Знаете ли какво установих

• 29 869
  • 418
  •   1
Отговори
# 255
Примера с кокошките ме потресе! Наистина ли са тооолкова важни??
Ако не ми вменяват на мен задължението да ги затварям и пускам няма и да ми хрумне да се замисля за битието им! Ако, пък, аз се грижа за тях няма да допусна да ми казват как да се грижа!
След "детето с хрема" и некадърният баща.........
Ако това мрънкане е насочено към мен ще го приема за психически тормоз, честно!

а мен ме потресе пълната ти неспособност да схващаш смисъла на написаното.
За едно обаче ми помогнахте - сега знам как да си търся мъж. Не се бръсна 1 месец и си обувам старите гащи. Ако избяга - значи не е моят човек и продължавам към следващия - който ще ме хареса заради човешките ми качества.

# 256
  • София - Рим и обратно
Е, Skrekk, на 40+ не е нужно толкова екстремно. Достатъчно е да те заобича и просто така за старините. (шегувам се, ма не съвсем). На тия години вече се гледат други неща.

# 257
  • Далече, далече
Ми тя момата може да не си е носила първокачествените гащи за среща, а треторазредни за цикъл:)

Този момък е зарязал друга мома заради усукан чорапогащник, вместо да го свали от нея и да я налюби здраво.

# 258
Си*, външният вид е определящ дали една връзка изобщо ще започне. Силно определящ даже, дори и да не го осъзнаваме. Ако даден човек не ни харесва като визия връзката не започва. Много жени се отдръпват от вече започнала връзка ако видят физическа черта, която дотохава не са видяли не им хареса. Излизат с някого 2-3 месеца, натискат се, целувка, идат на плаж и видят гъбясал нокът, вълна косми под мишниците, екзема по кожата или пъпки по гърба. Същият мъж може да се хареса на друга жена, разбира се.
Не познавам хора от моето поколение, които се натискат и целуват два месеца преди да си видят физиката и след 2-3 месеца чак виждат пъпката на гърба. Не познавам и жени, които се впечатляват от красавци. Напротив,  повечето красавци са смятани за мъже кифли.  Никоя моя приятелка не е взела такъв на сериозно. Но пък виж по-скромно изглеждащи мъже с приятен характер са много търсена партия.
Аз никога не съм се влюбвала във визия.

# 259
Дори когато щяхме да се развеждаме преди време тя не се опита по никакъв наичн да спаси брака му - казала му е Щом така си решил аз те подкрепям. И това е само за да ми навреди на мен - тя е толкова глупава, че за нея не е важно синът и да е добре - важно и е да я обича нея и да ми навреди на мен. А това, че е на път да направи грешка, за която после да съжалява нея не я интересува - толкова е фокусирана в това, да ми усложни живота, че не се сеща изобщо да помисли какви последствия може да има това за собствения и син.
Я пак? Очаква се майката да спасява брака на пълнолетния си син? А аз мислех, че на свекъри и тъстове не им е работа да се бъркат в браковете на порасналите си деца. Виж ти, виж ти. А очаква ли се мама да избърше дупенцето на мъжлето, след като то се изака или вече може и сам?

# 260
Си*, външният вид е определящ дали една връзка изобщо ще започне. Силно определящ даже, дори и да не го осъзнаваме. Ако даден човек не ни харесва като визия връзката не започва. Много жени се отдръпват от вече започнала връзка ако видят физическа черта, която дотохава не са видяли не им хареса. Излизат с някого 2-3 месеца, натискат се, целувка, идат на плаж и видят гъбясал нокът, вълна косми под мишниците, екзема по кожата или пъпки по гърба. Същият мъж може да се хареса на друга жена, разбира се.
Не познавам хора от моето поколение, които се натискат и целуват два месеца преди да си видят физиката и след 2-3 месеца чак виждат пъпката на гърба. Не познавам и жени, които се впечатляват от красавци. Напротив,  повечето красавци са смятани за мъже кифли.  Никоя моя приятелка не е взела такъв на сериозно. Но пък виж по-скромно изглеждащи мъже с приятен характер са много търсена партия.
Аз никога не съм се влюбвала във визия.
в 9'ти клас си яхнала магарето преди 2 месеца натискане? не вярвам, да си се хвърлила набързо.

# 261
  • Paris, France
уишмастър, след като се изчака би трябвало първо да си измие задника със сапун. Със забърсване само не става.

