, нека да навършат поне 6 месеца.
. Всяка вечер го къпем, но шампоан на главата слагам 2 пъти в седмицата. Не знам защо, просто ми си струва малко множко да му слагам всеки ден
.
. 
/. По-често му мия ръчичките/че нали са му все в устата/ и личицето, след като е ял, защото обикновено сме порядъчно омазани с мляко. И това е.
У нас е весело, просто купон!
, но когато започнем и не търпя мъжо да ме пипа по гърдите. Чувствам ги, че са само за беба и ми става кофти, все едно, че не е редно, нещо такова... При кърменето на каката не съм имала такъв проблем и сега съм се постреснала от това положение. Дано скоро ми размине, че ще я втасам
Аз съм мама на февруарско бебе и то от последния ден на февруари:))Винаги кога можех ви четях с голям интерес и сега най-накрая се уредих да се регистрирам и да ви пиша. Накратко имам си мъжленце Борис се казва и сме само на кърма и съм твърдо "ЗА" късното захранване. От 2 дни имаме малко хрема и сме на житамин C и се надявам скоро оправим. Кога мога ще пиша повечко.За сега поздражи от нас
И аз много бърках, когато започнах да ползвам кирилица, но се свиква... 
! Видя ли,че щеш- не - щеш пак си сладка
(като бонбон). Иначе браво! Много одобрявам реалните имена за никове..., само че сега как ще свикна? 
аз за съжаление твърде малко кърмих,но може би усетих подобно нещо...не знам..може би трябва да се опиташ да ги разграничиш двете действия-един път циците са за бебе,друг път за тати(май малко грубо прозвуча,ама не се сещам как да се изразя по друг начин)На мен ми бепе пък малко кофти докато правихме секс,а аз бях бременна...ама един приятел много мъдро нещо ми каза-'Ми то нали така е зъдадено бебе-с ласки,любов,секс преди всичко
ама е по-хубаво истинското име да стои там
!
. Тази вечер ме кара да го приспивам на ръце
. Плодовете могат ли да се замразчват? И не се смейте на въпроса ми, абсолютен невежа съм Препоръчани теми