Февруарско бебе пухкаво расте,хайде да го водим на мореее

• 23 316
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
Хайде, пишете и Вики незахранен - само на кърма Joy
Нито е опитвал, нито помирисвал сок, пюре или каша Mr. Green
Игси, тук сме за подкрепа  Hug
И честит четвърти месец!!!

# 61
Игси    и ние и ние сме само на кърма, за ужас на бабите и пердиатърката Sad. другата седмица сме на консултация и пак ще давам обяснения. Дадох и цяла папка да чете това което аз съм чела, имам чуството че даже не си е направила труда да я овтори... ама нищо, за сега млекце има и детенце още месец и половина 2 ще е на мляко денонощно Simple Smile. Плодове и пюрета може да яде цял живот ама кърма няма да има когато си поиска, така че сега ще се стараем да се възползва максимално от наличните количества!

# 62
  • София
Здравейте и от мен!
nasya,не мисля,че трябва да се обясняваш на лекарката.Все пак ти си майката и знаеш кое е най-добро за твоето бебе и що за педиатър е това,че да те насилва да захранваш newsm78
Ако ти досажда й кажи,че даваш сокчета-това е благородна лъжа.Айде бе ще те командва как да си храниш детето Crossing Arms
Олимпия,браво на вас,че се опитвате да "тичате" ,то и нашта мома прави подобни опити,но не чак толко добре както ти го описваш hahaha
Честит 4-ти месец на Санди и на Тея!  ura  И ние утре го навършваме  Wink

# 63
Игси пожелавам от сърце на всички вас кърмещи мами да можете още много дълго да давате на бебчовците от вас  Praynig. Ако бях на кърма и аз нямаше да захраня, но уви. Поне сега бебчо почна да папка пюренца и му е кеф и то от тоя месец.
nasya, elix ти го е казала много добре. Детенце е твое и ти знаеш най-добре как да си го гледаш. Сегашният ни педиатър много добре го каза :"ние даваме съвети, а вие сте хората които решавате какво да правите с децата си.", а не като предишната  #Cussing out. Успех с педито и не се притеснявай бебчо щом е на кърма си е най-добре  Peace
 ScreamingMamaa мерси и аз мисля да го пробвам, но за сега папкаме картоф+морков смесено с тиква+моркоф, това му харесва. Няма ли тиква не папка  Laughing
OLYMPIA и ние искаме да си седим на крачетата и все тръгва на някъде, но не му давам да стъпва. И на нас Драганов ни каза, да не го насилваме и мисля да спазвам неговите препоръки  Peace.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ВЕЧЕ ГОЛЕМИ БЕБОЦИ, ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И МАМА И ТАТЕ ДА ГИ СЛУШКАТ Party

# 64
Аз засега само кърмя. Кой остана само на кърма? Малко подкрепа да си дадем, че като чета тук ми се струва, че вече всички говорят за пюретата и пак ми изникват спомените за времето, когато захранвах Емо, а кърмата ми постепенно намаляваше и намаляваше за сметка на АМ и пюрета, сокчета и пр. Аз съм на мнение, че с "изкуствените" работи колкото по-късно толкова по-добре - не им вяравам много-много нито на Ганчев, нито на Хип, нито на зеленчуците и плодовете от пазара... и тъй като рано или късно ще опрем до тях (това  е повече от ясно) то аз лично предпочитам да е късно. Всеки сам си преценява, но имам чувството, че май думата на педиатрите и бабите е по-слушана, отколкото вътрешния глас на мама.

Ето ни и нас в отбора на бебетата, не помирисали нищо друго, освен цицката на мама  Mr. Green Мисля така да е до навършване на 6 месеца и после да почна да захранвам. Смятам първото, което ще дам, да е домашно пюре от картоф, но без да замествам хранене. Как точно ще го правя и аз не знам  newsm78 Сега събирам информация, но се чувствам адски объркана. Игси, а и другите момичета, изключително кърмещи, кажете моля ви, вие как мислите да захранвате и по каква схема???

# 65
# 66
 Хайде и ние да се запишем в отбора на незахранените newsm44

Слънчо аз мисля да започна като навърши 6 м с оризова каша на обяд, хайде то не остана

happy bd на всички празнуващи!

# 67
baloniЧестит 4-ти месец на Тея, Александър и Димитър!!! Tada       Gift

+ още един  само на кърма. Не признаваме нито вода, нито залъгалки. Само  bombs.  Ще се захранваме след 6-тия месец.
 И Криси "ходи"/ като на шише рИкия Laughing/ и "лази". То е една мъъъкааа , едено пъшканеее ooooh!. Почти всеки ден правим  гимнастика   и  масажи и Криси много им се кефи.  Много обича и да пееме и  танцуваме. Вече като ме види, че започна да се кълчотя Wink и започва да се смее Laughing. Освен това е телеман  tv. Сега се канят с баща му заедно да гледат световното  Joy. По принцип не му давам да се заглежда в ТВ, но той ме издебва от време на време и тайничко си гледа /не знам, дали е толкова вредно newsm78/.  Днес докато миех чинии го бях оставила в шезлонга с гръб към ТВ-то и по едно време го чувам да гука, обръщам се и го гледам, той се извил назад и гледа Рейхана по ММ и й се кефи ooooh!. С тия ТВ канали не знам какви музикални вкусове ще си изгради човека. Добре поне че Бритни спря да "пее" Mr. Green. Но това е друга тема, сори за офф-а.  Та за гледането на ТВ ставаше дума. Вие разрешавате ли на вашите бебоци да следят сапунки  hahaha.
 За компа вече и дума не може да става Naughty. А преди си се кърмехме на клавиатурата... Laughing.

# 68
mimi.m няма отърване от телевизията, само гледам да не е много близо  Naughty. Днеска даже го оставих да гледа докато го храня, че иначе бута лъжичката и всичко става в пюре  Joy

# 69
Честито на вече четиримесечните бебчовци. Виждам, че днес и Еликс ще имат малък рожден ден!  

И ние сме от отбора на незахранените бебета! Не съм давала нито вода, нито сокчета. Малко сме с манекенски размери за сега – само 6,06 кг и 64,5 см. Като притеглиха бебка, си помислих, че сигурно не й стига кърмата, но сестрата каза да не се притеснявам – детенце си е жизнено и румено и предпочита да расте на дължина. По колко време ви сучат бебоците? Габи суче точно по 5 мин от гърда. Не е ли малко????, но пък все още ядем твърдо по 7 пъти на денонощие.

Олимпия, браво на твоя юнак! И ние „пристъпваме”, но чак да се „затичваме”... Представям си го каква скица е. Пък и как няма да се впуска да тича – той толкова много енегия е насъбрал от мама, че няма търпение да отрие начин да я изразходва.

Суити, как си ги стегнала твоите мъже! Много сте хубави! А косата ти изглежда страхотно. Правиш ли нещо по-специално? Моята е вечно вързана, защото продължава усилено да си капе...

# 70
Добро утро мами, май някой не са спали  Wink.
Пожелавам на всички един усмихнат и слънчев ден. Дано поне днеска да имаме тоя късмет  Praynig

# 71
Добро утро и от мен!
Аз съм будна от шест часа, а моите момчета още спят. Гърдите ми не издържат толкова дълго време без изцеждане/вчера в пет и половина се измъкнах от леглото мокра като кокошка  bombs/, така че ранното ставане ще ми е верен спътник още/надявам се/ дълго.

Бебчо, благодаря за пожеланията за усмихнатия и слънчев ден! Да ти се връщат   Kissing Heart

Да ви се похваля - вчера успях да отида на маникюр и педикюр - вече не си спомнях колко отдавна не го бях правила/откакто ходих на работа всъщност/ и ми се отрази прекрасно. Сега си се любувам на розовия лак и цветчетата от декорацията newsm03

Руми, нищо специално не правя за косата си - освен това, че използвам маска всеки път, когато я мия - какво е балсам вече не помня smile3506
А последните снимки са от миналата събота - бяхме канени на рожден ден и съответно нямаше да на кого да ги оставя, така че се замъкнахме всички на ресторант/но всъщност и поканата беше за всички/. Има ли нужда да казвам, че се прибрахме само час по-късно, защото Вики реши, че там не му харесва newsm62

# 72
Мими, с глас съм се смяла на постинга ти newsm62
Благодаря ти за сутрешното разсмиване!

И имам въпрос... Как става номера да дадеш линк към някой сайт, без да изписва адреса на сайта, а каквото си решиш - както ти си написала - гимнастика, масажи... Отдавна се каня да го разбера това чудо, но я ти ми кажи наготово да не се тормозя толкова  love001

Между другото и Вики е от телеманите... Леле, как се заглежда по телевизора smile3556 Но пък аз толкова рядко го пускам, че детето не го огрява често да проследи някой сериал ppp

# 73
 Добро утро и от нас!
 Тези дни се излежаваме до по-късно, че май ни подкараха колики и малкия се буди в 4, 5ч и пъшка, и плаче...
 Суити, eто ти  линк към темата, че като го изтиша как става и то ми го дава като линк  Sick. Дано да си разбрала нещо от обяснението ми Laughing!
 Хайде, до по-късно, че шефа ме вика Wink.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт