Звездни компромати- 378

• 101 593
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Countryside
Моника ми изглежда изключително отблъскваща, чак се чудя какви са тези мъже, които са с нея...
Е как какви, Коки вече е казала, но аз ще бъда по-мека и само ще кажа че я харесват такива като нея.  А те явно са много, за съжаление. Много е зле горката, а колко се изживява, чак на английски писала милата, сигурно това е предела на възможностите й. Но какво разбирам аз, всъщност само завиждам.

# 271
Не мисля, че мъжете ги харесват наистина.
Поръчват си ги разни комплексари, защото така е модерно и могат да се похвалят, че са минали някоя известна бръмчалка.

# 272
# 273
Прекрасна Теди  Heart Eyes

# 274
Честито на Теди! Лека да е бременността й до края и лесно раждане й желая! Хубава новина за започване на деня! ❤️

# 275
Миналата седмица сблъсках пазарната си количка, с тази на Тони Димитрова! Много лъчезарен човек!

# 276
Страхотна е Теди Бургазлиева !
Балсам за очите след всичката фалшива красота, която ни залива в соц. мрежи !

# 277
  • София
Сега се загледах по снимките на Харди с късата коса. ММ и синът ми имат същите идиотски врътки и черти, за което само се оплакват. Simple Smile
За Луиза нали имаше слухове, че е бременна. Май са си били точно слухове.

# 278
Мира Добрева мие прозорци в стил Отчаяни съпруги.
Цитат
Утрото е мрачно, да. Обаче винаги може да се намери начин да светне повечко. И в стаята, и в душата. За стаята - мия прозорците. За душата - ще почета от Библията, ще се видя с приятелка, ще се кача на Витоша... Изборът е винаги в нашите ръце.
Скрит текст:

# 279
  • София
Липсват перлите на врата. Като почнат да ръсят тези захаросани клишета ми е много смешно.

# 280
# 281
Теди е невероятно красива и голяма услуга и направиха със снимките . Нямаше нужда да поема по пътя на Мис България.
Но и тя вече има някои леки корекции по лицето.

# 282
  • Sofia

Отвори ли снимките и? Лицето е като пластмасово.

# 283
А коя всъщност Теди Бургазлиева? Изобщо не прилича на българка, а на пластмасовите американки Confused

# 284
Ама, тя е като кукла Барби, и като визия, и като материал.

Общи условия

Активация на акаунт