Февруарско бебе пухкаво расте,хайде да го водим на мореее

• 23 351
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте мами  Joy
Вчера ни взеха секретче от носа и може да се наложи да отменим ваксините  Sad, а още не ни е бита първата ДТК. Гого е много кисел и май ни тръгва зъбчето  Laughing. Яде ми ръката, лигави се и е кисел. Лекарката вчера като тръгна да му гледа гърлото и вика "Я ще си имате зъбче!"  Party. Дано само да не вдига температура от това  Praynig.
ДОБРЕ ДОШЛИ НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ И БЕБОЦИ   bouquet
Е аз съм просто Деси  Wink

# 226
Галка, във всички бутки, където бият печат покрай някой от националните обекти, продават книжки и карти с тези обекти! В картата са описани местата във всеки град, на които се бие печат. Естествено, и за да ги разгледаш. Много е интересна. Каката така свикна да я водим по музеи и гледки, че наскоро питаше татко си дали няма да я води в Музей, да разглежда  Joy
По този повод, да ви се оплача от Историческия музей в София!   Close Когато ходихме със Сузи беше на около 3г, само се караха да си държим детето, но толкова грубо, че направо да ти се отще да разглеждаш. Мястото вътре е огромно и детето просто се разхождаше в празното пространство, иначе винаги ми е била пред очите и не съм й позволявала волности. То и аз съм си доста строга майка, та много се обидих от въпросната лелка /тя беше със строго опънат кок, пола до коленете и силно стиснати устни - типична стара мома, узлобена и намусена/. Там няма и да ходя повече.
Суити, радвам се, че ми разказа, точно си разбрала въпросчето ми!  Hug
А пък аз да се оплача, че нашия квартал е много скъп, кафетата се прескачат едно друго, от строежи точно до улицата не можеш да минеш /пълно е с пясъх, кал и боклуци около тях/. В един детски магазин за малко да се сдърпам здраво с една пуйка - продавачката. Тя пушеше отвън, ние влизаме и тя идва. Казах й да си пуши, ако иска, че само разглеждам, а тя ми се сопна и каза, че това й е работата и че това не е музей!  Shocked Питах я дали има рязани чорапки за маратонки като за Сузи, шаренки, а тя ми вика Няма, аз я питам Тогава просто къси чорапи! А тя пак Нямаме и ме гледа на кръв. А витрината пълна с чорапи. Аз просто исках да ме ориентира кои са моделчетата и да си избера, но щом така ми се сопна, пожелах й приятен ден и отидох в съседния магазин, където направо глезеха дъщеря ми. А чорапките, които си купихме са чудесни. Разбира се, пак ще отида в него, а не при оная квачка! Но що ви занимавам всъщност със щуротии  newsm78

# 227
ribkata етървата е в Овча купел и каза, че на Монтевидео на базара имало фирмен магазин и всичко било много евтино виж там, но ти сигурно го знаеш  Wink
Я кажете някаква кремче имаше за успокояване на венците на бебо когато му растат зъбките  newsm78

# 228
Привет и от нас с Чечо!
Гале,аз се казвам Антоанета,но всички ми викат Тони.
Добре дошли на новите мами!   bouquet
Краси,дано Мони не се разболее,а да се размине само със сополки.На мен педито ми каза,че още било рано за забелване,но аз като се сетя го правя.

# 229
Бебчо, аз понеже правя и сравнение с цените на детските стоки във Видин и сигурно затова ми се вижда скъпичко. А гелчето за зъбки е Калгел, но аз лично не съм ползвала такива работки за зъбки.  Simple Smile Иначе фирменият магазин да не е Пакостник?

# 230
  • Габрово
    Бебчо, кремчето се казва Дентинокс - мисля, че така беше. Съдържа лидокаин, затова уж успокоява. Но нямам преки наблюдения от него. Дано да помага  Praynig .
    Днес времето е отврат, явно цял ден ще сме си тук. Поне ще наготвя спокойно. Вие какво ще готвите? Не ми тежи самото готвене, даже много обичам, но да измисля какво да е -  ooooh!
    Рибке, и аз пазарувам там, където ми харесат продавачките. Някои като се намусондрили, че те предизвикват да заобикаляш магазина отдалеко.

# 231
На мен пък днес ми готвят Mr. Green
Трябва да почерпя Crazy
Баба ми е на гости и ни пържи тиквички/аз мразя да пържа Twisted Evil/, но днес си тръгва, така че с това ще си остана...
А за нелюбезните продавачки -  #2gunfire
И аз се ядосвах преди няколко дни с една фръцла. Исках да купя гащички и потниче или боди за Вики, но от тези, които не са бельо. Обяснявам в магазина какво търся, а тя ми обяснява, че бельо не продавали. Аз пак обяснявам, тя вади разни съвсем други работи. Аз и казвам, че не ми харесват и питам дали нямат еди какво си... А тя ми се троска: "Ами, момиченце , всичко, което имаме, е изкарано на закачалките!"/а преди това беше извадила поне 5-6 неща изпод щанда/. Но и аз не и останах длъжна де Joy Ще ми вика "момиченце" - ама ха... Всъщност не се ядосах толкова за момиченцето, колкото за тона, с който го каза... Twisted Evil

Тони,  и аз съм Антоанета! Hug

# 232
Добро утро на всички мамчета и бебчета  Simple Smile  Мерси за топлото посрещане! Сега да разкажа малко за нас, ние сме както казах само на кърма и на поискване, вода почти не пием и до сега само в началото (по препоръка на педите  #2gunfire му бях дала малко ябълков сок, за да оправим коремчето, че беше запечено). Но вместо да го оправим си навлякохме беля, пикото ни се окисли и целия стана на ранички, получихме яко колики и с това много рев, и от тогава съм решила с изчакването на даването на всякакви сокчета и пюренца когато му дойде времето.
Иначе ние се къпем всяка вечер в сапунена водичка, но косата само два пъти на седмица я мием, ноктенцата на ръчичките режим поне по 2-3 пати на седмица, че никнат като гъбки а сме такива схтураци че само се дере и нема как  Simple Smile .  Има още много неща за нас, но сега ще се правя на мама кравка и после пак пиша  Grinning  Grinning 
Лек и успешен ден ви пожелавам

# 233
  Тони, и аз се надявам да не се разболее горкото, ама е много кисел днес  Sad

Ох, за пилето незнам, на две мои приятелки така не ги бяха забелили и после ги водиха да ги обрязват. И беше голяма травма за децата. Cry

Аз за каката ползвах кремчето Калгел, от него венеца просто истръпва, обаче успокоява за много кратко, иначе слагах чесалките във фризера да замръзнят и тогова й ги давах и имаше по голям ефект

# 234
# 235
  • Габрово
     Тони, блазе ти. Я кажи на баба си да идва поне 1 път седмично и да готви за цялата седмица. Аз все се каня като отида при майка ми да и кажа  Sunglasses  ей тъй, да ми туря по нещо в бурканчето като наминавам  Embarassed. Дано другия път да не забравя, може да има ефект   Wink

# 236
Тук, в Русе си имам любим детски магазин - "Штъркел" (не е правописна грешка) и пазарувам само от там. Продавачките са изключително мили, внимателни и услужливи, още докато бях бременна ми направиха добро впечатление и така до сега.
Бубата аз я забелвам по малко на всяко къпане, нямам голям напредак, но педито каза, че до годинката ще стане работата.

# 237
     Тони, блазе ти. Я кажи на баба си да идва поне 1 път седмично и да готви за цялата седмица. Аз все се каня като отида при майка ми да и кажа  Sunglasses  ей тъй, да ми туря по нещо в бурканчето като наминавам  Embarassed. Дано другия път да не забравя, може да има ефект   Wink

Уф, Гали тя живее на 100 км. оттук - определено ще и е трудно да идва всяка седмица. Иначе си имам баба - злато. Тя ме е гледала, откакто съм била на три месеца докато тръгна на училище и много си я обичам Heart Eyes

# 238
  • Габрово
     Моята баба, която също ме е изгледала, почина преди 13 години. Ако знаете колко много ми липсва. Всеки ден се сещам за нея, макар да са минали толкова години. Най-прекрасния човек, който съм познавала. Абе, баба - мечта.
     Дидка, Русе ми е любимия град. Често идваме там по разходки.

# 239
Ааааааа,много Тонита станахте бе Wink то да вземем да си лепнем някъде по подписите имената ли,че докато запомня всички.. Embarassed а пък наистина е хубаво да си знаем истинските имена.Моето е Деница-на кратко Дени(виждам,че си имам почти съименник-новото бебече Денис Wink ) А пък това за продавачките хич не са щуротии...много е неприятно да се държат така...аз съм си намерила едно евтино(сравнително) магазинче,от което пазарувам,но е далечко...поне са много мили там..Тони,аз все си мислех,че си от София..пък ти си била от Димитровград Wink Бабата и дядото на мъжо живеят в Хасково,та ако ходим натам може да се отбием да се видим,момиченце  Joy hahaha Joy пък това за чесалките и фризера,някой може ли да разясни защо се слагат във фризера,не съм изобщо наясно  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт