Мъж Телец -16

• 54 926
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Телецът издържа на психическия тормоз на девата, но и неговите нерви понякога не издържат. Хич не сте лесни девите - колкото мъже и жени от зодията да познавам - то не млъквате, бе. Ужас направо. Козирозите също обичат девите, но аз съм с малко повечко огън и не ви търпя.

# 346
  • Тра-ла-ла
Малко хумор Joy
Скрит текст:
Със ситните букви пише "Дали, ако игнорирам проблема, ще изчезне от самосебе си?"

# 347
По наблюдения съм забелязала, че девите и телците (жени, за мъже нямам никакви наблюдения) търпят доста като цяло, неща които някоя въздушна или особено огнена зодия не може да изтърпи .

# 348
Малко хумор Joy

Grinning Grinning за рогатите зодии да има хубава вечеря на масата е много важно. (него казвам с лошо чувство)

# 349
Джулая, тая рисунка е точно в десетката! Laughing
Е, може и малко поле за секс да се добави.. Relieved

...
Аз все повече се припознавам като Дева. Направо се преоткрих! Възможно ли е асцендентът да влияе толкова много? Почти нямам лъвски черти - едно честолюбие и обострено чувство за справедливост.

# 350
И хубави работи мога да кажа за телците, но темата не е за да ги хвалим, а за да мъдрим начини да им позагладим кусурите Smiley
Абсурд. Кусурите са си техни, те да си мъдрят и начините. Единственият начин, който съм виждала да работи, е дискомфортът на телеца от запазването на кусура да е по-голям от дискомфорта от заглаждането му. Ама по-често не изтрайва манипулацията и вдига гълъбите с кусурите си и всичко останало. Резултатът от външно изглаждане на кусури 99%: мъж телец ->мъж летец Smile. Така че, преди да заглаждате кусури, уверете се, че сте го хванали здраво за имуществото и банковата сметка. Те са му по-скъпи от любовта Stuck Out Tongue. Дотогава само медец, медец, медец.... и късмет Smile

# 351
По наблюдения съм забелязала, че девите и телците (жени, за мъже нямам никакви наблюдения) търпят доста като цяло, неща които някоя въздушна или особено огнена зодия не може да изтърпи .
Дева съм с малко въздушно и много водно. На мен периодично ми падат бушоните, но в един момент ел. таблото ми гръмва и тогава - даже да бягаш с най-висока скорост, няма да те спаси.

# 352
Цитат
В астрологията има няколко зодиакални двойки, между които има силно необяснимо привличане и попаднал веднъж в такива отношения, трудно би останал безпристрастен.
Мажа телец има силно превличане от дева ,скорпионка , раче 

# 353
  • варна
Охх. Забърках голяма каша. Малко различни мнения ще са ми от полза.
Така,бившият ми приятел /телец/ вече е извън Бг. С него имахме 3 годишна история,която приключи след доста кавги,обиди(от негова страна)и караници. След това се събирахме и разделяхме няколко пъти. Той замина преди месец за друга държава с уговорката,че като си стъпи на краката щял да ме вземе при него. Е аз исках да заминем заедно,но уви не ме огря. Междувременно срещнах един скорпион. Харесвам го,привързах се ...Но. Глупавото ми сърце ме тегли към теленцето. И сега скорпиона иска да изтрия завинаги телето от живота си (и фейсбука си) иначе сме приключвали. И понеже видя,че си пиша с бившия,започна и той да си добавя момичета и да се държи дистанцирано. Твърди,че ако искам истинска връзка не трябвало да говоря на теленцето. А той от своя страна е много мил и нежен сега,но ме е страх че момента да отида при него никога няма да настъпи. Много съм объркана. Кого да избера и какво да правя ! Не съм наясно със себе си,а искам да стана...

# 354
Ами прав е Скорпионът. Ти не просто си пишеш с Телето, ти имаш чувства и надежди, свързани с него! Да се изясниш със себе си можеш само ти и гледай да го направиш бързо, че ситуацията ти силно мирише на класиката "от 2 стола - на земята". Успех!

# 355
Ако се събереш с телето какво различно мислиш, че ще има във връзката ви? Пак ще стигнете дотам да се карате и обиждате. Искаш ли го това за себе си? Нормално е да имаш чувства и да ти липсва, но според мен шанс за по-добра връзка ще имаш с друг човек. Той със сигурност също ще има кусури, може да са различни кусури, но поне ще пробваш нещо ново. С телето сте се разделяли 100 пъти вече, има ли смисъл да си го причиняваш пак.

# 356
  • варна
Ако се събереш с телето какво различно мислиш, че ще има във връзката ви? Пак ще стигнете дотам да се карате и обиждате. Искаш ли го това за себе си? Нормално е да имаш чувства и да ти липсва, но според мен шанс за по-добра връзка ще имаш с друг човек. Той със сигурност също ще има кусури, може да са различни кусури, но поне ще пробваш нещо ново. С телето сте се разделяли 100 пъти вече, има ли смисъл да си го причиняваш пак.

