Звездни компромати- 378

• 101 573
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Какви снимки са "извадили от скрина" ?

На мен ми харесва като черти, ако беше малко по-естествена,щеше да е доста приятна. Но тия филтри натаковат положението.

Къдрокосата миска е Гергана Гунчева и има 2 ма сина с Петър Бакърджиев (сортния новинар от бтв )
Скрит текст:
Харесва ми. Не е лошо момичето,особено в съвремието на Николети,Моники и Светли, направо блести.

Петър Бакърджиев е бившия мъж на Виктория Петрова.
     https://www.blitz.bg/sport/svezho/petr-bakrd … -2004_116494.html

# 346
турския готвач..прилича на Джонката Деб-а

# 347
  • София
Хич не съм в час, но  се присетих днес, та да ви питам и вас, какво се слечва с Галя, половинака на Миро от Каризма?

# 348
Последното, което знам за Галка е, че е в Англия и има агенция за парти събития.

# 349
  • На морето!
Какви снимки са "извадили от скрина" ?

На мен ми харесва като черти, ако беше малко по-естествена,щеше да е доста приятна. Но тия филтри натаковат положението.

Къдрокосата миска е Гергана Гунчева и има 2 ма сина с Петър Бакърджиев (сортния новинар от бтв )
Скрит текст:
Харесва ми. Не е лошо момичето,особено в съвремието на Николети,Моники и Светли, направо блести.

Петър Бакърджиев е бившия мъж на Виктория Петрова.
     https://www.blitz.bg/sport/svezho/petr-bakrd … -2004_116494.html
Явно е супер харизматичен на живо, защото по снимки изобщо не грабва  око този телевизионен плейбой.

# 350
Rima, Виктория Петрова има само един бивш мъж и той се казва Добри Иванов, оператор в bTV. Бакърджиев беше гадже за малко.

# 351
Rima, Виктория Петрова има само един бивш мъж и той се казва Добри Иванов, оператор в bTV. Бакърджиев беше гадже за малко.
То и в цитираната статия го пише.

# 352
  • Sofia
Явно е супер харизматичен на живо, защото по снимки изобщо не грабва  око този телевизионен плейбой.
Да се чудиш какво му 'аресват на тоя Бъки  newsm78

# 353
  • София
И аз това се чудя. Един такъв... жмульо.

# 354
  • София
че и властен:)

# 355
  • София
Е, те жмульовците са скрити лимонки - дон жуани и властни мъже 🤪😝😜 веднага се сетих за един от моя екип...... И той така. Жена му, горката......

# 356
  • София
Петър Бакърджиев ми е много неприятен от една случка преди години. Не зная с коя жена е бил тогава, със сигурност още не беше с Гери, но в едно заведение на Витошка така разказваше пикантерии от личните си драми, че не остана човек, който да не разбере що за идиотка е била приятелката му и как го оставила ли, изневерила ли - не помня точно. Бях с моя приятелка на съседна маса, стана ми неудобно. Цялото заведение слушаше подвизите на големия мъж. Най-грозно впечатление ми направи, че умишлено говореше високо, за да го разпознаят хората. Много се чудих Гери какво му е харесала.

# 357
А миската Виолета Здравкова помните ли
Скрит текст:

с дъщеря си
Скрит текст:

# 358
  • софия
Снимки на принцеси и първи дами по бански
https://brightside.me/wonder-people/take-a-look-at-princesses-an … nia-trump-589360/

# 359
  • София
Едната принцеса на Монако не стига, че има сходно име, но и визуално ми прилича на Чарлийз Терон. А другата принцеса на Монако - Стефани, е с много мъжествено тяло.

Общи условия

Активация на акаунт