Знаете ли какво установих

• 29 912
  • 418
  •   1
Отговори
# 240
  • София - Рим и обратно
Избягвам във форума да давам съвети, но сега ще го направя.
   Skrek, мъжете не обичат да им посочваш грешките. Те и сами си ги виждат. Но нито ще си ги признаят, нито  ще се извинят. Така че, когато не си доволна от съпруга си , просто си замълчи. Няма смисъл да му обясняваш защо и как е сбъркал. Същото е положението и когато си права в някой спор. Колкото повече му доказваш, че си права, толкова по- темерут ще става  и толкова по-на пук ще ти прави.
 В такива ситуации просто го подминавай и не говори с него. Казвам ти го от личен опит. А нашите мъже си приличат. За съжаление аз късно открих тази истина, но ти все още си млада. Можеш много нерви да си спестиш.
  Ще видиш, че той може и да не се извини, но ще направи жест на помирение. След време може и да признае, че си била права за дадена ситуация. Но това трябва да е по негова воля, а не защото ти си го притиснала да го направи.
   Също така трябва да действаш и ако искаш да го накараш да свърши нещо. Казваш какво да свърши. Без да обясняваш защо, как. Точно и кратко. Ако го направи - благодарИ. Ако не го направи - направи се, че го няма и си го свърши сама, ако е спешно. А ако не е - просто го остави.
Само едно уточнение - не само мъжете мразят да бъдат овиквани и критикувани. Я, да дойде на мен някой да ми дудне и опява непрестанно. Ми може и да е прав, ама ай сиктир, мога и сама да се сетя. А ако не мога, най-малко скандалите ще ме накарат да си видя грешката, ставам кон с капаци за 2 секунди. Моят мъж има склонност да се държи като истерична жена - да вдига скандали, да прави драми, да се цупондри. По трудния начин разбра, че не ми минават тия и се удря в стена. Лека-полека взе да сменя тактиката и нещата потръгнаха по-меко.
Иначе я разбирам много добре авторката - на чужда територия, изнервена, с темерутизирал мъж, избили са й балансите. Но трябва да се стреми себе си да съхрани и да помисли кое е по-малкото зло.

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 14:40 от 'Кафе с мед'

# 241
Примера с кокошките ме потресе! Наистина ли са тооолкова важни??
Ако не ми вменяват на мен задължението да ги затварям и пускам няма и да ми хрумне да се замисля за битието им! Ако, пък, аз се грижа за тях няма да допусна да ми казват как да се грижа!
След "детето с хрема" и некадърният баща.........
Ако това мрънкане е насочено към мен ще го приема за психически тормоз, честно!

# 242
Примера с кокошките ме потресе! Наистина ли са тооолкова важни??
Ако не ми вменяват на мен задължението да ги затварям и пускам няма и да ми хрумне да се замисля за битието им! Ако, пък, аз се грижа за тях няма да допусна да ми казват как да се грижа!
След "детето с хрема" и некадърният баща.........
Ако това мрънкане е насочено към мен ще го приема за психически тормоз, честно!

Ми то си е тормоз.Ама те нали и затова го правят за да ни ядосат нас а да им мине на тях.

# 243
Това дали да обичаш някого или не, малко не пита. Няколко пъти съм си задавала въпроса.. защо обичам този човек, гледала съм му качествата, визията и всичко и не виждам нещо кой знае какво, но...го обичам. Просто не пита.

# 244
  • Linz
Skrekkelig, безпредметно е да пращаш мъжа си на психолог- ти имаш проблем с него.
И докато не ти светне, че трябва да спреш да го обвиняваш в всевъзможни грехове- и него, и родата му, нещата няма да се подобрят, а напротив- ще се влошават все повече. Инстинските проблеми не са кокошки и роднини, а остават скрити за теб... съветвам те ти да потърсиш психолог... пропоръките тук ги пропускаш, намираш разбиране и подкрепа, виждайки, че и други имат подобни проблеми с мъжете си, но на теб това не ти помага, а ти пречи да решиш своите.

# 245
Това дали да обичаш някого или не, малко не пита. Няколко пъти съм си задавала въпроса.. защо обичам този човек, гледала съм му качествата, визията и всичко и не виждам нещо кой знае какво, но...го обичам. Просто не пита.