За мене е нормално раздели и разводи да се обсъдят с всички засегнати. Бракът е сродяване на две семейства. Свекърите, като хора с опит в брачен живот могат да помогнат с разговори, съвети, гледане на деца, облекчаване на домакинството и €€€

# 262
  • Далече, далече

[/quote]в 9'ти клас си яхнала магарето преди 2 месеца натискане? не вярвам, да си се хвърлила набързо.
[/quote]

Всяка уважаваща себе си жена трябва да се прави на недостъпна и да си държи на положението толкова време, колкото успее да устиска.

# 263
За мен не е нормално да намесвам нито неговите нито моите родители, те не живеят нашия живот.  По време на моята раздяла с БНД не съм искала намеса от никого. Разбира се, че ще подкрепя детето си ако реши да се развежда.

# 264
  • Далече, далече
Zonizz, би ли започнал връзка с хубава девойка, на която чорапогащникът й е усукан, а гащите захабени?

# 265
  • София /Абсурдистан
Смеете се вие за кокошките, ама от приятелка, която е гледала кокошки в двора, знам, че ако не се затворят, през нощта може да влезе пор или друго живото и да ги издуши всичките, или да ги отмъкне. И затова задължително се затварят вечер.
На авторката бих и казала хич да не си къса нервите за глупости и да не разчита на мъж за нищо, а каквото не успее да свърши, все някой друг ще го свърши. Ако не го е направил, не е било спешно, същото като в прословутият виц. Най-важното е спокойствието, защото ако го няма, идват болестите.

# 266
Примера с кокошките ме потресе! Наистина ли са тооолкова важни??
Ако не ми вменяват на мен задължението да ги затварям и пускам няма и да ми хрумне да се замисля за битието им! Ако, пък, аз се грижа за тях няма да допусна да ми казват как да се грижа!
След "детето с хрема" и некадърният баща.........
Ако това мрънкане е насочено към мен ще го приема за психически тормоз, честно!

а мен ме потресе пълната ти неспособност да схващаш смисъла на написаното.
За едно обаче ми помогнахте - сега знам как да си търся мъж. Не се бръсна 1 месец и си обувам старите гащи. Ако избяга - значи не е моят човек и продължавам към следващия - който ще ме хареса заради човешките ми качества.

Ооо супер Simple Smile най-много да привикаш някой клошар тъй Simple Smile))

# 267
Zonizz, би ли започнал връзка с хубава девойка, на която чорапогащникът й е усукан, а гащите захабени?
щом става дума за следващ етап, да

# 268
Зло, визия изобщо не означава 'красавец'. Ама хич. Визията е някакъв сексапил, индивидуален за всяка жена. По тази логика всяка жена се влюбва във 'визия', но това не е задължително да е визията на Брад Пит или който там е модерен в момента, не ги следя.

Още ли ги нищите тия кокошки ... Според мен това беше просто пресен пример, нещо, което я е издразнило сериозно тези дни. Както и болното дете. По начина, по който пише, личи, че нещата се безброй и просто дава примери.

За намесата на родителите - аз съм я търсила за помощ - както беше описано по-горе, в момент, в който съм била много зле. Във всякакъв смисъл, физически, материално, психически. Не знаех на кой свят съм. И моята свекърва така му каза - развеждай се. А той не иска, просто така стана, че стигнаха до нея дрязгите ни. Той ако е разговарял с нея, е разговарял за съвет как да се справи със ситуацията, а тя , разбира се, не знае и вика - ми бягай. И първата ми свекърва така. Само дето тя е работила всичко на всичко няколко години през живота си, т.е. само е гледала деца, идея няма как се справя човек с двете неща + да няма и мъж даже.. Втората ми свекърва и тя - тя пък обратното - само е ходила на работа, ни деца е гледала, а камо ли като самотна майка да ходи на работа и да гледа деца и всичко сама. Но на думи са силни. Точно по това личи колко са далече от същността на проблема. Дрън дрън бла бла, приказки, а в реалността - едната тръснала децата на майка си, другата - издръжката на семейството на мъжа са, ма иначе с фанфарите напред - развеждай се!!!

# 269
Ми тя момата може да не си е носила първокачествените гащи за среща, а треторазредни за цикъл:)

Този момък е зарязал друга мома заради усукан чорапогащник, вместо да го свали от нея и да я налюби здраво.

Ухааа добре звучи, ама ако изпод чорапогащника щръкнат пък я някой космалаци неепилирани, ще бърза да й го обуе и ще забрави за любенето Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт