ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] | "The Protector" | Netflix 2018 - темата на ЧАЧО #9 [254] |

• 42 292
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Да, права си. няма как да накараш хората да гледат по-далеч от собствения си нос. Joy

Докато дойдат нови снимки, ще подмятам тези Joy

# 631
  • Sofia, Bulgaria
  Добър ден на всички! Hug

Добро утро! Hug

Чачо и Нетфликс дадоха сигнал, че са живи, но треят на много хора не се хареса... Ефектите били много зле, с този актьор (Чачо) сериалът нямало да се задръжи дълго, китаец да били взели, щяло да е по-добре и т.н. А тия хора изобщо не се замислят, че това не е поредната сапунка, излъчвана по техните телевизии. Завист ли е, злоба ли е, незнание, да не употребявам по-силни думи - не знам, но и турският зрител не е много в час със случващото се извън пределите на държавата му.

Ама е голям сладур Mr. Green

Persevere То за комшиите ако не е някоя лигава сапунка няма как да се хареса Smiling Imp Любовна драма трябва да има не история или некакви си там приказки Trollface

Абе що не се Misc Bomb Smiling Imp

# 632
А това откъде се взе? Само аз ли не съм го видяла в тийзъра? Още вчера Лили като я сложи снимката и щях да питам, ама се отнесох Joy Съдейки по стрелката е изрязано отнякъде... ама откъде?
как е кацнал на покрива Joy

# 633
  • Sofia, Bulgaria
Astonished Hands Ok Hand

# 634
Ани Hug

Здравейте Hug

и още от Нетфликс.ком

Скрит текст:

Grinning Дата, месец за начало на излъчване няма, в октомврийската програма не е включен.

# 635
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте! Hug Heart

Най-накрая дочакахме да излезе тийзър! Hands Clap Hands Clap Hands Clap

О, може би ще има пътуване във времето, много обичам Wink

И на мен тази снимка ми  любима:

А тия хора изобщо не се замислят, че това не е поредната сапунка, излъчвана по техните телевизии. Завист ли е, злоба ли е, незнание, да не употребявам по-силни думи - не знам, но и турският зрител не е много в час със случващото се извън пределите на държавата му.

Абе не знам само зрителя ли не е в час или и част от работещите в индустрията. Ако може да се вярва на пишещите по темата журналисти/блогъри, защото нали според тях не можеха да намерят кой да се снима в този сериал - тази отказала, онази не искала. Ама даже и турската публика да не го хареса, нито Чачо, нито ние губим нещо. Няма да е първия актьор/сериал, който има по-голяма успех по света. Я, Киво с "Русия в сърцето" едва "избута" в Турция, пък американките полудяха по него точно заради този сериал. И ако Чачо успее с него да излезе от "турското море" и да заплува в океана "Холивуд", редом с акулите Animal Tropical Fish , още по-добре.

# 636
Ренка, само в турския Нетфликс не бях влизала Joy ама не мога. Заради IP-то директно ми зарежда нашенския Joy Довечера ще се мъча да го лъжа Joy

Таре, и ти ли с полудяването на американките? Joy
Едно е да качат турски, български или какъвто и да е там сериал на платформата си Нетфликс и група хора да го харесат и да направят сайт за актьора, сериала или не знам какво си. Нали се сещаш, че средностатическия американец, европеец и т.н. абонат на Нетфликс грам не се интересува от турски, български или бразилски сериали? Те следят оригиналните Нетфликс проекти. Фентъзито като жанр си има милиони фенове по света и голяма част от тях са абонати на Нетфликс. Те търсят по категория и следят оригиналните нови заглавия. Шанса, който има Чачо, както и останалите свързани със сериала е голям. Не казвам, че веднага ще иде в Холивуд и ще снима със Спилбърг.Trollface Достатъчно е Нетфликс да спечелят пари от него (т.е. сериала да има гледаемост по света, а той в Турция ще си има, защото фенската маса на Чачо е сериозна и постоянна. Повечето в Т вече са абонати на Нетфликс Joy) и да го имат предвид за евентуални следващи свои проекти. Те плащат доста големи суми и така той ще има финансова независимост от родните си продукции. Това нещото, което искам аз за него. Joy
А как ще се отрази навлизането на Нетфликс на дизи индустрията у комшиите Ич не знам и не ми пука. Joy те нали са по-добри от Холивуд и не се сравняват с тях, какво ще ги мислим? Joy Аз искам Чачо да се отърве от тях, пък другите да се спасяват. Joy

Да бе, отказала е сигурно Лейля да участва .. не допускам да е толкова глупава. Joy те техните писачи и блогъри са ясни. Нали видя какво стана с вампирите. Joy

Чачи снощи (при него сутрин трябва да е било) явно не е бил мноУ адекватен, щото днес е повторил туита Joy

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 13:57 от Ани (AHИ)

# 637
  • Яко в Матрицата...
Лу Hug, мерси за инфото на Нетфликс. Засега обявяват, че сериалът ще е 10 серии... Хм... Другото вече си го знаем Simple Smile

# 638
ха, Лу, втори път те бъркам с друг Joy един път в контакта и сега Joy
баси .. Joy

# 639
ха, Лу, втори път те бъркам с друг Joy
Grinning Joy Кат' си шемет... Stuck Out Tongue

10 еп Thinking явно само за 1 ви сезон ни светват Smile
А втория до догодина по същото време ли ще го чакаме Weary

# 640
Ми шемет съм и съм много разсеяна .. и то не понякога, ами всякога Joy
От Т Stuck Out Tongue Winking Eye
Има един град,

в който да се живее...

в който да се влюбиш...

за който си заслужава да се бориш...

# 641
  • дали?
Чачи снощи (при него сутрин трябва да е било) явно не е бил мноУ адекватен, щото днес е повторил туита Joy
JoyJoyJoyJoyJoy

някой искал китаец вместо Чаатай JoyJoyJoy пълно с ненормалници LaughingLaughingSmiling Imp

# 642
Снощи пуснаха трейлъра в глобалния канал на Нетфликс в тубето. Днес вече е в каналите на Нетфликс Германия, Нетфликс Франция и Италия Stuck Out Tongue Winking Eye

и още много, много другииии Stuck Out Tongue Winking Eye по цялото земно кълбо дето се вика Joy
и китайците ги има Joy
бравУС, добре вървят с рекламата Stuck Out Tongue Winking Eye за съжаление май нашенския Нетфликс няма канал в тубето ... и не мога да разбера дали ще го пуснат у нас.

# 643
  • дали?

вижте това лицеее ..... Heart Eyes очи, устни Heart Eyes

а сега си представете как кроко ги мляскоти JoyJoyJoyJoyJoyStuck Out Tongue Closed Eyes

# 644

вижте това лицеее ..... Heart Eyes очи, устни Heart Eyes

а сега си представете как кроко ги мляскоти JoyJoyJoyJoyJoyStuck Out Tongue Closed Eyes

па бива ли да си толкова фена бе? Imp

Общи условия

Активация на акаунт