Февруарско бебе пухкаво расте,хайде да го водим на мореее

• 23 358
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Скрийминг Мама, и на мен ми се иска да ги разгранича двете неща, но нещо ме прихваща в последния момент  Sad Опитвам се да се поддам на емоцията, но изведнъж нещо прищраква и ми става неприятно - много кофти! Но се надявам да размине бързо  Praynig
Хе хе, гледам, че си имаме нови мами в нашия отбор  welcome  Включвайте се често и ни разкажете с какво се занимавате, какво си правите по цяяял ден с бебоците иииии.... каквото се сетите!  Grinning
Биляна, много е сладка снимката от родилното  Grinning Много е сладък и рошавичък  Joy 
Нинка, когато добавяш човече слагай първо интервал след думата и тогава кликваш на човечето. Така ще излиза  Wink    bouquet  Аз слагам и един интервал и след него за по-сигурно  Grinning
Мими, за плодове знам само за ягоди, че се замразяват, но на бебета не се дава такъв плод.  newsm78 Но можеш да правиш пюренца в бурканчета и още топли да ги обръщаш надолу с капачката. После като изстинат ги слагаш в хладилника. Имаше темичка по въпроса някъде из форумите...

# 211
  • София
Здравейте и добре дошла на новата мама Hug
Скрийми,страшна снимка си направила на малкото прасенце и като порастне много ще се радва и гордее с нея Joy
И при нас снощи нямаше вода ,та чак до днес.Едвам събрах за да я изкъпем.По принцип всяка вечер се къпем, защото много обича и аз се чувствам виновна ако пропуснем банята.И със шампоанче се къпем всяка вечер,не защото е мръсна,а защото след това ухае супер и е против образуването на корички Flutter А иначе през деня я измивам когато е наакана,а през останалото време с мокри кърпички.
Тони, и на мен ми харесва новия ти ник,..нека да излезнем от затъмнението Mr. Green При мен само х-то ми е в повече.. Simple Smile
Лека нощ и до утре!  bouquet

# 212
Добре дошла на Нинка и Борис!

Ох, пак ще започна с коментари по снимките, че не мога да се стърпя...
Скрийми, много ме разсмя с това твое „прасенце”-хубавенце... Вече зная как ще изглеждаме и ние след два месеца.
Биляна, и вие сте от отбора на  дългокососите рошковци! И колко симпатично се презите само!
А за Криси и Вики – такива ергени не са за изпускане..... !!!! Мими, Криси май на теб прилича...

А бе има един Ламтурчо в албумчето – я да си признае кое е майчето му?

Какво става с малкия Крум и Иник? Дано да се оправя детенцето....

Ние се къпем всяка вечер. През деня се мием само ако сме опрескали много пеизажа, иначе я караме с кърпичките. За сега дупето ни е гладко и сладко и мама само го хруска! Ръцете мием по-честичко от дупето май.

Еее, какво нещо е да свикнеш с едно име, Суити /ама ти приличаше/. Сега ми е малко непривично да те наричам Тони, ама къде ще ходя – ще свикна...  Simple Smile

Скрийми, ти там не се крий ами я кажи как се казваш... Simple Smile

Хайде, до утре!!!!

# 213
Здравейте и от мен, майка на февруарски юнак! До сега само четях, четях, но...айде и аз да се включа, че тя темичката е доста интересна, а вие сте така задружни и сладкодумни Simple Smile
Моят Дени вече го захраних с пюренце (плодово), но все още му давам по малко, два пъти на ден след кърмене. Давам му купешки на Hipp i Nestle, че има голямо разнообразие, а и нали уж гарантират екологичния произхот на плодовете и зеленчуците. Малко скъпичко излиза, но мисля след като опитаме повечето плодове и зелечуци и видя дали има алергии и кое му харесва, след 6-7м да започна с домашните пюрета.
Вчера и оризова каша му дадох, съвсем малко и май му хареса....
Уф, имам една огромна купчина за гладене, аз и за това станах рано, че да я свърша тази работа преди бебока да се е събудил, но от близо 2 часа съм пред РС-то  Embarassed
Айде, вече ставам, наистина...

# 214
Добро утро от от едно бивше златно сладурче и настоящо "просто Тони" newsm62

welcome  ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ И ТЕХНИТЕ БЕБКОВЦИ! welcome

didka-pitka - имаш много весел ник  thumbsup. Харесва ми...

Свикнахте ли с новото ми старо име? Е, всеки може да се обръща към мен както му харесва. А и вие толкова сладко го измислихте това "Суити", че и на мен ще ми е мъчно за това обръщение - така че хич, ама хич няма да се разсърдя, ако продължите да го използвате newsm53

Рибче, за гърдите - при мен усещанията са малко по-различни от твоите, но и аз почти не мога да понасям какъвто и да било допир на гърдите ми... Не обаче заради това, че чувствам, че са "за" Вики, а просто защото са някак...твърде чувствителни може би. При всеки допир имам чувството, че ще текне мляко и изобщо ми е едно такова некомфортно... Пазя си ги smile3506

# 215
  • Габрово
     Добро утро и от нас!
   Добре дошли на новите мами  welcome! При нас ще се чувствате прекрасно. Дидка, и мен ме чака голяма купчина за гладене, ама снощи ми фъсна ютията, та ще се рзмине днес  Wink . Но трябва да я занеса днес на ремонт  Mr. Green .
   Вчера правих на Антония пюре с повече тиквичка. Много и се услади. Изяде първо 130 гр., но не и стигна, та дадох още половин бурканче. И и го спрях, че тя както беше набрала инерция, можеше и цялото да го изяде. Днес за първи път мисля да дам бананова каша.
   За тоя Ламтурчо и аз много  newsm78 . Бързо да си признава!!!!!  Laughing
   Мами, няма ли някой телефона на Иник, да види как е детето и да каже, че явно ще са в болница? Дано да не е така, ама от тогава не се е включвала.

# 216
  • Габрово
   Е, хайде и аз да изляза от прикритие. Макар, че и старият ми ник е част от името - началото на фамилията ми.

# 217
Хехе, аз тъкмо си мислех, че имаме някоя нова мама, а то какво било Joy

# 218
футбол
Това са очаквания вкъщи за световното!
Суити, аз така ще те наричам, защото много ми харесва!  Hug Може и наистина чувството ми идва оттам, че гърдите са много чувствителни в период на кърмене и се сещам за беба като ми ги пипнат  Blush  Ох, сетила съм се нещо да те питам: ти от кой град си?  Blush
Здравей, Дидка-питка, надявам се да ти хареса при нас!   bouquet
А за протокола моето име е Хриси /като тръгнах да раждам мъжо писа с големи букви във форумчето/ Хе хе, присетих се за този момент!  Joy

# 219
  • Габрово
Тонита, вие какви Тонита сте? Да не сте адашки с мойта щерка или сте си просто Тони?
Как гърми, а и заваля - не ще си занеса ютията. Ще се обадя на моя мъж като се прибира да купи една, че ще остане без гладена риза  Mr. Green

# 220
футбол
Суити, аз така ще те наричам, защото много ми харесва!  Hug Може и наистина чувството ми идва оттам, че гърдите са много чувствителни в период на кърмене и се сещам за беба като ми ги пипнат  Blush  Ох, сетила съм се нещо да те питам: ти от кой град си?  Blush

Рибче - от Димитровград. Ако някой идва към прочутия ни пазар, да се обади, ей Heart Eyes

# 221
Суити, я кажи нещо интересно за Димитровград!  Grinning Ама не научни работи и исторически, а чисто човешки. Например, магазини, кафенца, къде се разхождате, такива разни... Аз, понеже съм малко невежа и малко съм пътувала из България, та добре че е мъжо да ме води насам натам  Mr. Green Той ме зариби със 100-те национални обекта и сега ходим да си събираме печати. Но ние да си разгледаме, а не да дадем книжката някой да я носи за печат.

# 222
Ммм, така...
Какво за Димитровград...
Обикновен български обезлюдяващ град...
Прочут с пазара си, фолкпевицата Гергана и фирма Пайнер Joy/нищо против тях всъщност нямам.../
Но пък аз си го обичам Heart Eyes
Харесвам това, че градът е потънал в зеленина, че центърът ни е пешеходен, с огромни дървета и хубави кафенца... Харесвам това, че мога сутрин да ходя пеша на работа. Че понятието "градски транспорт" ми е абсолютно непознато... Че има много паркове, че е тихо и спокойно... Магазини - малко и почти нищо интересно в тях/поне нищо интересно за мен/. Не могат да издържат на конкуренцията на пазара...
От липса на заведения не мога да се оплача...
Ами това е накратко...

# 223
  • Габрово
Рибке, и аз искам да ходя на 100-те национални обекта. Ама Антония да порасне, че да и е интересно и на нея. Така, че ще поизчакаме. А книжката откъде се взема?
Тони, и аз си обичам своя град поради същите причини
Обикновен български обезлюдяващ град...
Харесвам това, че градът е потънал в зеленина, че центърът ни е пешеходен, с огромни дървета и хубави кафенца... Харесвам това, че мога сутрин да ходя пеша на работа.  Че има много паркове, че е тихо и спокойно... Магазини - малко и почти нищо интересно в тях/поне нищо интересно за мен/.
От липса на заведения не мога да се оплача...

# 224
 welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome[color=]НА новите мами и бебенца[/b][/color]

Нещо на последък ми е много бавен нета, написах половин страница и чак след това ми се появиха картинките и всичко написано ми се истри. Направо много гадно.

Да ви се оплача, Мони много взе да се буди и заспива само на цица, лошото е че и аз заспивам, и като се събудя да го преместя той пак се разбужда и се получава така, че спи почти при мен.

Мами на момченца, как се справяте с това забелване, на нас доки ни каза до го забелваме под вода, обаче аз понеже го къпя сама и не мога под вода и се опитвам да го правя когато го обличам, обаче нещо се появяват капки кръв

За къпането ние се къпем всеки ден , със шампоан, правя го на пяна, защото така ми  е по-лесно.

Каката ми донесе някакъв вирус и сега и на Мони нещо му е запушен носа.

Сега ще ги водя на лекар, и май пак ще отлагаме ваксините.

За гърдите, пък моя мъж ги чувства като забранена територия, а  аз така им се кефя щото са голееми, ама не

Хайде стига толкова, че много се мота нещо тоя нет #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт