Февруарско бебе пухкаво расте,хайде да го водим на мореее

• 23 362
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Привет момичета!!!!

ЧЕСТИТ МИНИ-РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ НАВЪРШИЛИ 4 МЕСЕЦА

Pile, Beb4o и др. мами благодаря ви за топлите думи - доста успокояват. Но ние продължаваме да си ревеме за всяко нещо. Пак бяхме на лекар и тя каза, че вече се активирала нерно-суматичната дейност или нещо такова в организма на детето / т.е. започвало развитието и разтежа на зъбки/ та затова сме такива мрънчовци.

Добре дошла на Скъпата!!!!!!!!!!

Момичета много са ви сладурести бебоците. Аз още не съм качила наши снимки. Все не ми остава време.  Embarassed

За косопада давам ви една много ефикасна рецепта и не е никак скъпа:
1 ампула витамин А
жълтъка от 1 яйце
сока от 1 лимон
2 с.л. мед
1 с.л. глицерин /зехтин/
1 с.л. спирт 900 или някаква силна ракия
Всичкото това се бърка и се нанася на косата като преседява 30-40 мин.

# 136
абе вашите бебета започнаха ли да бръмчат с уста?направо познайте на какво прилича мама след хранене с каша или пюре....той баща й е виновен,ще го бием...и много смешно се облизва като крава hahaha
Аз пък си мислех, че само ние плуем докато се мажем с пюре  Joy Joy Joy ама много ми е сладък и мама пере, макар още да е слабо бръм...., а за после нямам думи. ScreamingMamaa и аз мисля да пробвам домашно пюре, но ме е страх и затова захраних с купешко. Племеницата от както хапна домашно неможеш да я накараш да хапне готово  ooooh!, майка й е откачила вече. Все пак домашното няма да мога да го нося в жегите навън, а ако е хубаво времето незнам вече само се чудя  Thinking
Биби то нали се сещаш, че за тоя косопад няма лек, сам си отминава иначе е супер маската  Peace На нас също ни е много бяло венчето ама незнам, чак на 21 сме консултация и ще видим

# 137
ами бебчо,какво да повтарям вече претърканото 'всяко бебе е различно'..то наистина е така и затова всеки сам решава за себе си...ама аз лично съжалявам,че й дадох първо купено пюре,защото то със сигурност е по-вкусно(има сухо мляко,краве масло,сол,захар и не знам си още какво)...то дето има една приказка-ти това и на ако да го сложиш пак ше е вкусно  Joy Joy Joy

# 138
  • София
Води се по детенце и по тебе, не по бабите   bouquet Успех с каляването и не е нужно да бързаш, леко полеко ще стане има време още, да не е рязко Peace
Аз точно така правя и на беба си й е добре,точно така я обличам и точно така спи.Шапка не понася,но й слагам когато е на слънце колкото и да се дърпа.Просто исках да сверя вашете мнения с моето и както виждам съвпадат Wink ,а пък бабите нека си мърморят-това им е работата.
Скрийми мерси за отговора   bouquet  И Кали бръмчи с уста,но не и докато яде.Ти имаш ли си специален екип за хранене на бебка,защото аз май трябва да си намеря като ви "слушам" Joy

# 139
хахах,екип не съм си измислила още,ама е много добра идея...просто кърпичките са до мен,а накрая се перем Simple Smile абе голям лаф му ударихме днес..защо не сте навън,а :О)

# 140
  • София
Лошо време Tired ще вали  Wear Umbrella

# 141
  • Габрово
 А тук вали много силно.
 И ние бръмчим, но си имаме и екип. Имаме си освен многото лигавници и кърпички вече 2 престилки  Laughing. Аз захраних първо с домашно пюре, но пак не го обича. Хем вече и аз слагам масълце и Нан. Правя го и пасирано и само мачкано - ефект 0. А на мен купешките хич не ми се нравят. Сега почти всеки път ги смесвам. Ама плодовите пюрета и кашата са ни супер.

# 142
ама ти тях вкъщи ли си ги приготвяш?

# 143
Ох, и при нас вали и няма да може да излезем... За мое най-голямо съжаление...
Но пък си изтеглих от нет-а една програмка и цял ден играя белот на компютъра Joy
Едно време бях много добра Mr. Green А сега няма с кого... Но пък виж в нет-а какви работи имало Crazy
Въобще днес ми върви само на сваляне на разни чудесийки - свалих си и една програма, която възпроизвежда природни звуци и сега наоколо ми чуруликат птички и ромоли поток Heart Eyes
И си рисувам мандали. С друга програма...
Въобще днес ми е натоварен ден Joy

# 144
хахах,браво на откривателя!Аз пък играя на една игра,не сега де,ама когато имам време  Embarassed  Embarassed Embarassed строя си зоопарк и разни будки,фонтани и т.н. из него...много ми е интересна Wink

# 145
хахах,браво на откривателя!Аз пък играя на една игра,не сега де,ама когато имам време  Embarassed  Embarassed Embarassed строя си зоопарк и разни будки,фонтани и т.н. из него...много ми е интересна Wink

От нет-а ли е? Да взема и нея да изтегля и съвсем да шашна съпружеското тяло, като се върне от работа hit
Ама аз ще кажа, че Вики е бил... fiuuuuuu

# 146
ми не знам да ти кажа...мъжо я дърпа  Simple Smile) ама ако искаш ще го питам откъде е...голяма зарибявка ми е,отнема ми мнооого време Simple Smile пък тя е една бебешка...ама аз обичам игрички  baby_neutral

# 147
ми не знам да ти кажа...мъжо я дърпа  Simple Smile) ама ако искаш ще го питам откъде е...голяма зарибявка ми е,отнема ми мнооого време Simple Smile пък тя е една бебешка...ама аз обичам игрички  baby_neutral

Ами не е толкова важно, но ако не те затруднява... Flowers Bouquet

# 148
ами бебчо,какво да повтарям вече претърканото 'всяко бебе е различно'..то наистина е така и затова всеки сам решава за себе си...ама аз лично съжалявам,че й дадох първо купено пюре,защото то със сигурност е по-вкусно(има сухо мляко,краве масло,сол,захар и не знам си още какво)...то дето има една приказка-ти това и на ако да го сложиш пак ше е вкусно Joy Joy Joy
Много си права за това, че всяко бебче е различно. Аз споделям какво съм направила  Wink. Даже Гого днеска не искаше да яде тиквата с картоф на Хип, че такава му взех. Май ще си караме на Ганчев и лека полека ще почвам домашно пюренце да давам  Laughing.
Как захранихте с кашичка мами и с каква? До колкото си спомням някой беше давал вече на бебчо каша  newsm78
Вънка е гадно времеееееееееее  #Cussing out. Да вземе по-бързо да се оправя, че.....

# 149
Моя синковец до преди малко ми яде ръката и  как стиска  Joy, преди това се събуди с кански рев, нещо което до сега не се е случвало  #Crazy. Сега заспа по никое време. Може ли това да е от зъбките, че от едната страна ни се белеее и е по-твърдичко и надуто  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт