Априлски бебета 2018 - тема 2

• 42 363
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
  • Somewhere in Spacetime
Днес смених седалката на количката с тази над 6 месеца. Има няколко нива, вкл. и пълно легнало.
Вчера беше ужас. Едно мятане в количката... чудо. По едно време имах опасения, че ще се преметне и ще падне.
Харесва му в новата поза - полулегнало положение на седалката, разглежда и е мирен.
Видях, че някои жени са сложили покривалото за крачета. Не е ли рано? 🤔

# 496
  • Пловдив
Ние още като направи 4 месеца и смених коша с летния, има си пълно легнало положение и не ме притесняваше, понеже и август си беше доста топло, а той е по-отворен. А за покривалото за мен лично е много рано, но съм виждала по парковете майки завиват бебетата с поларени идеала и отгоре с покривалото за крачета...😔😔😔. Но всеки сам си решава разбира се.

# 497
  • Somewhere in Spacetime
Мда, аз го обличам малко по - тънко от самото му раждане. Вероятно ще сложа чувалчето при температури под 15 градуса.

Поставих началото на твърдата храна. Не се мръщи, отваря си устата, харесва му.

# 498
А аз нахравих кашата с пилешки бульон без сол.Поставих началото на захранване с месо.

# 499
За първи път чувам захранване с пилешки бульон . Мисля че се дава малко по късно във вид на супа след захранването с месо.  Или нещо аз се лъжа,  но съм сигурна че това съм прочела в нета.

# 500
Водата в която са варени пилешки кокали с месо, без сол.

# 501
Мами кажете кремче за подсечени дупе , но да минава бързо! Сега мажа със Здраве, и Мустела . Редувам  ги , но като че ли пак си е зачервено

# 502
  • Somewhere in Spacetime
Ако вече се е зачервило, спри употребата на кремове с цинк и мокри кърпички (изключвам Water Wipes, те нямат дразнещи химични съставки). Направи си отвара от смрадлика и с памучен тампон минавай мястото, но не често, че смрадликата също изсушава кожата, например 3 пъти на ден. Мажи с по - мазен крем и измивай дупето само при ако. Това са ме съветвали, не съм го прилагала на практика. Не е имал проблем, освен един път, когато бях решила да сменя крема на Weleda с този на Babylove. Кожата в гънките се изсуши. Спрях го и отново се върнах на Weleda. По състав двата крема си приличат, но Babylove съдържа повече цинк и явно кожата не го понесе.

# 503
  • Пловдив
Мами кажете кремче за подсечени дупе , но да минава бързо! Сега мажа със Здраве, и Мустела . Редувам  ги , но като че ли пак си е зачервено

Унгвент на Бепантен, много съм доволна.

# 504

Унгвент на Бепантен, много съм доволна.
+1

# 505
Здраве и Медико.

# 506
Аз ще дам малко по-различен съвет, но розова вода и Lansinoh при нас вършат чудеса!

# 507
Аз ще дам малко по-различен съвет, но розова вода и Lansinoh при нас вършат чудеса!
А с розова вода се почиства мястото ли?

# 508
Почиствам с кърпички Мамиа само с вода са ! И на всяка смяна на памперса ли да мажа? Възможно ли е от храна да е станало така?

# 509
А с розова вода се почиства мястото ли?
Почиствам с водичка, подсушавам, после пръскам с розова вода директно, после подсушавам чрез потупване с тампонче или памучна кърпичка, и накрая мажа с лансиноха с количество колкото грахово зрънце, при необходимост и по-голям обхват слагам повече. Само един път се е подсичала, тогава пробвах с всички изброени кремове и накрая в един английски форум прочетох за лансинох и и мина светкавично бързо. От тогава само да видя леко зачервяване и директно слагам и на следващия памперс и няма нищо.

Общи условия

Активация на акаунт