Звездни компромати- 378

• 101 567
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Още една фолк-“дама”- Емануела готова за работа. Някой в предишни теми я беше определил като “красива”?!

По темата от предишните страници- клиниката на Мазнейкови е С Кюстендилско спомоществователство. На някои от разклоненията на “бизнеса” там им се раждат децата (въпреки напредналата възраст) от поредната държанка.

# 376
  • Пловдив
Клипче как Моника си тръска задните части в доказателство на това, че не използвала фотошоп:
https://www.instagram.com/p/BnBARcXljJD/?taken-by=monikvaleriee
И пак тя: "My house is behind me..yes MINE!"
https://www.instagram.com/p/BnBIlclF8Zf/?taken-by=monikvaleriee
Агилера за "Космополитън" с някаква много странна дреха:
https://www.instagram.com/p/BnBiroGlU1r/?taken-by=xtina

# 377
Емануела е със Самсунг,Ааааалеуяяяяяяя Grinning
Поправям се,допълвам се-Кулагин и Нора също бяха със S-ки Simple Smile

# 378
Ирина Сарачинова показва нагледно как се използва кюш-а, който тук коментирахме 😜

п.п. харесва ми така с по-светла коса, подмладява я ✌

Скрит текст:

# 379
  • софия
MICHELLE & BARACK OBAMA
Скрит текст:

VICTORIA & DAVID BECKHAM
Скрит текст:

GISELE BÜNDCHEN & TOM BRADY
Скрит текст:

Halle Berry - като момиченце е
Скрит текст:

Brooke Shields
Скрит текст:

Cindy Crawford
Скрит текст:

Reese Witherspoon - кучето е разкошно Simple Smile
Скрит текст:

# 380
Деси Цонева коментира как е "извадила" детето си по-рано, че й е било много жега...  Нямам думи, мисля, че в тази жена има нещо идиотско.

Скрит текст:

# 381
  • на село
На Брук Шийлдс  не и отива толкова слаба.

# 382
  • вкъщи
Емануела я видях наживо по главната в Бургас миналата седмица. Бая време се чудих коя е и от къде я знам. Много красива, с прибрана червена коса, почти без грим , с тен и много секси. Беше сама. Нищо общо с медийния и образ.

# 383
  • На топло
Емануела я видях наживо по главната в Бургас миналата седмица. Много красива, с прибрана червена коса, почти без грим , с тен и много секси. Нищо общо с медийния и образ.
Много секси...Тоест медийният ú образ е на монахиня?

# 384
  • София
Тази Деси Цонева все едно не е дъщеря на баща си. Толкова просто и нахално създание!!

Брук Шийлдс е неузнаваема.
Харесва ми аутфита на Ирина.

# 385
Айде сега Емануела била красавица... Тази жена има евтино излъчване и поведение на сервитьорка на квартално кафененце. Много й прилича цигарката и кафенцето в пластмасова чашка. А и плюшено елече.

# 386
  • о`майна лунна нощ е
...
Много секси...Тоест медийният ú образ е на монахиня?

По-скоро на прекалила със сексито тире като от героиня във филм за възрастни.

# 387
Ирина Сарачинова показва нагледно как се използва кюш-а, който тук коментирахме 😜

п.п. харесва ми така с по-светла коса, подмладява я ✌

Скрит текст:
Като махнем лаптопа, прилича на продавач на билети в едновремешните киносалони. Само огромна птича клетка не е сложила в това кьоше.
Слаба, руса, стегната или каквато там е напоследък - не мога да я харесам. Добър изказ / от предаванията /, но спомена за  флегматичния й глас и монотонно говорене още ме преследва и влудява. И са ми антипатични разбивачи на семейства.

# 388
  • Sofia
Стрина твърде си е втъкнала гащите в нЯщото  Sick Mr. Green
И русото й отива-да, и скъсената коса.

# 389
  • вкъщи
Медийният образ на Емануела и държанието и са вулгарни и евтини. Дразни ме неимоверно в малкото случаи, в които съм гледала нейни изяви по ТВ. На улицата си изглеждаше естествено, не говореше и не чупеше джуки, не пърхаше с мигли. Това имах предвид, че е различна и красива, когато не е пред камери. Просто изразих впечатление , на база видяното.

Общи условия

Активация на акаунт