Априлски бебета 2018 - тема 2

• 42 351
  • 721
  •   1
Отговори
# 510
  • Русе, България
Моят е с капризно дупенце - не понася мокри кърпички и единствено Унгвент на Бепантен ни помага, когато е зачервен. На всяка смяна го мажа. Ако подсичането е много сериозно - с нацепване на кожата - много би помогнал и разтвор от лайка. Отново на всяка смяна кожата нежно се минава с напоен памучен тампон или най-добре над мивка/вана леко се полива. Смрадликата също помага, но е твърде изсушаваща. Може един-два пъти дневно с нея, а през останалото време с лайка - за нейното ползване няма ограничения.

Не писах за нашия преглед на видеозон; в четвъртък беше. Благодаря на всички, които отговориха за техните бебчета. Беше доста кратък преглед при нас - прегледа черния дроб, далака и бъбреците. Бебчо доста се мърда и беше любопитен да хване апарата.

Иначе утре става една седмица, откакто и аз захраних. Започнах с тиквичка, след това пащърнак, а утре ще е третата нова храна - каша от елда. След като първите два дни давах само на обяд, започнах да предлагам по малко пюре и следобед. Исках да се допитам до вас: по колко време отделяте на храненето? На мен ми се струва, че доста бързо бебчо става нетърпелив и, понеже за отрицателно време се изцапва много, бързо приключваме с яденето. Вашите как са? Стоят ли кротичко да им давате? Дълго ли ги храните или става като при нас?

# 511
Какъв специалист трябва да гледа ехографски органите на 6 м.?

# 512
Какъв специалист трябва да гледа ехографски органите на 6 м.?
Нефролог.
И през този преглед минахме, всичко е ок.

Малчо вече хапва по половин пюре на обяд. Надявам се до седмица да почне да хапва по цяло, и ще включа след това по малко и плодово пюре.

# 513
Педиатърката иска да ни прати в детско педиатрично отделение и там да ни прегледат ехографски, сигурно тамошните педиатри, та се чудя.

# 514
Момичета как сте със съня?  Говоря за вашия сън , а не това на бебето. Моето се буди кум 4-5 за мляко изпива си го и заспива. Да ама аз като се разсъня веднъж минава час и нещо докато заспя отново. В 7 часа почва да мрънка пърди ака и се. Слагам я на гърнето  нааква се и следва миене на дупе закуска и т.н. Какво се получава тъкмо съм заспала дълбоко тя се събужда...

# 515
Kikair аз със съня съм много зле от раждането на първата ми дъщеря ...

# 516
Аз немога да се оплача , за сега се наспивам. Малката като заспи към 9 9:30 вечерта после чак между 6 и 8 сутринта се събужда

# 517
Cecinka92 това не зависи дали бебето спи или не. Имала случай като при каката тя заспиваше в 22 и ставаше в 7, а аз се въртя като идиот по 3-4 часа в леглото. А сега с това като легне към 22:30 аз ако не взема мелатонин пак ще се въртя като идиот, въпреки че бебето дори и сега се буди

# 518
  • София
От както се роди бебе имам ужасни проблеми със съня. А имам прекрасно, спящо през нощта дете. Никога не се е хранил нощем, никога не се буди. Спи по 10-11 часа. Инцидентно понякога се разплаква насън - давам биба и продължава да си спи дълбоко. А аз не мога да спя. Будя се постоянно, после не мога пак да се унеса. Ужас. Някой дали не може да препоръча нещо билково...чай някакъв (съвместим с кърменето)? Това минава ли? Дали не е от някакви следродилни хормони?

# 519
Как преминахте към 4 хранения дневно?

# 520
Как преминахте към 4 хранения дневно?
Аз за 4 хранения се моля от доста време. Яде по 5 пъти

# 521
Моето момче е още на щест и аз това питам как минахте на пет? Няма заместено хранене от 60мл. до 100мл. пюре изяжда

# 522
Освен да не будя бебето в 6 часа да яде, а когато се събуди и така да ги наппавя 4 хранения?

# 523
Освен да не будя бебето в 6 часа да яде, а когато се събуди и така да ги наппавя 4 хранения?
Савина се буди между 4-6 сутринта

# 524
  • София
При нас той винаги сам си е намалявал храненията. На 3 м. мина на пет хранения на ден и още сме си така. Мисля да го оставя сам да си реши кога да станат 4.

Общи условия

Активация на акаунт