Февруарско бебе пухкаво расте,хайде да го водим на мореее

• 23 349
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
  • Габрово
Момичета, гледам, че доста сте в темичката и се включвам само да ви пожелая лека и спокойна нощ. Аз отивам да реша 1 судоку за приспиване

# 166
хахах,судоку судоку,ама си още буднааа  Crazy мерси за ориентировката за кашите   bouquet а колкото до глутена-и мен ме беше страх,ама дадох каша с глутен на беба и нищо й няма..даже цялата кутия си я омаха.безглутеновите каши мисля са за деца,които са алергични към него,а каши слънчо има и безглутенови-например банановата и прасковената ако не се лъжа   bouquet

# 167
хайде лека ви нощ,че с мъжо ще гледаме някой филм Wink до утре,мамита... Hug

# 168
  • София
Тъй като мина полунощ,а аз още не спя искам да честитя рожденния ден на нашето Pile!
Да си жива и здрава,да се радваш дъъъъълги години на малкото пиленце и да има винаги смях в твоя дом! 
newsm59

# 169
Честит Рожден Ден на Pile! Много щастие, здраве и късмет!   Tada

Ех, колко сте изписали.... Успяхте да ме развеселите още от сутринта с тези снимки. Имаме си най-хубавите бебчета!!!!
Беб4о, какъв тен имате само!... Тоз юнак май сянка не е виждал ами само хайманосва по улиците...
Слънчо, благодаря за прическата. Веднага я изпробвахме. Ето ни тук
Kuju, много ти е сладка госпожицата....

Добре дошла на Скъпата!

За ноктите на крачетата – аз веднаж отрязах две нокътчета, защото бяха доста дълги и ме дразнеха, като внимавах да не ги отрежа много на дълбоко. След една седмица обаче едното пръстче се зачерви отстрани. Като го видях така се ядосах на себе си, защото си помислих, че нокътът ще се забие в пръстчето и ще гнояса. Добре че нищо такова не се случи – след около седмица червеното отшумя, но вече няма да режа нищо...

Заинтригувахте ме и тези игри за лунапаркове и зоологически градини. Diksi, много ме разсмя с тези кошчета за буклук.....

Днес тук е що-годе хубав ден. Хайде, повличам крак и при вас да е така, макар че никак не ми е лошо да имам материал за четене като стана....

# 170
bdbaloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПИЛЕ!
ОТ НАС С ВИКИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО КЪСМЕТ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И РАДОСТ!!!

# 171
Руми, Вики и твоята госпожица я хареса... Въобще голям избор ще има от мъничките красавици в нашия форум. Но виж, те дали ще го искат, е друг въпрос... newsm62
Той между другото, спи. Снощи Дани реши да тряска вратите точно около девет и половина, малко след като Вики беше заспал. В резултат на което Вики се събуди и реши, че е подходящото време за игри, усмивки, гукане и пеене. А на мен така ми се спеше...  smile3507
С баща си гледаха мача, после яде в 12 и чак тогава заспа...

А за игрите - на мен ми беше наложена официална забрана да свалям от нет-а smile3516
 Така че засега ще си трая... smile3505

# 172
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ПИЛЕ!
НЕКА ЖИВОТЪТ ТИ ПОДНАСЯ САМО КРАСИВИ ПОДАРЪЦИ, НА КОИТО ДА СЕ УСМИХВАШ:)

# 173
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПИЛЕ!!!
Бъди здрава, усмихната, обичана и влюбена!
Безброй щастливи мигове заедно със семейството ти! И незабравимо изкарване на днешния ден...

# 174
Ами хайде и от нас една почерпка,че да не останем по назад с четвъртия месец  Wink

От вчера си има нов "маймунджулък" така казваше баба ми Плези се постоянно. Ето снимчица Хареса ми този номер за показване на снимки

# 175
Дикси, честит четвърти месец и на вас, а и на останалите бебоци!!!  bouquet
И Вики мина през период на плезене. В момента, в който очакваш да се усмихне, той вземе, че започне да се плези. Явно това беше неговият начин да покаже колко е щастлив Joy
Сега малко го позабрави този номер, но не е късно да прикачи от Митко Mr. Green

# 176
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПИЛЕ!!! Нека хубавите емоции да те преследват в твоя днешен ден!
Аз вчера писах постинг, който нещо не успях да публикувам, та ме хвана яд и не писах повече. Обаче се изкефих от оживлението в темичката ни  Hug
Бебчетата са прекрасни! И какви коси самооооо  Joy Ние май не влизаме засега в конкуренцията, че сме си гологлави, та ще почакаме още малко и ще видите вие.  hahaha
Ама тия игри и аз ще ги търся, но имам питанка - обясненията са на английски нали  Blush То аз не се оправям много с английски и на някои места действам на подразбиране  Mr. Green
Нашта беба също бръмчи с уста от 2-3 дни и се кефи на новия звук  Laughing  и започва да се кикоти!
Ох, какво бях писала още вчера ...  newsm78  в неизпратения постинг...
За жълтъка - Много е РАНО!!! То стомахчето другите работи не може да смели като хората... Ама че доктор... Чудя му се на акъла  Crazy
Като гледам сте почнали кашички. Аз ще ги давам по-натам, около 4м и половина. Но нали има вече бебета на по 4м, та ние тепърва ще ги стигаме  Grinning
Суити, у нас е същото с кака и бебе. То й казваш да не тропа и да не вика пред вратата на стаята, където беба спи, а тя решава, че точно там трябва да Извика: Мамооооо!  ooooh!  Или вечер като влезе в банята - Мамоооо, водата стана гореща, Мамоооо, водата е студена, Мааамоооо, виж как се кефя /това последното си го измислих, но подтекста се разбира  Rolling Eyes /.
Ноктите на крачетата - на палчетата съм ги рязала два пъти, защото се зачекваха и огъваха. А на ръчичките поне 2 пъти в седмицата.
Мамета, не мога да утоля глада си към вафличките  Sad  Тази нощ даже сънувах, че имам образувана паласка на тумбака - ужас направо. Но сигурно ще е така, докато кърмя. Видях, че кърмата Рязко намалява като се ограничавам в яденето. А то си ям нормално, но просто добавям солидно вафлички  Blush между храненията ми  Mr. Green , или за десерт  hahaha
Суити, защо имаш забрана за сваляне, да не е препълнен компито, или заради вируси нещо!?  newsm78
Айде, пак ще пиша като се сетя нещо! Хубав ден!

# 177
Рибче, компютърът е пълен ooooh!
Дани има няколко игри, които заемат страшно много място - по няколко гигабайта всяка и май ще трябва всеки да си има компютър Joy
Аз пък съм отслабнала с още един килограм Crazy Вече ми остава само един до килограмите от преди бременността. И при това си хапвам добре, защото действително кърмата намаля, ако не ям както трябва... newsm78

# 178
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПИЛЕ newsm51 newsm51 newsm51 МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ И ЛюБОВ В ЖИВОТА! НЕКА ВСЯКО ТВОЕ ЖЕЛАНИЕ ДА БЪДЕ НАШЕ ПОЖЕЛАНИЕ
ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН И НА ПОРАСНАЛИТЕ БЕБОЦИ! МНОГО ЗДРАВЕ И ДА РАСТАТ ОБСИПАНИ С ЛюБОВ! smile3525
 Rumyana то нашия тен стана пословичен  Laughing, ама тате си е по-мургав, а мен като ме пипне слънце и ставам черна веднага, за тате не коментирам вече е като циганин черен с тая работа навънка  newsm53. Гого беше по едно време от едната страна по черен, много беше сладък, сега регулирахме тена Wink. Краченцата му имат разлика от памперса. Не го държа на слънце, а това е само от разходките когато беше жега и не го завивах. Ще видите в края на лятото какви ще сме  newsm09

# 179
  • Габрово
  baloni baloni baloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПИЛЕ! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, РАДОСТ И ОТ НАС! НЕКА СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИ ТВОИ МЕЧТИ baloni baloni baloni
     Руми, много сте хубави.
     Мами, днес май не ще се пише толкова много. Тук облаците взеха да се раздигат, така че ще сме навън. А дотогава отивам да посвърша някоя къщна работа, че вчера нямах настроение за такава.
     Слънчев ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт