А за магазините - и тук в София има "Штъркел"
, но цените са направо безобразни.
Иначе съм плод на българо-руската дружба и съм родена в Ростов-на-Дон, Русия. Като бях малка, ме питаха каква съм, и аз гордо отговарях:"руска българка"
А сега момчето ми е 25% българин, 25% руснак и 50% грък
)
много ти е интересно името,не съм срещала човек с такова...а пък бебчето-коктейл от раси ще е още по-интересно..и ще знае 3 езика
значи пак не съм разбрала правилно
от Ямбол е СкриймингМамаа,да,ама вече й писна там,че много трудно се живее в малък град

.
и гостуваме сравнително често и на 2 те места .
Но продължаваме антибиотика още два дни(общо 10). Днес следобед сме на преглед и ще кажат какво ще се прави натам. Обещавам след това да пиша каквп е станало. Все още мие много притеснено - докато не се направят всички изследвания и не стане ясно какво ще се прави сигурно ще е така
Но иначе Крумчето се чувства добре вече - връща си апетита, не повръща, а усмивката не е и изчезвала
Благодаря на всички които се интересуваха за здравето на мойто съкровище
Трогната съм от вниманието 
)
аз пък съм Елена-казват ми Ели.

Страхотни са и от снощи съм отворила една пицария,обзаведох я,правих пици и сега трупам капитали

, а след малко ще наготвя
,че мъжът ми днес е в София и като върне да се паркираме пред ТВ-то и световното
Вашите мъже гледат ли мачове?А вие?Ние и двамата сме запалянковци,даже когато бяха квалификациите за световното си ходехме в София за всеки мач.А аз бях първо незабележимо бременна,а накрая мноооого бременна,но не пропусках да си повикам на стадиона
. 

Препоръчани теми