Звездни компромати- 378

• 101 455
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Много харесвам Джуди Денч и въобще жени (а и мъже), които стават по-хубави с възрастта.

# 511
И аз така за Марина Цекова. Нека де, няма лошо, даже е много хубаво. За Николаев и партньорките му сутрин, харесвах Ани Цолова, а новата нещо се губи по трасето. То наистина е още лято, отпуски и т.н., но знам ли.

# 512
  • София
Явно е въпрос на нагласа. Аз изобщо нямам навик да се вглеждам в коремите на хората.
Хър, аз също не зяпам и не се заглеждам, но като са изтипосали мацката в цял ръст и подобаваща рокличка, някои неща не остават незабелязани. Иначе и аз много харесвам Маринчето. Дори скумрията Нора Шопова леко се е поразчупила и вече не е дръвце като в началото.

# 513
Мария Илиева с майка си, някак странно изглежда:
Скрит текст:

# 514
  • София
На Нора Шопова май доста време ѝ отне да се поотпусне, но вече е добре. Няма го постоянното "ъъъъъ".

# 515
Мария Илиева с майка си, някак странно изглежда:
Скрит текст:
Нещо с деколтето на майката не е наред

# 516
  • София-Младост
Максим и Васко Ешкенази роднини ли са?

Първи братовчеди. Братът на Веско се казва Мартин Пантелеев.
А от къде идва Ешкенази след тирето при Веско?

# 517
Полицията днес тараши хотелите на Арабаджиеви. До колкото разбрах става въпрос за пране на пари.

"При операцията са арестувани 10-има души, съобщи заместник-главният прокурор Иван Гешев. Сред тях е собственикът на хотелите Ветко Арабаджиев и трима членове на семейството му."
инфо от Нова

# 518
  • София
Максим и Васко Ешкенази роднини ли са?

Първи братовчеди. Братът на Веско се казва Мартин Пантелеев.
А от къде идва Ешкенази след тирето при Веско?

В началото на кариерата си печели конкурс, и някакъв мениджър, който се свързва с него му предлага да си измисли псевдоним, и той разказва за майка си и фамилията Ешкенази от която е тя, и той предлага да се представя като Веско Ешкенази, добре звучало. Надявам се, да съм запомнила правилно Simple Smile

# 519
Полицията днес тараши хотелите на Арабаджиеви. До колкото разбрах става въпрос за пране на пари.

"При операцията са арестувани 10-има души, съобщи заместник-главният прокурор Иван Гешев. Сред тях е собственикът на хотелите Ветко Арабаджиев и трима членове на семейството му."
инфо от Нова

Точно с тази новина идвм и аз, но с изключение, че прокуратурата издирва собственикът. От няколко месеца не бил в България

https://www.economic.bg/bg/news/10/prokuraturata-razsledva-vetko … mejstvoto-mu.html

# 520
От нтв от мъжете харесвам само Дойнов и Калоферов. От жените Цекова и Тренчева.
По тоя повод какво стана с Миа Сантова, фигурира на сайта им сред новинарите, но имаше 5-6 следобедни емисии и изчезна?

Жана Бергендорф
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 15:23 от Бона

# 521
  • о`майна лунна нощ е
24 часа цитира някакво списание "Стар" и ни информира, че според източник Анджелина Джоли била станала 34 кг.
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7032628

# 522

Май Нова е по-гледаната Тв обаче, предимно неините лица коментираме.
Тогава да се повторя, че искам да взема едно гребенче и ножица и да префасонирам Цветанка Ризова!

# 523
бррр 34кг ?!? 😬

# 524
Джейми Оливър имал финансови проблеми с ресторантите си

https://uk.finance.yahoo.com/news/jamie-oliver-vows-restaurants- … ck-082336902.html

Общи условия

Активация на акаунт