Вярно е. Аз правя грешката да сравнявам хората. И сравнението не е в полза на настоящия. И наивно вярвам,че ако се събера с телето всичко ще е различно този път. Когато иска да се държи добре е ненадминат - нежност,романтика,грижа. Всичко което искам. Когато се скараме обаче е жив ад. И някак си все аз се оказвам виновната. Вярно е,че имам кусури,но нима той е перфектен. Боли ме сърцето за него,нищо че го е разбивал много пъти.

# 357
Преди колко време се разделихте за последно? Аз също много съм сравнявала, пак в полза на бившите, което е кофти. Единственото обяснение според мен е, че още не си го преживяла и затова сравняваш. Хубаво е да си дадеш време да го забравиш, но трябва да се решиш това да се случи. Нужно е дълго време без никакъв контакт, на мен последния път ми трябваха 2 години, за да забравя.  Сега с последния ми бивш сме разделени от 2-3 месеца, като той мн често ме търси. Но аз още не съм се решила, че искам категорично да продължа напред, искам да си изживея нещата докрай с всички разочарования... и съм сигурна, че ще дойде момент, в който ще искам да го загърбя, ще спра контакт, ще си дам време да ми мине и чак тогава ще се оглеждам за друг човек. Но преди това ще е само изтезание и за мен и за новия човек, никой не заслужава да бъде с някой, който още не е загърбил чувствата си към друг. Много е гадно и нечестно, надявам се да не ми се случва да съм с някой, който има чувства към друга.

# 358
  • варна
Преди колко време се разделихте за последно? Аз също много съм сравнявала, пак в полза на бившите, което е кофти. Единственото обяснение според мен е, че още не си го преживяла и затова сравняваш. Хубаво е да си дадеш време да го забравиш, но трябва да се решиш това да се случи. Нужно е дълго време без никакъв контакт, на мен последния път ми трябваха 2 години, за да забравя.  Сега с последния ми бивш сме разделени от 2-3 месеца, като той мн често ме търси. Но аз още не съм се решила, че искам категорично да продължа напред, искам да си изживея нещата докрай с всички разочарования... и съм сигурна, че ще дойде момент, в който ще искам да го загърбя, ще спра контакт, ще си дам време да ми мине и чак тогава ще се оглеждам за друг човек. Но преди това ще е само изтезание и за мен и за новия човек, никой не заслужава да бъде с някой, който още не е загърбил чувствата си към друг. Много е гадно и нечестно, надявам се да не ми се случва да съм с някой, който има чувства към друга.

Много си права за всичко което каза. Последно се раздвлихме преди 3 месеца и след това месец преди да замине пак се събрахме...

# 359
  • Тра-ла-ла
Охх. Забърках голяма каша. Малко различни мнения ще са ми от полза.
Така,бившият ми приятел /телец/ вече е извън Бг. С него имахме 3 годишна история,която приключи след доста кавги,обиди(от негова страна)и караници. След това се събирахме и разделяхме няколко пъти. Той замина преди месец за друга държава с уговорката,че като си стъпи на краката щял да ме вземе при него. Е аз исках да заминем заедно,но уви не ме огря. Междувременно срещнах един скорпион. Харесвам го,привързах се ...Но. Глупавото ми сърце ме тегли към теленцето. И сега скорпиона иска да изтрия завинаги телето от живота си (и фейсбука си) иначе сме приключвали. И понеже видя,че си пиша с бившия,започна и той да си добавя момичета и да се държи дистанцирано. Твърди,че ако искам истинска връзка не трябвало да говоря на теленцето. А той от своя страна е много мил и нежен сега,но ме е страх че момента да отида при него никога няма да настъпи. Много съм объркана. Кого да избера и какво да правя ! Не съм наясно със себе си,а искам да стана...
Нали четеш в темата за Скорпионите какво се пише и как тази зодия трудно се доверява. Ти вече си посяла семенцето на съмнението. От друга страна новият не е ли бил наясно, че си прясно скъсала с предишния и неминуемо няма как да си го прежалила от днес за утре?! newsm78 Ама и ти бързо си намерила нов доколкото разбирам.

Относно Телето...щом сте скъсали и то няколко пъти - значи негативното във връзката е взело превес. Тогава за чий ти е пак да се буташ при него?! За няколко мили думи и приятни моменти - си готова да издържиш всичко грозно след това?! Ако заминеш - има ли какво да работиш там или ще лежиш на негова издръжка, което е още една предпоставка да си зависима от Телеца и да те върти на малкия си пръст? Нямаш ли вътрешното усещане, че заслужаваш много повече?! Вярно е, че всеки си има кусури. Но ние си избираме кое и до колко си струва да преглътнем.

Общи условия

Активация на акаунт