Нито е опитвал, нито помирисвал сок, пюре или каша
Игси, тук сме за подкрепа

И честит четвърти месец!!!
. другата седмица сме на консултация и пак ще давам обяснения. Дадох и цяла папка да чете това което аз съм чела, имам чуството че даже не си е направила труда да я овтори... ама нищо, за сега млекце има и детенце още месец и половина 2 ще е на мляко денонощно
. Плодове и пюрета може да яде цял живот ама кърма няма да има когато си поиска, така че сега ще се стараем да се възползва максимално от наличните количества! 

И ние утре го навършваме
. Ако бях на кърма и аз нямаше да захраня, но уви. Поне сега бебчо почна да папка пюренца и му е кеф и то от тоя месец.
. Успех с педито и не се притеснявай бебчо щом е на кърма си е най-добре 
.
Сега събирам информация, но се чувствам адски объркана. Игси, а и другите момичета, изключително кърмещи, кажете моля ви, вие как мислите да захранвате и по каква схема???
Честит 4-ти месец на Тея, Александър и Димитър!!!

. Ще се захранваме след 6-тия месец.
. Почти всеки ден правим гимнастика и масажи и Криси много им се кефи. Много обича и да пееме и танцуваме. Вече като ме види, че започна да се кълчотя
и започва да се смее
. Сега се канят с баща му заедно да гледат световното
. По принцип не му давам да се заглежда в ТВ, но той ме издебва от време на време и тайничко си гледа /не знам, дали е толкова вредно
/. Днес докато миех чинии го бях оставила в шезлонга с гръб към ТВ-то и по едно време го чувам да гука, обръщам се и го гледам, той се извил назад и гледа Рейхана по ММ и й се кефи
. С тия ТВ канали не знам какви музикални вкусове ще си изгради човека. Добре поне че Бритни спря да "пее"
.
. А преди си се кърмехме на клавиатурата...
/, така че ранното ставане ще ми е верен спътник още/надявам се/ дълго.

Но пък аз толкова рядко го пускам, че детето не го огрява често да проследи някой сериал
. Дано да си разбрала нещо от обяснението ми
.