Като бях по-малка, тръгвах без да се замисля, зарязвайки всичко в България, само и само да бъда с него. Ако ти си готова да оставиш всичко и да започнеш нов живот в нова държава, нека това да е по Твое желание. Не знам къде точно е това "в чужбина", но предполагам си наясно, че в началото няма да ти е толкова лесно... само да не се натъжиш и депресираш. Като прекратих отношенията си с Телеца и се прибрах в България, 6 месеца ми отне да се съвзема психически.. В този период избягвах дори да се гледам в огледалото. След връзката с Телеца съм се влюбвала, разбира се - първо в друг Телец, после във Везни, последно в Козирог. Усещах, че чувствата са взаимни, но явно проблемът беше в мен - трудно се решавам да се обвържа, а еднократни забежки не са ми по вкуса... Още в началото на тази година хубаво се замислих какво искам от живота - одухотворява ли ме работата, заплащането, дори - домът ми; "тъпча" ли на едно място, чувствам ли се сигурна.?. Как се стекоха нещата, моя работа си е
, но още отдавна си бях казала, че няма да позволя решението, касаещо моя живот, да бъде повлияно от друг човек. Ако има мъж за мен, то той ще ме срещне по пътя. Аз няма да спирам заради никого, нито ще бъда нечий "куфар", който може да бъде "вземан", по нечие скимване. А, че понякога ми е тъжно, тъжно ми е.. Наскоро се чух с Телеца и ми призна, че много се тревожил за мен и ме мислил през тези 2 години, дори му минало през ума, че може да съм посегнала на живота си.. Е, поне разбрах колко малко ме познават някои хора.

Като гледам на една и съща възраст сме, та вероятно имаш си "едно наум" за бъдещето си.