ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] | "The Protector" | Netflix 2018 - темата на ЧАЧО #9 [254] |

• 42 287
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • дали?
Ми качеството е лошо бе Imp искам истинско HD, не като онова дето някои хора си мислят, че е Trollface
баси ония хора.... прее**ха и HD-то JoyJoy

# 616
Ехаааа😀😃😄😁
Вече си имаме трейлър 🎊🎉🍾 значи ли това, че сериалат е близо 🤔 иншааллах🙏🏻
А Чачи....🤔....🤔...ох..много хубав 😍😍
Особено тук 😂😭😂😭😂😭

Здравейте 🤗🤗

# 617

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 21:02 от Ани (AHИ)

# 618
Sunglasses
И след тази сцена дават захарче... Stuck Out Tongue Winking Eye еклерче, де Grinning

Kissing Heart

И аз съм доволна Smiley

Лили Hug

# 619
  • дали?
това дали му влезнА? JoyJoyJoy

след секса сигурно са го водили на сладкарница JoyJoyJoy

# 620

Аферим беее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

По фрага пребелвах няколко пъти очи  Crazy  Crazyкъде с лижки, къде с въздишки   Flutter Да го пускат със звук и ако може по бърже  Party Party Party
'ареса ми много Peace  Peace Peace Саде Шогун ме усмихна повечко на първо четене   Joy Joy Joy

# 621

Тц. Joy той е безсмъртен Stuck Out Tongue Winking Eye

Sunglasses
И след тази сцена дават захарче... Stuck Out Tongue Winking Eye еклерче, де Grinning

Kissing Heart

И аз съм доволна Smiley

Лили Hug

явно Joy

Скрит текст:
колко странно.. човек, който излива злоба ежедневно, плюе не само актьори и актриси, ами най-вече потребители от форума, нарича болните от рак "целунати от рака", този човек нарича другите злобари.
какво да каже човек? Крадеца вика "дръжте крадеца" Trollface

мярнах някъде из Т Късокракая по пижама Joy JoyJoyJoy

# 622
  • Sofia, Bulgaria

Аферим беее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

По фрага пребелвах няколко пъти очи  Crazy  Crazyкъде с лижки, къде с въздишки   Flutter Да го пускат със звук и ако може по бърже  Party Party Party
'ареса ми много Peace  Peace Peace Саде Шогун ме усмихна повечко на първо четене   Joy Joy Joy

Joy Hug

Щом пуснаха трей все се надвам и сриалът да е скоро Worried

# 623
  • дали?
Скрит текст:
колко странно.. човек, който излива злоба ежедневно, плюе не само актьори и актриси, ами най-вече потребители от форума, нарича болните от рак "целунати от рака", този човек нарича другите злобари.
какво да каже човек? Крадеца вика "дръжте крадеца" Trollface
като не става с хумор, идват "целувките на рака", "мастиите", "кървавите сълзи" ...... ама колелото се върти ......

RT от Букетче Blue HeartBlue Heart
https://twitter.com/buketakbaba_/status/1046824185580990465

# 624
Joy Joy
Ох, бе Joy Joy ... една затворническа ли Stuck Out Tongue Closed Eyes  и аз я мернах Joy

Chocolate Bar

# 625
  • дали?
Joy Joy
Ох, бе Joy Joy ... една затворническа ли Stuck Out Tongue Closed Eyes  и аз я мернах Joy
JoyJoyJoyJoy

# 626
  • Пловдив
Добро утро!
Слънчев, лежерен и позитивен вторник!

# 627
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug

Чачо и Нетфликс дадоха сигнал, че са живи, но треят на много хора не се хареса... Ефектите били много зле, с този актьор (Чачо) сериалът нямало да се задръжи дълго, китаец да били взели, щяло да е по-добре и т.н. А тия хора изобщо не се замислят, че това не е поредната сапунка, излъчвана по техните телевизии. Завист ли е, злоба ли е, незнание, да не употребявам по-силни думи - не знам, но и турският зрител не е много в час със случващото се извън пределите на държавата му.

Ама е голям сладур Mr. Green

# 628
Хааай Stuck Out Tongue Winking Eye

Ох бе Joy Ренкааа, къде ги чете тези неща? Joy

А светът е голям и сериали дебнат отвсякъде Joy Не само турските зрители не виждат извън турската дизи индустрия .. то и в подфорума масата народ е така. нали затова ги превъзнасят непрекъснато тук. То като нямаш база за сравнение така става. Joy
Същото стана и с вампирите.. чакат поредната блудкава история, само дето Флюбените са вампири Joy да, ама не. Joy
Аз получих точно това, което очаквах. Нито повече, нито по-малко. Ефектите не знам какви кусури им намериха.. дело са на голяма фирма с доста успешни проекти зад гърба си. Нетфликс правят много сериали и филми, като голяма част от тях са фантастики и фентъзи, та имат опит.
Ето фирмата, която прави ефектите на Пазителя. Проектите говорят сами за себе си. няма нужда от реклама. Joy

Сигурно няма да се задържи сериала дълго на екран .. щом заснеха два сезона един след друг, без да е излъчен един поне. Joy

Феновете на кой актьор са писали подобно нещо? Joy Да не са на онзи Боран Кузум? Joy

# 629
  • Яко в Матрицата...
Ох бе Joy Ренкааа, къде ги чете тези неща? Joy

А светът е голям и сериали дебнат отвсякъде Joy Не само турските зрители не виждат извън турската дизи индустрия .. то и в подфорума масата народ е така. нали затова ги превъзнасят непрекъснато тук. То като нямаш база за сравнение така става. Joy
Същото стана и с вампирите.. чакат поредната блудкава история, само дето Флюбените са вампири Joy да, ама не. Joy
Аз получих точно това, което очаквах. Нито повече, нито по-малко. Ефектите не знам какви кусури им намериха.. дело са на голяма фирма с доста успешни проекти зад гърба си. Нетфликс правят много сериали и филми, като голяма част от тях са фантастики и фентъзи, та имат опит.
Ето фирмата, която прави ефектите на Пазителя. Проектите говорят сами за себе си. няма нужда от реклама. Joy

Сигурно няма да се задържи сериала дълго на екран .. щом заснеха два сезона един след друг, без да е излъчен един поне. Joy

Феновете на кой актьор са писали подобно нещо? Joy Да не са на онзи Боран Кузум? Joy
Не знам чий фенове са, вчера в Т ги четох... само 5 минути издържах Joy Може и повече бисери да има. Разбира се, тези писания имаха и достойни отговори, но ... факт е, че има хора, които не могат да разберат какво означава този сериал в историята на тяхната кино и дизи индустрия. Нейсе, няма ние да ги учим, я... Wink

Общи условия

Активация на акаунт