Мъж Телец -16

• 54 900
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Седни и си помисли хубаво какво искаш от живота, абстрахирай се и от двамата. Ако ще ти е по-лесно, запиши си на лист точка по точка приоритетите ти.
Като бях по-малка, тръгвах без да се замисля, зарязвайки всичко в България, само и само да бъда с него. Ако ти си готова да оставиш всичко и да започнеш нов живот в нова държава, нека това да е по Твое желание. Не знам къде точно е това "в чужбина", но предполагам си наясно, че в началото няма да ти е толкова лесно... само да не се натъжиш и депресираш. Като прекратих отношенията си с Телеца и се прибрах в България, 6 месеца ми отне да се съвзема психически.. В този период избягвах дори да се гледам в огледалото. След връзката с Телеца съм се влюбвала, разбира се - първо в друг Телец, после във Везни, последно в Козирог. Усещах, че чувствата са взаимни, но явно проблемът беше в мен - трудно се решавам да се обвържа, а еднократни забежки не са ми по вкуса... Още в началото на тази година хубаво се замислих какво искам от живота - одухотворява ли ме работата, заплащането, дори - домът ми; "тъпча" ли на едно място, чувствам ли се сигурна.?. Как се стекоха нещата, моя работа си е Simple Smile , но още отдавна си бях казала, че няма да позволя решението, касаещо моя живот, да бъде повлияно от друг човек. Ако има мъж за мен, то той ще ме срещне по пътя. Аз няма да спирам заради никого, нито ще бъда нечий "куфар", който може да бъде "вземан", по нечие скимване. А, че понякога ми е тъжно, тъжно ми е..
Наскоро се чух с Телеца и ми призна, че много се тревожил за мен и ме мислил през тези 2 години, дори му минало през ума, че може да съм посегнала на живота си.. Е, поне разбрах колко малко ме познават някои хора. Simple Smile
Като гледам на една и съща възраст сме, та вероятно имаш си "едно наум" за бъдещето си. Simple Smile

# 361
    Джулая е права. Вие сте посяла семенцето на съмнението в този мъж от зодия Скорпион. Скоро ще го загубите, ако не прекратите връзката със зодия Телец. И без това от тази зодия Скорпион трудно се доверяват на хората. Никой не харесва да бъде на второ място, независимо от каква зодия е. Скорпионът няма да чака още дълго време.

А щом толкова пъти сте се разделяли и събирали с този мъж от зодия Телец, очаквайте пак да се разделите. Отчитам като моя грешка, че позволих моя бивш приятел да се играе с мене. Също сме се разделяли и събирали. А аз като бях глупава да повярвам в празните му обещания, че щял да се промени и да се държи по-добре с мене.

Няколко въпроса - не се ли изморихте от тези раздели и събирания? Не се ли изморихте да ви прави на глупачка? Нямате ли чест и достойнство?

# 362
  • София
Е после пишете, че телците все към бивши ги влече. Ето и една дева със същия проблем. Зарязвай и двамата, не се мъчи.

# 363
Аз съм на мнение, че някой ако ти е станал бивш, значи има защо и е най-добре такъв да си остане. Като се каже край да е наистина край на отношенията. Че това иди ми, дойди ми, днеска те обичам, утре - не, е толкова затормозяващо и съсипващо, колкото никоя окончателна раздяла, вярвай ми. Чувствата няма да минат веднага, ще минат лека-полека, но трябва да оставиш зад себе си надеждите и вярата, че ще се съберете пак и всичко ще е прекрасно. Иначе ти сама се запъваш назад и си причиняваш тая агония.

Избързала си със скорпиона. Според мен най-добре бъди честна, кажи му че все още си емоционално обвързана към друг мъж и е най-добре да се разделите. По-добре и за теб, и за него.

Или с други думи, остави ги и двамата и почвай на чисто.

# 364
  • варна
Благодаря за съветите. Simple Smile
Телето понастоящем е в Дания,а аз съм работно момиче и бих заминала при него само ако си намеря работа. Което никак не е лесно от България.
Мисля,че не бях и все още не съм честна със скорпиона. Време е да си призная прес него и пред себе си,че не съм продължила. Може би ми трябва време да остана сама за да си подредя нещата в главата.

# 365
А ти с телеца разделени ли сте в момента, че не разбрах или пак иска да си оправите отношенията?

# 366
И аз бях в подобна ситуация на избор между телец и скорпион ...С телеца нещата бяха много сложни още от самото начало, но аз го обичах много, след като разбра, че искам да се разделим и че има друг започна да ми се кълне в любов, а до тогава не му пукаше до такава степен за мен ...излезе, че аз съм виновна естествено ...положението варираше от заплахи до дълбоки депресии и психически тормоз ...останах със скорпиона, въпреки, че бях много разколебана и объркана ...дано не съм сгрешила, времето ще покаже ...

# 367
  • варна
А ти с телеца разделени ли сте в момента, че не разбрах или пак иска да си оправите отношенията?

Иска да сме заедно. И честно казано ако имаш вариант бих захвърлила всичко и бих заминала при него веднага.

# 368
А защо да няма вариант, щом има желание, има и начин. Ти не го слушай какво казва, а гледай какво прави. Ако един Телец наистина иска нещо и е убеден, че е добро за него, действа с размах. Друг е въпросът, ако ти слагаш спирачките, но би било странно сама да се вкарваш в мъки.

# 369
Явно имаш още да си доизживяваш с тоя човек. На твое място не бих бързала с нов човек. Бих си строшила главата със сегашния и после бих продължила напред. Убедила съм се, че човек даже да знае какво е правилно, не е достатъчно само да знае, а трябва и да го усети вътрешно, да го почувства, че му е края. Ти явно не го чувстваш така все още, въпреки, че го разбираш.

# 370
...И наивно вярвам,че ако се събера с телето всичко ще е различно този път.
Гергана, мисля си, че тази връзка би имала успех, ако и двамата сте си отпочинали един от друг. Мислиш ли, че не би се дразнила на същите неща във връзката ви, както и той, след като почти не сте прекъсвали комуникация. За капак и Скорпионът се появява в картинката и те обърква още повече... Повече нищо няма да пиша, другите хубави съвети са ти дали. Просто да знаеш, че според мен може да ви се получат нещата... но и какво по-различно да очакваш, ако и двамата продължавате да сте си "същите"?. Мисля, че ме разбра. Simple Smile

# 371
Аз виждам две неща които ми вадят очите. Едното е, че е имало многократни обиди от страна на Телеца.
Другото е, че Скорпиона я командори,  че и ултиматуми и поставя.
Гергана В, на теб харесва ли ти подобно отношение?
Арогантността на някои мъже е потресаваща, но явно им минават номерата.

# 372
  • варна
Отделих си един цял ден да мисля. Да си правя списъци,да се мъча да разбера себе си. Истината е,че скорпиона за краткото ни познанство ме разочарова много. Наскоро след ултимата за телето,му предложих да отидем за 1-2 дни някъде само двамата и той категорично отказа. Без да даде довод или причина. Не мисля,че е човека за мен. Казах му край днес и не мисля да се занимавам повече. Стана ми гадно,но той не е за мен. Колкото до телето - не съм го преживяла,не съм го забравила,не съм си изживяла нещата. Ще ги оставя с отворен край и времето ще покаже. Въпреки караниците,съм видяла и много грижа и подкрепа. Нещата не са нито черни,нито бели. А сиви. Така е и с хората. Мисля да си поплача и да изстрадам нещата,а занапред ще подхождам по-обмислено.

# 373
Ужасни са...първо те карат да мислиш,че си никой за тях,убиждат ,раняван. В един прекрасен момент решават с гръм и трясък да ти демонстрират колко те обичат,колко значиш за тях,докато не им откажеш нещо и решат да се правят на горди непокисти. Това ги прави така трудни за преодоляване не знаеш да де разочароваш или да си щастлив ...и моя уж бивш телец до онзи ден ми обяснява след всичките ужасии които преживях,как не е спирал да ме обича, как всичко е за мое добро,как ме иска в живота си поне докато не открием нов човек,не се получи само да се чуваме и да правим секс, обясних му,че ми тежи така и най-добре да прекратим всичко,до днес когато му написах,че го обичам (да бера си сега гайлето) и той реши ,че може да поиска да се видим за 1 час...за секс (не го каза директно,но е ясно) . Изключително объркване отново в мен,яд ме е и ми е убидно и се чудя тези хора кога лъжат себе си или отсрещната страна,и толкова ли им е трудно да покажат истината...

# 374
..и толкова ли им е трудно да покажат истината...
Не им е трудно, невъзможно им е. Те са си едни бебета, неуверени в себе си, затова и търсят сигурното. Обаче проблем - в сигурното няма емоция. И затова редовно се държат като хора с биполярно разстройство.

Общи условия

Активация на акаунт