Мъж Телец -16

• 55 051
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ам... то в статистиката пише, че сред зодиите старите ергени са най-много от твоята зодия. На второ място е моя милост козела Joy Споко, ще се вземеш с някоя скорпионка някога.

# 151
  • Тра-ла-ла
Ам... то в статистиката пише, че сред зодиите старите ергени са най-много от твоята зодия. На второ място е моя милост козела Joy Споко, ще се вземеш с някоя скорпионка някога.
На трето Рибите ли са? Laughing Все си мисля, че Козирозите трябва да са на 1во място. Но има всякакви статистики.

Като се замисля....имам 2ма фена стари ергени. Единият е Телец, другият Козирог. 40+ са. В блока има един дърт ерген Телец 60+. Няма такъв дървен философ. Никой не успява да води диалог с него.

# 152
Ам... то в статистиката пише, че сред зодиите старите ергени са най-много от твоята зодия.
А какво казва въпросната статийка за причината?
Все си мисля, че в това отношение по-зле от Девата и Козирога няма.

# 153
  • София
Козирога бие всички за стар ерген/ мома. Аз само "на първо четене" се сещам за трима приятели. Опа, сега се сетих за още! Някои са имали семейство, но за кратко.

# 154
Колко успокоителна статистика 😂

# 155
Аз пък четох, че водолей, стрелец и близнаци са по-вероятно да останат ергени. Grinning

# 156
Всичко е в кръга на майтапа 😀😀 телеца винаги го е страх да не си умре сам 😀😀😀

# 157
Всичко е в кръга на майтапа 😀😀 телеца винаги го е страх да не си умре сам 😀😀😀

Така си е. Ама повечето, дето познавам, накрая се хващат с някоя женица але "ламята спаска"....И май им се иска да си бяха умрели сами.

# 158
То накрая, който и да е като види, че няма накъде и се примирява 😂 но аз мога да си стоя сами дълго време и не ме тормозят такива мисли 😀 вярно има моменти ме удри кризата ама минава бързо 😀 при мен лошото е че имам някакви тъпи критериинза красота и просто не мога да се прежаля (колкото и егоистично да звучи 😂)  са тръгна с някоя която не ме привлича. След това като се почне приятели и т.н ти тъп ли си какво не и харесваш на това момиче, как може да е изтървеш тая , ти не си добре и накрая стигаме до момента в който ми казват ти ще си умреш сами 😂 и съм склонен да вярвам че е така 😀 Исками се да вярвам че след време ще си променя мнението и няма да съм толкова взискателен, но надали ще стане 😑 Много познати и приятели си взимат коя да е от страх че вече са на по 25 26 27 ... и нямало да могат да си намерят жена 😑 (колко трябва да си зле за да мислиш по тоя начин) Има в момента случай, който въпросния човек е на 30 и е с въпросната жена без желание и в прав текст си го каза пред 2 месеца , че е с нея защото ако я остави на тия години няма да си намери лесно друга. Е добре от това "чудо" ще стане ли здраво семейството. Та в тоя ред на мисли по добре сам отколкото зле придружен 😀

# 159
  • София
Тия твоите приятели да не са цигани? Кой в днешно време се жени на 30? Ужас!

# 160
Не тук повечето на 26-30 са се накичили с халки 😀 да кажемн 85 90 % 😂 няма да казвам населеното място от съображения за сигурност 😀😀😀 такива като мен тук вече кажи речи са ги отписали 😂 даже на 30 вече си стар дъртак и няма кой да те вземе 😃 мисля са се местя в по голям град , но тепърва прохождам с бизнеса в София, а не ми се работи за друг при положение, че в момента финансовата част ми е повече от удовлетворителна и то в нашия край. В София ми харесва, но не за постоянно. Пловдив ми се струва малко по спокоен и подреден.

# 161
Venom21, като те чета, малко ми става тъжно за теб. Иначе съм на 100% съгласна с това, че Телецът има "някакви тъпи критерии за красота и просто не може да се прежали". Пример: имам леееко дръпнати очи (тип азиатско око) и леееко заострени уши, ясно изразени скули. Телецът, с когото живях, ми казваше, че много му харесва, че приличам на елфка.😁 Тъмнооки жени НЕ харесваше. Изобщо за него цветът на очите беше от значение. За фигурата - тук дори не е нужно да споменавам.

# 162
  • София
О, големи претенции са! Глезен, крак, тегло, цвят на косата...

# 163
Venom21, като те чета, малко ми става тъжно за теб. Иначе съм на 100% съгласна с това, че Телецът има "някакви тъпи критерии за красота и просто не може да се прежали". Пример: имам леееко дръпнати очи (тип азиатско око) и леееко заострени уши, ясно изразени скули. Телецът, с когото живях, ми казваше, че много му харесва, че приличам на елфка.😁 Тъмнооки жени НЕ харесваше. Изобщо за него цветът на очите беше от значение. За фигурата - тук дори не е нужно да споменавам.

Защо ти е тъжно ? 🙄😃 интересно ми е

Да всеки телец си има специфични критерии. Значи ако на него му харесва е без значение другите какво мислят.

Да обръщаме внимание на всеки детайл. Аз лично повечето руси жени не ги харесвам, но не заради това, че уж интелекта им е по малък. Относно тяло предпочитам 5 кг отгоре отколкото 5 кг надолу и не не съм дебел, ако някой ще си го помисли 😃😃😃 182 см 79 кг атлетично тяло щото имам време са тренирам и да плувам 🙄 просто ми са слабост тия 5 кг отгоре 😂  абе какво да ви кажа телеца сигурно най много гледа на тия негови неща. Други зодии биха се примирили и с нещо което не е точно техния тип, но аз не 🤣

# 164
  • Тра-ла-ла
И нито грам приказки за интелекта на жената, за характера й. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт