Звездни компромати- 378

• 101 472
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Маркъл ще има хубави крака ако качи 3-4 кила. Тия в двореца явно ги морят от глад заради брекзита

# 466
Отслабнала е Мегън Маркъл, което ме кара да си мисля, че в Двореца си имат някакъв еталон за допустими килограми. Ето, баба Елизабет например има склонност към напълняване, но цял живот поддържа една и съща форма, ако се вгледате в стари снимки. Робува се на някакви стереотипи май.

# 467
Няма да е много кралско да си с шкембе и голям гъз Simple Smile

# 468
Антон Дончев писателят е в Надзорния съвет на Трейс. Ясно, че е хрантутник там, но колко жалък компромат в края на живота на един човек. За какво си живял?

# 469
Боже, това е междинното звено между човека и маймуната!

# 470
Ивон удивително прилича на Ваня Червенкова.

# 471
Цялата красота на баща си е наследила.

# 472
Ева Лонгория❤Обичам я тази жена!
WHY AM I SO SHORT?
Скрит текст:

На Меган краката все ми навяват подобна асоциация
Скрит текст:

# 473
Серина Уилямс е профи-спортист с 39 титли на Голям шлем. Аз я харесвам и уважавам много заради спортния хъс и многото й успехи. Да не говорим за убийствения сервис. Е вярно, не е по стандартите на отчаяните домакини в бг мама, ама то кой ли е? Чак пък мечка ми е много.

# 474
Барбарела, Антон Дончев е и с доста тлъста пенсия. Интересно в качеството си на какъв е бил в надзорния съвет на строителна фирма един писател...

# 475
  • София
Аз също изключително уважавам Серена като спортист. Надали има претенции да е ангел на Виктория. Ми мощна е жената, но пък изглежда готина като човек, а откакто роди направо сияе.

Мегън Маркъл ми е много симпатична, но краченцата й от коляното надолу са точно като на кокошчица. Това си е структура, непроправимо е и надали качването на килограми би й помогнало. Аз чакам обаче да забременее. Да не се мотаят, ами да спретнат едни близнаци поне. Blush

# 476
На мама Илияна Раева гордостта
Скрит текст:
Английският не го коментирам

# 477
  • ГО
Уффф, тая прави предизвикателството на Малума, да танцуват на новата му песен.
Пращат му клипчетата и той ги пуска в сторито си. Има доооста нелепи сред тях.
ШЪ умра, ако наща Славея цъфне там 😖

# 478
  • in Wonderland
Серина Уилямс е профи-спортист с 39 титли на Голям шлем. Аз я харесвам и уважавам много заради спортния хъс и многото й успехи. Да не говорим за убийствения сервис. Е вярно, не е по стандартите на отчаяните домакини в бг мама, ама то кой ли е? Чак пък мечка ми е много.
Ехее, ти кво направи с тия 39 титло от ГШ? 23 са. Но съм съгласна с написното от теб де, нечовек си е от всякъде 😆😉

Скрит текст:
Серина Уилямс има 23 трофея в турнирите от голямата четворка - седем от "Уимбълдън", седем от Australian Open, шест от US Open и три от "Ролан Гарос". Повече има единствено австралийската легенда Маргарет Корт - 24. 13 от тях обаче са спечелени преди Откритата ера на тениса

# 479
Ти броиш само титлите на сингъл. Има на двойки и смесени двойки. Сигурен съм, понеже съм и фен. Откак се обеби ми е съвсем симпатична. Последните й години и екипите й ме кефят. Говорят за голямо чувство за хумор, пък и точно тенис на корт, не е игра за тъпаци.  Нали се сещате, че тоя сервис и тези ретури не са от излягане по диваня, ами от зверски тренировки и усърдие всеки ден. Малко спортисти го могат. Това заслужава адмирации. Майната й на фигурата и видиш ли мечка била.

Общи условия

Активация на акаунт