Звездни компромати- 378

• 101 588
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Липсват перлите на врата. Като почнат да ръсят тези захаросани клишета ми е много смешно.

Баш! Иде ми да си преметна бретона на другата страна!

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 10:55 от koki1

# 286
Никога не съм намирала Теди Бургазлиева за супер красавица (сега пък съвсем ми е изкуственяк в лице), обаче да е жива и здрава, лека и успешна бременност ѝ желая... скоро в повторенията на Преди обед даваха материал за нея, та си припомних нелеката ѝ съдба, въпреки титлата и бляскавата страна.

# 287
Много се радвам за Теди Бургазлиева! Да е жива и здрава! Безпроблемна и спокойна бременност!
Писала съм и пак ще напиша - за мен тя е една от най - красивите ни "неуспели" миски! "Неуспели" заради снимките, които извадиха от скрина. И май наистина й направиха услуга.
Не съм я виждала на живо. Наистина ли е с корекции? От времето, когато беше конкурса ли?

# 288
Голи снимки ли са вадили на Теди? И тя с какво се занимава в Америка, като гледам мъжът й и той българин.

# 289
  • София
Не знам дали има корекции Теди, обаче нямаше да я позная, ако не пишеше коя е.

# 290
  • в пералнята
А Мира защо се е направила на медената питка в лицето?!
Толкова красива жена беше, а сега мяза на Елза Парини...

# 291
Теди няма ни една необработена снимка в инсталацията..

# 292
Бургазлиева е една от наистина красивите, печелили короната на Мис България. Замислих се, че доста победителки бяха обявени за нагласени, а тази някак мина между капките.

# 293
А тази коя е?

Теди Б е много пластмасова нещо???
Иначе лека бременност й желая.

На мен ми е симпатична една къдрокоса миска, но не помня как се казва .

# 294
Страхотна е Теди Бургазлиева !
Балсам за очите след всичката фалшива красота, която ни залива в соц. мрежи !

Отвори ли снимките и? Лицето е като пластмасово.

И аз така мисля, като пластмасова кукла е, не знам какво си е правила на лицето. Иначе - честито да и е, пише, че отдавна искали дете. Иначе - за мен най-красивата ни миска е Роси Иванова.

# 295
  • софия
Юлия Юревич е русата Мис България от горната снимка.

# 296
Цялата е в корекции Теди Бургазлиева. И много филтри на снимките. Страшно изкуствена.
Лека бременност.
За мен е смешно Луиза да се определя като би. Познавам я от дете.

# 297
  • София
На Румънеца (от Румънеца и Енчев) му се е родило дете. Честито!https://life.dir.bg/zvezdi/rumanetsa-stana-tatko-za-parvi-pat

# 298
Не знам дали си е правила корекции или си обработва снимките, но поне не е със сменена самоличност, като Светлана Василева, Николета Лозанова или Моника Валериева.
Тези същества не приличат на себе си, тотално нов фейс имат.

# 299
  • о`майна лунна нощ е
А с тази снимка ли Т. Бургазлиева е обявила бременността си? Че като я гледам - не е лека хич. На раждане отива работата.
Като миска .. бива. Поне хвана времената, в които нямаше киборги по конкурсите. Бяха си хубави и грознички, но не и плашещи.

Общи условия

Активация на акаунт