Апсолютно вярно!И аз съм имала такива, но някой хора са си просто чаровни и дори не усещаме как се увличаме по тях докато ги гледаме и си казваме, че не са кой знае кво и вече сме ги взели дори за мъже или сме изкарали 10 години с тях.От страни изглежда глупаво, но е факт.Затова виждаме по улиците грозни мъже с хубави жени и обратното, но...това е!

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 13:41 от Анонимен

# 246

Апсолютно вярно!И аз съм имала такива, но някой хора са си просто чаровни и дори не усещаме как се увличаме по тях докато ги гледаме и си казваме, че не са кой знае кво и вече сме ги взели дори за мъже или сме изкарали 10 години с тях.От страни изглежда глупаво, но е факт.Затова виждаме по улиците грозни мъже с хубави жени и обратното, но...това е!

Външният вид съвсем не е определящ за здрави и дълги отношения, по-скоро се учудвам как някой "чаровник" би ме омаял да му търпя лошото отношение или мързела, или каквото и да е - само защото го обичам по някаква причина.

# 247

Външният вид съвсем не е определящ за здрави и дълги отношения, по-скоро се учудвам как някой "чаровник" би ме омаял да му търпя лошото отношение или мързела, или каквото и да е - само защото го обичам по някаква причина.

За външния вид имах предвид, че любовта е сляпа и че понякога хората се подценяват и взимат някой само защото им е предложил и не им се чака накой по сносен, както има и такива, които търсят нещо много добро, а самите те не предлагат нищо кой знае кокво насреща.

# 248
  • Paris, France
Си*, външният вид е определящ дали една връзка изобщо ще започне. Силно определящ даже, дори и да не го осъзнаваме. Ако даден човек не ни харесва като визия връзката не започва. Много жени се отдръпват от вече започнала връзка ако видят физическа черта, която дотохава не са видяли не им хареса. Излизат с някого 2-3 месеца, натискат се, целувка, идат на плаж и видят гъбясал нокът, вълна косми под мишниците, екзема по кожата или пъпки по гърба. Същият мъж може да се хареса на друга жена, разбира се.

# 249
  • Далече, далече
Жените са много претенциозни. Мъжете не бягат през глава като видят целулит или стрии.

# 250
  • София - Рим и обратно
Жените са много претенциозни. Мъжете не бягат през глава като видят целулит или стрии.
Има и такива. Познавам един, дето се отдръпна от една, защото й бил усукан чорапогащникът, на втория месец някъде. Същият се отврати и от хубаво момиче, на което видял захабените гащи да се подават от дънките, а много я харесваше уж.

# 251
Си*, външният вид е определящ дали една връзка изобщо ще започне. Силно определящ даже, дори и да не го осъзнаваме. Ако даден човек не ни харесва като визия връзката не започва. Много жени се отдръпват от вече започнала връзка ако видят физическа черта, която дотохава не са видяли не им хареса. Излизат с някого 2-3 месеца, натискат се, целувка, идат на плаж и видят гъбясал нокът, вълна косми под мишниците, екзема по кожата или пъпки по гърба. Същият мъж може да се хареса на друга жена, разбира се.
Ами нормално е.Никой няма да е виновен ако нещо у някой го е отблъснало.Това също са чувства.

# 252
  • Далече, далече
Същият се отврати и от хубаво момиче, на което видял захабените гащи да се подават от дънките, а много я харесваше уж.

Да й беше купил нови гащи, щом толкова я е харесвал. За едните гащи може да е изпуснал потенциално хубава връзка.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 253
Същият се отврати и от хубаво момиче, на което видял захабените гащи да се подават от дънките, а много я харесваше уж.

Да й беше купил нови гащи, щом толкова я е харесвал. За едните гащи може да е изпуснал потенциално хубава връзка.Stuck Out Tongue Winking Eye

Ще падна от смях 😂 ама е и малко тъжно ако момата не е имала възможност да си купи нови гащи.Пък и неговите може да не са били чисто нови знае ли се?

# 254
Ми тя момата може да не си е носила първокачествените гащи за среща, а треторазредни за цикъл:)

Общи условия

Активация на акаунт