И нищо чудно скоро да имате зъбче при такива признаци

Казва се Roller Coaster Tycoon .ScreamingMamaa,кажи твоята как се казва,че сега ми стана интересно и ако мога да я дръпна отнякъде да играя когато вали дъжд
Голяма веселба ще настане
Шегуваме се,че аз повлекох крак и така....Изобщо не знам дали ви прави впечатление,но поне в Плевен като се разхождам по цял ден има страшно много бременни жени
Тази година ще бъде някакъв бум на раждаемостта
само че е Zoo Tycoon 2.Имало го в дата.бг,ама ако някой не е наясно как да си го сложи,а пък мноооого иска,мъжо е готов да обясни(естествено
)Ето публикувам една схема за хранене,която една мама ми даде,дано да е полезна:
сега се сещам да кажа още нещо,вие сигурно го знаете де,ама когато сварите и обелите картофите,някои от тях имат зеленикаво по тях на места...това трябва да се изстърже с нож,защото не е полезно за бебетата,пък и за големите също...аз тая схема дето я дадох много не я спазвам,ама...бебе си показва само

Честно казано още немога да преценя дали му се услажда или не
и вие сте се скъсали да пишете.Едва сега успях да ви изчета.
И моя Чечо все иска да става вече почти ще го постигне сам хваща се за коша или за нещо по стабилно и се набира направо ще падладея
казвам че много му е рано ама той не затова не смея да го оставям сам и май в скоро време ще смъквам нивото на кошарата че току виж се е изправил.
Голямо ядене и мацане беше всичко стана в пюре добре че не изцапахме и количката.
Аз не давам на бабите да ми се месят те и не смеят понеже съм ги инструктирала.казах им че когато тяхните деца са били малки са правили това което са сметнали за правилно затова сега аз ще правя същото ако не им харесва да си ходят.В това отношение съм много лоша и директна някой път съжалявам ама ако им пусна фандък те ми се качват на главата.
Браво на нас няма на кого да приличат... 
Времето днес наистина беше много хубаво, малко духаше, но то при нас винаги си духа. И аз де се похваля много ни хареса разходката с Тонито и Чечи
. Апък, ако знаете каката следобет каква игра му дръпна тук с децата отвън, те всеки ден стават все повече и повече и аз нали им се връзвам на акъла, та по-големите стоят при мен и си правят мохабед, а малките като ги викам се правят, че не ме чуват (мислят си че са много големи особено нашата кака).