Мъж Телец -16

• 54 888
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Докато се реши на сериозни отношения моя Телец, минаха Години. Не две, не три, не ми се разправя колко. Но сега е чудесен. Помага вкъщи, грижи се за детето и няма нищо против да си почивам или да се разхождам, без да ми връзва кусур, че не съм най-идеалната домакиня. Казва, че се уморявам на работа и с детето. Ама все пак работя в офис, не копая. Та така, не мога да се оплача.

# 406
Много обнадеждаващо Mr. Green Завиждам на хора с такова тъпение и нерви

# 407
Е то точно в това им е силата, макар в повечето случаи да не го правят нарочно😁

# 408
А, тя каза за мене. Ми то не бяха лоши години, пътувахме, забавляваме се. Просто нямаше уседналост и дете.

# 409
Аз съм потресена от Телеца / асц Риби / за който бях споменала .

Работихме заедно , помагаше ми и се справяхме добре като екип и днес / ден след моя рд / съобщава с предизвестие че напуска , а не споделяше нищо за подобно нещо .

Имахме план за НГ да празнуваме заедно , / не сме спали , нито нещо повече от колеги / купих му подарък и сега  съм шах и мат .

Особено и сега в Ретро Меркурий съвсем не разбирам откъде е дошло .

Беше си голям разбирач по работата , разви си своята част в последните години до добри резултати обаче  .... чувствал се недооценен , имал живот пред себе си / на 33 г / и искал да живее и да изпълнява мечти ....

Та питам аз ,
Нормално поведение ли е това , телците обмислят ли нещо преди Да го направят / аз съм скорпион и всяко едно нещо го премислям поне по 101 и чак на 102рия път мога да кажа някакъв отговор / решение / , не се спогодиха с шефа Дева и явно рефлектира върху него .

Уж мъж , а женски изпълнения ми изглеждат .
Странна работа ...
вашите телци как са , когато работят нещо което обичат и в другите случаи когато го правят по задължение , а не желание ?

# 410
  • София
Бъди сигурна, че решението го е мислел месеци наред! Но телецът е потаен и не споделя нищо. Моят преди 4 месеца ми тресна, че си сменява работата. Онемях! Оказало се, че 5 месеца обмислял и търсел нова. Без да ме уведоми, не смятал за нужно, искал да си намери и подпише договор преди да ми каже. Той така си действал винаги, не разбирал защо съм сърдит.

# 411
...
Нормално поведение ли е това , телците обмислят ли нещо преди Да го направят / аз съм скорпион и всяко едно нещо го премислям поне по 101 и чак на 102рия път мога да кажа някакъв отговор / решение /
Да!
Може да са предвидими и леко скучновати хора, но обмислят всичко в дългосрочен план и винаги можеш да разчиташ на тях, за всичко.

# 412
  • Sofia
И аз се забърках с мъж Телец, не ми се беше случвало Grinning В общи линии - запозна ни брат му, харесахме се от пръв поглед. Писане известно време, виждане, страхотно се целува, всичко върви супер, излизахме с негови приятели. И после изведнъж нещо стана- пише, винаги той, винаги много любовно, липсвам му, иска да се видим, кога ще се видим.....и нищо. Все пътува, все не успяваме. И пак отново и отново, пише, липсвам му, иска да се види, кога х:-D

Та в общи линии не го разбирам особено. Имам приятел Телец, той например е на мнение, че колкото по-дълго е свалката, толкова по- хубава е връзката. И ако и този е на този принцип - има да почакам значи Simple Smile

Исках да споделя просто, в процес на изучаване съм на конкретната телешка зодия Simple Smile

# 413
  • София
Не давай зор и чакай. Нека той да те следва и кани. Телците обичат да работят за евентуална връзка и хич не трябва да настояваш и бързаш. Аз моя 3 месеца го въртях преди да кажа "да" за среща и сега е бетон, въпреки че понякога ме дразни.

# 414
  • Sofia
Добре че съм търпелива значи Wink Благодаря за успокоението Flowers Hibiscus

# 415
  • София
Точно така са с работата. Търпят, търпят, пък един хубав ден - банг!
С моя Телец много бързо стана всичко. Уж бяхме само приятели, и като се напихме на Нова Година, март ми даде ключ, май забременях и така го трая вече 15 години. От време на време изперква, гърми, трещи, ама после все едно нищо не е било. В смисъл добра душа е.

# 416
С Телеца, с който се бях запознала началото на миналата година (споменах тук), затова не ни се получиха нещата. Познанството ни траеше няколко месеца, като цяло срещите ни бяха редки.. Запознахме се на един курс. Направи ми впечатление, че още с влизането в стаята се насочи към мен и ми се усмихна. Седна точно зад мен. Тогава не обърнах никакво внимание, защото мислите ми бяха насочени към това, което предстоеше и бях леко напрегната. С течение на времето започнах да усещам чувствата на този човек, дори бих казала - и мислите му. Беше приятно - никакви думи, никакви намеци, просто се наслаждаваш на присъствието на другия. Отвориш ли си устата в такъв момент, магията изчезва. Simple Smile Аз съм малко по-особена и много се наслаждавам на това "изчакване". Но.. пътищата ни се разделиха. Нямахме достатъчно време просто.. да се опознаем по-добре и да се доверим.

# 417
Здравейте,
Обожавам тази тема за прекрасните ни телци (нали и аз съм теле) Grinning
Имам един въпрос към вас.Скоро с моят телец е първата ни годишнина.Не знам какво да му подаря,а пък такива прекрасни любовни подаръчета има....За една година единственото което разбрах,че най-много обича е шоколад и сняг.Вече съм го радвала с шоколадови неща и някак си ми се иска нещо по-различно.Давайте идеи, моляя ви от сърце! Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 17:37 от sasheto09

# 418
Телецът е като всички мъже - храната минава през стомаха. Също харесват и красиви и качествени неща , но Телецът е практичен. Ако искаш подаръче - нещо практично, което ще му олесни работата, но вечерята със свещите е задължителна и да му наготвиш любимите ястия например. На последно място правенето  на любов като за финал.

# 419
  • Hell
Здравейте, първо искам да кажа, че прочетох темата с голям интерес, и сте се събрали доста интересни и забавни личности. 😁

Та, по моя въпрос.
Забърках се с мъж телец, моя колежка ми беше споменала, че проявявал интерес към мен, (идва често в заведението, където работя). Мина около месец преди да направи някаква крачка към мен, а аз не знам, защо бях решила, че няма аз да го потърся въпреки, че и аз проявих симпатия. Както и да е отплеснах се. Една вечер ненадейно ме покани да излезем, аз това и чаках. 😁
Излязохме, последва чудесна първа среща, и след това по мое мнение вървеше добре и както си вървеше добре около месец и половина, господина започна да се отдръпва, той работи адски много, бях го отдала на това.
Докато не ми писна (аз съм скорпион и не мога да живея в неведение) и реших да питам директно. Отговора беше, че не усещал пеперудите в стомаха и нямал същото като мен желание да бъдем постоянно заедно, да не си губим времето повече, да си останем приятели
( да правим понякога секс).
Хайде, някой да ми обясни, що е това чудо. 😁

Общи условия

Активация на акаунт