Здравословното хранене не изключва яденето на "вредни" храни. Аз също имам претенции, че имам големи познания в тази насока, просто ми пука за здравето ми. При преумора понякога усещам как ми се дояжда "нещо сладичко", тялото ми подава сигнал, че има нужда от глюкоза да възстанови енергията си. По начало съм си с ниско кръвно, дояжда ми се чипс, не нещо солено, а конкретно чипс.. Важното е, като седнеш вкъщи на масата, какъв е изборът ти при основните хранения!
За часа - ти сам си отговорил, тя е права за себе си. След като й е вдигнал и е звучал сънливо, вероятно в неговото съзнание липсата на потвърждение го е освободило от ангажимента. Друг е въпросът защо е легнал да си почива и не й е звъннал за потвърждение от нейна страна... А може пък просто от преумора да е изключил за срещата, да се е почувствал тъпо и да е скалъпил версията с предварителното потвърждение. Което и да е от двете, аз проблем не виждам.

. Той не спира да ме търси, да ми звъни, да ми пише, постоянно снимки къде е в момента и какво прави, иска да споделя всеки свой миг с мен. Имаме си абсолютно доверие един на друг. Имало е моменти на ревност и от двете страни, но то е нормално, като има любов да има ревност, стига да е в рамките на нормалното. А обичам те чувам поне по стотици пъти на ден.... И даже точно това си говорихме с него, че аз до този момент общо взето заедно от всичките ми връзки не съм казвала толкова пъти обичам те, нито пък на мен са ми го казвали толква много. Просто и двамата сме полудели от любов един по друг! А относно сексуалното привличане, то е просто неустимо! Като взрив е! Ненаситни сме и двамата и се допълваме невероятно. Такова удоволствие никога не съм изпитвала с никой, той твърди същото, просто е нечовешко! Та не ви казвам всичко това, за да ви се хваля, а просто да споделя щастието си с вас и да ви кажа да не се вглъбявате прекалено по зодиите, да има общи характерни черти, но до там . Изключения винаги има, а и е важно колко много искате взаимно връзката да работи добре, защото една връзка за да продължава е нужна постоянна и ежедневна грижа от двете страни. И егото и гордостта трябва да се оставят настрана, когато става дума за любов. На мен моят любим ми е по-важен от егото и гордостта и съм готова на всичко за него, а когато обичаш някой истински без игрички и маски, игри за надмощие и прочие, човека отсреща усеща искренноста и няма как да не отвърне на любовта с любов. Единственото, за което се моля е да съумеем да бъдем умни и упорити и двамата и да съхраним това, което имаме занапред!