Звездни компромати- 378

• 102 358
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Тъжната реалност. Толкова прекрасни хора сеещи смърт и наркотици, което си е пак смърт, само че бавна и мъчителна. Не като един изстрел в сърцето.

# 166
Точно тая пасмина колко народ е зачернила, че направо нямам думи! Нямат място в такава развлекателна тема!

# 167
  • Бургас
Точно тая пасмина колко народ е зачернила, че направо нямам думи! Нямат място в такава развлекателна тема!

Абсолютно!

PELLI,много си зле! Sick

# 168
Защо да съм зле Simple Smile
Не подкрепям никого,само казвам какво е било отношението към мен.
Раздавай етикети у вас Wink

# 169
# 170
Преслава кога ще ражда? Струва ми се, че е бременна от минимум година.

# 171
  • На топло
Новото гадже на Тейлър Суифт
Скрит текст:

PELLI,
Не превръщайте темата в миризливо кошче за отпадъци.
Не е трудно да се придържате към заглавието ---> "Звездни" 🙄

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 21:33 от Hello♥J

# 172
  • Пловдив
Мислех, че по-надолу няма накъде. Ама съм се лъгала ...

# 173
    Много странно защо сега излизат статии за Илиеви, чак като носталгия по миналото усещам, за някои е било звездно, за други и още е, трети само некролозите напомнят за тях..
    Във връзка с Камелия, ми бяха казали очевидци като е пяла в заведение и същевременно как е клекнала на Боро Илиев за..
    Но аз не повярвах тогава, бях на 18 като ми обясняваха за него, ама ти знаеш ли кой е той, болеше ме кой е, после го убиха и съвсем не съм била в час, но се оказва че много хора милеят за онова мутренското време!

# 174
    Кактуската си отмъсти, а. Ще правите скучни и неуважителни теми. На, ви сега.
    Това е шега, ако сте чели и другите ми мнения по въпроса, няма нужда да обяснявам, но, ако някой не е,  да не тръгне да ме напада, затова поясних.

Хайде, някоя добра душа да пусне нещо звездно и стига с тия мутрагени.

# 175
    Елина Кешишева снимала Жулиет Бинош!
    https://www.eva.bg/article/35218-Elina-Keshisheva-snima-Zhuliet-Binosh

# 176
    • София
    Клиниката на Мазнейкови заработи след смъртта на Жоро Илиев. Аз не съм чувала или чела за такава връзка, а съм им пациент от 20 години сигурно и следя новините за тях.
    Което нищо не значи де, но го чувам за първи път.

Не искам да споря. "Билдинг Хоспиталс" АД е основана в началото на 2004.....

# 177
    • вятър в маслините, вятър над хребета
    Нямам думи.... това тук е .... вярно, че всичко в този форум върви надолу, но падението на уж "звездните" компромати е така стремглаво, че макар и да ми го бяха описали, реалните мащаби са отвъд всякакви думи. Изключвам си нотификациите и бях дотук.

# 178
    • София
    Не вярвах, че ще видя отрепките от 90-те. Най-гнусните мутренски години, наситени с помияри. Че някои ги и величаят. Ще повърна.

# 179
    Мутрите са ми противни, грозни, прости и ужасни всичките. Не заслужавят никакво внимание.

А какво ще кажете за сериозния компромат, който зам. главната редакторка на сп. Ева направи със статията за бременните жени? Било нейно мнение, имала право пише под над 300 гневни коментара във фейсбук. Обаче статията е в профила на сп. Ева.
    Смятам,че в женски форум и тук специално можем да я разкостим подобаващо.
    https://eva.bg/article/35210-Bremennost-na-promotsiya#.W4L15zxRWEd

Общи условия

Активация на акаунт