Февруарско бебе пухкаво расте,хайде да го водим на мореее

• 23 064
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
Инче, я издай сега тайната - това пюре от морков ли е или от тиква Joy
Май и твоите хлапенца не си приличат като моите. Или поне така изглежда от снимките...

А за килограмите - не се притеснявайте. Аз, като спрях да мисля за мерки и теглилки, и започнах да отслабвам...

И нямам нищо против всякакви обръщения/само без обиди, ей - един син вкъщи ми стига Mr. Green/

# 271
  • Габрово
Мами, тук времето се оправя. Отивам да се глася и излизаме.

# 272
При нас в момента има едни грамотевици newsm09  и как гърми само и вали от време на време ама май ще продължи и е студено.Така че днес вардим къще newsm45 но няма как.
Утре сме на консултация и да видим дали ще ни бият ваксината,защото Чечо се закашля предимно сутрин.Давам му профилактично от няколко дена сироп за кашлица сутрин,обед и вечер както и два пъти оксилококциум и едно хапче витамин С.Дано да ни я бият,защото не ми се иска да я пропуснем. newsm17
Ние също не сме по футбола и един мач не сме гледали до този момент.Виж ако дават мотори и то от големите ДА.
Моята свеки един месец пи вита голд и ослабна с 8кг.Направо се втали. smile3521 И аз искам,но нали още кърмя и не става.И мен ме запалихте за тази торта и аз смятам да я пробвам искаше ми се още днес ама много ми е студено и не ми се ходи до магазина затова утре.После ще кажа дали и на мен ми е харесала.Намен всичко ми харесва по принцип що е сладичко. smile3503
И Чечо е същото прасенце като си хапва пюренце даже днес беше още по голямо.Навсякъде всичко стана в пюре идваше ми да го схрускам от яд понеже ми отвори работа апък аз днес исках да мързелувам то и времето е такова.

# 273
  • Габрово
Уфф, ама как не ни върви днес. Взехме да излизаме, асансьорът - счупен  ooooh!. Викам си - нищо ще я татъркам количката 9 етажа, ама пак е излезем. Обаче заваля. Върнах се. Сега пак напече  #Cussing out. Че се чудя какво да правя  newsm78. А вие къде се загубихте?

# 274
Аз поизлязох за 2 часа. Много духа, но е топло. Успяхме да се приберем без да ни навали.
Ако знаете от днес бебка как пее! Страхотна е! И се опитва да си се смее сама на себе си с глас.
И определено има гъдел. Освен това така яко бръмчи, че цялото й лице за 1 минута става в слюнки.

# 275
 При нас времето не е от значение. Лошо, хубаво, ние все сме навън.  Прибираме се само да манджаме.  Нали си имаме дъждобран и вятър и дъжд не ни притесняват. С какъв градински тен съм се сдобила... Ръцете ми са като на негър- черни отгоре и бели отдолу /даже вече втори път се белят ooooh!/, а краката ми са като на замръзено пиле Joy.
 Това хлапе не мога да го накарам да постоим малко вкъщи. Все иска да скитаме по улиците. Като го оставя на спалнята и такъв рееев настава... все едно има бодли на леглото. А пък като ме види, че сядам пред компа и smile3514. И нищо не помага освен: в количката и навън.
 Днес си минах единия крак с епилатора и той newsm45 и сега съм с един изчистен и един космат Blush. Ако успея да си измия чиниите си е направо постижение, а вие кога намирате време и на игри да играете Shocked.
 Хайде, чао за сега , че наш тати се прибра и трябва да готвя нещо  chef.

# 276
Абе от сутринта до сега как успяхте толкова да изпишете?! Чак не знам какво да пиша, толкова много неща искам да изкоментирам, ама се обърках кой какво е писал, на кого какво да отговоря... #Crazy

# 277
 Inik, Стршен смях падна с тази снимка на Крумчо hahaha Joy
 Като си представя, че и нас това ни чака...  Joy

# 278
А, я да попитам аз - давам, значи, оризова каша на Денито, обаче не я правя с мляко, а с преварена вода + адапте (апропо, 4 месечно бебе не е ли малко да консумира прясно мляко?); и защо и викат безмлечна каша не ми е ясно.
Както и да е, четох някъде из форумите, че може да се слага плодово пюре в кашата - това вместо водата/млякото или като добавка?

# 279
Ето ни и нас с отчета...
Та лекарката каза че няма нищо страшно, даже легенчетата малко са намаляли - едното вече си е в нормални размери, но лявото си е още големичко. Добрата новина е че засега според нея не се налага каквато и да е снимка, защото няма никакво бъбречно увреждане и самите бъбреци са си много добре и си работят идеално. Тя казва че в 90% от случите този рефлукс изчезва до година и половина, важното е шрез това време да се следи урината постоянно за бактерии за да не се получи ново възпаление. Иначе продължаваме антибиотика в съвсем минимална доза още известно време и така Hug
Суити - пюрето - не знам някаква зеленчукова смес беше... Wink
Дидка - май се слага като добавка, правиш си кашата и към нея си добавяш малко пюре за вкус - така мисля.
И аз давам по малко каша, оризова и бананова, че от този антибиотик пък сме с разстройство и те добре му действат. Интересно - с кашите не се омазва така Wink Много чист си е след ядене Sunglasses Може да са му по-вкусни.
Мими, за сужаление снимката даже не показва реалната обстановка, щото след няколко кихания и "бръмчене" с устата и шезлонга и аз и по пода имаше... Wink

# 280
  • Габрово
     Дидка, безмлечна е кашата, която не съдържа в мляко. Прави се с цел да си добавиш мляко ако искаш и каквото искаш. Има деца, които са алергични към масовите АМ. Аз слагам пюре в кашата. Ако пюрето ми е домашно, водата, в която са вряли плодовете, я използвам за направата на кашата. Почти винаги добавям АМ. И накрая прибавям и плодовото пюре като добавка.
    Мими, аз малката я оставям сама, за да си свърша работата-  да си вика, не мога да съм постоянно при нея. Тя се заиграва, но понякога си иска компанията.
     Мами, аз да попитам вашите деца следобед по колко време спят. Антония заспива около 13.30 за половин час и после около 16.30 пак за половин час. И си ляга в 22.30-23.00.
     И Антония много се омазва с пюре, но само когато не и харесва. Иначе си яде чисто детето.

# 281
Здравейте !
Приемам забележката  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Аз съм Ангова-от мартенските мами ,но бях с термин края на февруари-попреносих малко и се озовах с мартенско бебе !Имам си момче-Ангел 3 месеца и 1 седмица е  6300- 61 см.Само на кърма сме -от миналата седмица почнах със сокчета от ябълки и моркови-но нещо се притеснявам,че започна да си присвива пак крачетата като при колики, а уж ни изчезнаха!
Поздрявявам всички майки и техните бебенца!
Нека да са здрави и само радост да носят !

# 282
А, сега ми стана ясна тая работа с безмлечните каши, мерси Гали; м/у другото, май ти спомена, че идваш от време на време в Русе. Ще ми бъде приятно да се запознаем на живо при следващотот ти идване.

# 283
Браво, Inik, много се радваме, че с Крумчо всичко е ОК thumbsup.

# 284
Иник, и аз се радвам,че при вас всичко вече е наред и Крумчо е добре. newsm10
И Чечо непрекъснато иска да ме вижда и да му правя компания ако ме изстърве от поглед и се почва  newsm45 newsm45 и затова му намерих цаката.Където съм и аз го  слагам в коша и го мъкна навсякъде даже и в тоалетната с извинение. smile3521 Няма как,защото в противен случай няма да я свърша никакво.
Аз имам питанка като реша да почна със зеленчуковото пюре то трябва да е от един зеленчук или може от няколко? newsm78 Питам,защото не ми е ястно,а и видях,че има и плодово-зеленчуково.Вие какво ще ме посъветвате?
Къде изчезна Дидунчо,защото трябва да прави нова темичка тази вече свърши.Май беше споменала,че smile3529 Успех все пак.

Общи условия

Активация на акаунт