4ката се набира също и така постоянно, все иска да седи, да гледа наоколо и ако може да е изправен и стъпил. аз не му позволявам да си стои на краката, а той се ядосва и рита. общо взето решил е да прави гимнастиката , която му харесва, а другата - не, и аз не го насилвам. Simple Smile
а ина4е е един певец, по цял ден крещи и се радва на звуковете които издава. върти си смешно езика в устата, пее и после сам се смее на каквото е направил....

# 110
Руми, ние мамите на дамите с дълги коси трябва да се подкрепяме, затова ето ти един модел за прическа  Mr. Green
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=797163

# 111
Руми, ние мамите на дамите с дълги коси трябва да се подкрепяме, затова ето ти един модел за прическа  Mr. Green
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=797163

Леле, Слънчо, да не си ми показала снахичката повече smile3513
Нали знаеш, че е за Вики... Ама ха...  smile3511

# 112
Суити, както виждаш я показвам само на дами  Naughty Joy

# 113
Суити, както виждаш я показвам само на дами  Naughty Joy

Дами, дами... Ами ако вземе да я хареса някой мъж?!?
Какво ще правим тогава... Я кажи...
Да не вземеш тогава да викаш - ами той Вики само с едно висше, няма яхта/а за самолет да не говорим.../, пък и една пъпчица има там зад ухото, и малко рошав ми се вижда... Тцъ... Наш'та Ивана малко претенциозничка... И хайде - отиде на кино сродяването smile3515

# 114
  • Габрово
     Слънчо, много ти е хубава момата. И с Вики много си подхождат. Май ще чакаме на сватба да ни каните Joy

# 115
Ето, Суити, виждаш ли и хората ме подкрепят-за сватба се стагат, а ти все с твоите съмнения  Crossing Arms Joy

# 116
Мами мерси за пожеланията  Hug Имате виртуална почерпка от Гого  Party Misc Baby Bottle cook beer2 Wine Glass
Честито и на наборчетата  hbdtu
Една моя съученичка ще си има бебче  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 сега е 7 седмица и по груби сметки ще е февруарче  newsm68 smile3501. Колко ми е хубаво ако знаете и колко се радвам, дано мама има лека бременост и да ни роди мома  newsm51
Вижте ни и нас колко сме голями http://snimka.bg/album.php?album_id=23820&photo=14  newsm53

# 117
  • Габрово
 Вижте ни и нас http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=797410 и http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=797411
Като нямаме коса да не би да не можем да си намерим мъж?!  newsm78

# 118
АААА,много са ви хубави бебетата Simple Smile Как се заредих само с положителна енергия докато разглеждах албумчето(не бях го правила скоро  Embarassed ) Наистина много им се радвах..Рибка,абе каката ти е одрала кожата направо.Абе много коса имате бе,бебета!Направо за опашки сте вече(е,не и момченцата де Wink ) Игси,невероятни сини очи имате.Ивана също не отстъпва Wink И нашите в началото бяха такива,ама...сега сме тъмнооки...няма да пиша повече,че ако започна за всяко бебче,не знам...ядем около 180 мл на ядене(5 пъти),но доки ме скастри и каза,че трябва да яде 6 пъти по 150...ами като  спи сутрин как да го будя бебе...когато се събуди тогава..абе две малко глупави питанки,ама все пак...едната е на вашите бебчета рязали ли сте никти на крачетата?Аз на Лола само на големия пръст и то само 2 пъти откакто се е родила..олеее,ами другата питанка каква беше?!  #Crazy мама се побърка пак..ужасТ..като се сетя ще питам..ей,какво става с Мишонка?нещо се е изгубила доста време вече...дали всичко е наред при тях?Дано.. PraynigЧестити четвърти месеци на всички бебенца,да растат все така здрави и послушни Wink Еликс,можеш да си я захранваш спокойно вече,щом имаш желание.На мен също поне за сега не ми пада косата,но пък ръцете ми постоянно се белят и е много гадно SadАа,айде спирам вече за сега поне Wink

# 119
ааа,kuju,как няма да си намерите бе..виж какви сте маНдами и вие Wink Суити,къде ви е албумчето бе,не мога да ви видя вас в общото  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт