Февруарско бебе пухкаво расте,хайде да го водим на мореее

• 23 343
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Мили мами благодаря на всички за милите пожелания!!! Hug
Гушкам и пращам целувки на бебоците!!!!

Исках да пием по едно виртуално коктейлче, ама има мами които кърмят  Winkтака, че само по една  newsm38 засега....но като захраним всички предлагам да направим едно женско парти Drunk Drunk

# 181
  • Габрово
Мами, според вас мога ли да сложа киви в плодовото пюре на малката?

# 182
 Честит рожден ден Pile

За ноктичките на ръчичките и ние ги режем 2 пъти в седмицата, а на крачетата вече втори път.

Момичета искам да ви питам ако сте засичали горе-доли колко пъти в месеца  след къпане почиствате ушичките на вашите сладурчета.

Желая ви хубав ден, май днес ще се ходи на разходка!!!

# 183
Биби аз след всяко къпане гледам да ги подсуша хубаво, иначе в седмицата веднъж и то само ушната мидичка  Wink
Аз отивам да обличам бебчо, че май ще успеем малко да се поразходим. Дано всички успеем да направим разходки без да ни завали  Praynig

# 184
kuju , според мен е твърде рано за киви. Не съм съвсем сигурна, но и кивито е сред алергизиращите плодове заради малките семенца подобно на ягодите.

bilqna, не съм сигурна колко пъти точно почиствам ушенцата му... Зад ушенцето - винаги след миене на косата - значи през два-три дни, а вътре, но не в каналчето, а самата ушна мидичка, когато забележа, че е замърсено...

# 185
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПИЛЕНЦЕ!!! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ТЕ РАДВАТ МАЛКОТО ПИЛЕ И ГОЛЕМИЯ ... ТИГЪР (ЛИ БЕШЕ  newsm78 )

Aз вчера се бях развихрила в кухнята, та даже и торта  направих (явно е била по случай рождения ден на Пилето). Суити, нали ти беше правила тортата с мюсли... newsm78, е и аз я няправих. Наистина е много хубава! Crazy

Кую, как така киви бе жена???!!! #Crazy #Crazy #Crazy Нали виждаш какви големи черни семки има! Пък и какъв е смисълът да й даваш киви и разни други такива неща, от които организмът й съвсем няма нужда  Naughty- нали знаеш, че до 6-я месец дори да са само на кърма им е достатъчно!Верно, че имаме познат , който на 40 дена баба му го захранила с боб! Shocked Sick Shocked Да!Ей тъй дъвчела му и му давала... е, слава Богу нищо му няма на човека!(а всъщност откъде да знам как е с храносмилателната с-ма)
Съжалявам ако звуча грубо, но това вече ме гръмна!Може и нищо да не му стане на детето, но нали не предпочиташ да експериментираш за да разбереш как ще й се отрази?

# 186
Руми, каквото и да кажа, няма да е достатъчно да изразя колко ти е сладко и красиво бебчето   bouquet А прическата си я бива, нали  Wink
Биляна, аз чистя ушите всяка вечер след къпане с бебешки клечки за уши.

Честит Рожден Ден на Пиленцето!

# 187
  • Габрово
  Биляна, аз ушната мида я чистя всяка вечер след къпане, а каналчето 1-2 пъти седмично с бебешки клечки за уши.
   А за кивито - изрязах външния слой и сърцевината, където няма семки и го сложих при 1 ябълка и 1 круша да ври  Laughing Ако има нежелана реакция ще пиша

# 188
Честит рожден ден, Pile!!!!

Руми, може ли и ние да се наредим на опашката за твоята мадама  smile3525 newsm51 http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=799828

Последна редакция: ср, 14 юни 2006, 16:15 от mimi.m

# 189
Честит празник Pile,желая ти много здраве,усмивки и да бъдеш много обичана от двамата си мъже!!!Бъди щастлива!!! 

# 190
Честит рожден ден на Пилето!!! Много щастие и любов от двамата мъже на живота й!!!                                                                                                   Честито и на Гого на Бебчо, да радва мама и тати, честито навсички празнуващи бебченца сладки! Много хубави бебки и бебчовци имаме, ей! Hug Не мога да им се нарадвам Simple Smile Добре дошла на Скъпата, приятно изкарване на морето! Ние на 23 тръгваме пак за Атина, да ни се порадват гръцките баба и дядо, а мама малко да си почине...Да питам аз - от колко месеца може да се топи бебо във водата (в морето)?

# 191
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ПИЛЕ!Много късмет и любов. newsm51 nbirthday  bigdance2
Чечо от вчера започна да ми пее много е сладък.Като го чуя направо ми се разстапя сърцето. fiuuuuuu Heart Eyes

# 192
bdbaloni
bigdance2Pile, честит рожден ден!!!  bigdance2
Аз се включвам за малко и бягам пак да се трудя над учебниците smile3529, че е крайно време да се стегна вече, ама той бебо е виновен - само ми отвлича вниманието Mr. Green

Последна редакция: ср, 14 юни 2006, 12:50 от didun4o

# 193
Честит рожден ден на Пилето!!! Много щастие и любов от двамата мъже на живота й!!!                                                                                                   Честито и на Гого на Бебчо, да радва мама и тати, честито навсички празнуващи бебченца сладки! Много хубави бебки и бебчовци имаме, ей! Hug Не мога да им се нарадвам Simple Smile Добре дошла на Скъпата, приятно изкарване на морето! Ние на 23 тръгваме пак за Атина, да ни се порадват гръцките баба и дядо, а мама малко да си почине...Да питам аз - от колко месеца може да се топи бебо във водата (в морето)?
Аз питах джипито и тя ми каза, че мога да го топна и в море и в басейн. Но пък ми каза и жълтък да му давам, а това си е  #CrazyТака че, ако ти стиска и топло - давай!

МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ТОПЛИЯ ПРИЕМ!!!!!!!!!!!

# 194
Пиленце,честито и от нас!Весело лято и само хубави мигове
Ааа,отглеждам прасенце!!!Няма такова мацане с това картофено пюре
http://snimka.bg/album.php?album_id=22773&photo=22..как да ни хареса някой,ами няма Wink ушенцата ги чистя през вечер.мами,я кажете кой как мие бебе?аз една вечер и мия дупето само,на следващата цялата с косата...ама май всеки различно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт