Знаете ли какво установих

• 29 903
  • 418
  •   1
Отговори
# 75
Мине се не мине, и в тоя форум някоя девойка земе, че открие колелото...

# 76
  • София
absurT, пиша спонтанно това, което чувствам. Това е изживяване, не осмисляне. Не съм по мисленето, там се провалям. Оставям се на емоцията, тя ме води.

Съжалявам, но ако отвориш книгата, изразите са едно към едно с твоите.
Подчинила си емоциите си на готовите изречения.
Дано наистина да успееш да " претвориш" написаното. Hug

# 77
Една 18/25 годишна жена да напише тази тема ще я разбера. В този период хората са по чувствителни и емоционални. Стигат до неприемливи заключения и крайности. Но зряла жена да  твърди това в тема, че е стигнала до едиси извод. Странно звучи, даже подредбата в мисълта е разбъркана, все едно са взети откъси от различни истории без обща връзка и  идея. Изредени са цял куп думи, нормално е все пак  автора няма усет за творба.

# 78
Има логика в тази философия, не го отричам, и  с нея най-вероятно ще се се опазиш от разочарования. Дет се вика, който не ходи в гората не го среща мечка. Но има и добавка - обаче не яде и малини/ягоди/боровинки или каквото там обича Mr. Green
Та така е то в живота, не можеш да имаш всичко - хем гаранция срещу разочарования, хем ягоди Grinning Всеки обаче е свободен да си избира - изповядващите твоята мизандрия сигурно ще си живеят спокойно, но пък няма да изпитат истинско щастие. Животът е низ от избори Peace

П.П. И избягването на разочарования е до време обаче. Животът си тече, времената се менят, променяме се и ние в тях и след години избягването на разочарования може да се окаже голямото разочарование Twisted Evil

# 79
  • Linz
absurT, споделих как аз виждам нещата. Живея според своите разбирания и съм щастлива. Желая го и на теб, както и на всички четящи темата Hug

# 80
Към явторката- Явно си пробвала всички мъже , че да правиш такива генерални заключения. Даже не дочетох до края, все едно го е писала някоя тинейджърка. 🤣

# 81
Приятелството и любовта се приличат, но не са едно и също.

Доверие, приемане, близост, прошка - това е еднаквото. Кое е разликата?
И дали ако избереш приятелството с мъжко същество ще го имаш повече отколкото ако е любов?

Постовете на Сарания, Абсурд и Светеца са същността на темата - различното виждане според различния опит житейски.

В някакъв период на осмисляне съм коя съм и т.н. Скоро изпадам в Сатурнова дупка.

Любов ли е той да ми каже с цялата си увереност едно тихичко, простичко "Можеш!" и аз да се справя, а това можеш да разруши всичко за което съм се смятала до сега? И откъде той знаеше, че мога да се справя?
Неговата логика е "Щом аз мога, значи можеш и ти!"?

Темата ми е много интересна и дано да не замре...

# 82
  • София
Към явторката- Явно си пробвала всички мъже , че да правиш такива генерални заключения. Даже не дочетох до края, все едно го е писала някоя тинейджърка. 🤣

Страх те хвана да го дочетеш ли? newsm78
Тинейджърка няма да го напише, тя ще твърди точно обратното.

Не те знам на колко години си, но ще дойде време да разбереш, че човек се уморява от пеперуди и раздаване, и му се иска спокойствие и предвидимост.
Иска му се ръкавица за ръката.

# 83
свободата е да си свободен от всякакви чувства. Ако можеш да демонстрираш любов без да я изпитваш е най-печелившо. А да те обичат е обвързващо и задължаващо - и това не искам. Взаимно уважение стига и от време на време влюбване за разнообразие ама не е задължително - човек може да е влюбен и в професията си и по-скоро от това имам нужда - по-безопасно е. Всъщност и аз съм щастлива. Просто съм тъжна.
Lutke, не знам дали е любов - не е задължително. Може просто да е много убедителен.

# 84
Свобода е, когато можеш да си позволиш всякакви чувства.

# 85
свободата е да си свободен от всякакви чувства. Ако можеш да демонстрираш любов без да я изпитваш е най-печелившо. А да те обичат е обвързващо и задължаващо - и това не искам. Взаимно уважение стига и от време на време влюбване за разнообразие ама не е задължително - човек може да е влюбен и в професията си и по-скоро от това имам нужда - по-безопасно е. Всъщност и аз съм щастлива. Просто съм тъжна.
Lutke, не знам дали е любов - не е задължително. Може просто да е много убедителен.

Това също  е до време. Обаче ако намериш човек с който ти съвпаднат  променливите настроения. Е значи си намерила идеалния за теб.

# 86
  • France
От поста ти лъха много горчивина и огромна доза цинизъм. Мога само да ти съчувствам. Пожелавам ти да намериш точния човек за теб.

# 87
  • Paris, France
И любовта и изгодата по някога свършват. Разбрах едно:

1) Човек не може да избира кого да обича.
2) Човек не може да избира кой да го обича.

Всеки брак е по сметка, някаква си. Никой не се обвързва за единия, гол .....

Аз не мога да имам връзка с човек, когото не харесвам физически,не ме привлича и не ме задоволява сексуално. Как се виждаш да отваряш редовно краката на мъж, който не ти харесва? Колко пъти би спала с него ако не може да те довежда до оргазъм редовно? Би ли се разхождала 4-5 месеца с корем, в който шава отрочето му, носител на неговите гени? Как ще гледаш всеки ден дете, при чието зачеване даже не си изпитала кеф? Една жена не иска да възпроизведе нечии гени ако мисли, че бъдещето не им принадлежи.

Бих имала краткотрайна връзка по сметка (имала съм), но не бих създавала деца с човек, когото не обичам. Е, трябват и средства, разбира се.

Скрек, глътни малко витамин Д! Имам чувството, че те хваща зимна депресия.

# 88
От поста ти лъха много горчивина и огромна доза цинизъм. Мога само да ти съчувствам. Пожелавам ти да намериш точния човек за теб.

всичко с времето си. Основната задача с раждане на деца съм отхвърлила. От тук натам ако има мъже ще са за развлечение - загубих надежда да попадна на човек за цял живот.  Една врачка ми беше казала, че ще си намеря друг и тоя ще го разкарам, защото ми пие енергията. За енергията е познала, ама за другото - ще видим. Но не се притеснявам - умея да регенерирам квото и да ми се случи. Да сме живи и здрави, всичко останало е поправимо.

# 89
Мине се не мине, и в тоя форум някоя девойка земе, че открие колелото...

нали, познала съм. Кажи им го. Мъжете обичат кучки и това заслужават - мъж не се обича - мъж се използва по предназначние. И без това не разбират любовта и не умеят да я ценят. Забелязала съм, че кучките винаги са придружени от послушно кученце, което е готово да изпълнява всяка тяхна прищявка и е тяхна неизменна опора. За съжаление да си кучка е дарба и не на всички им идва отвътре - няма как да се научиш да си такава. А трябва всички да сме кучки - и ние щастливи и мъжете ни. Жените, които се правят на силни и самостоятелни така и биват възприемани от мъжете и затова не предизвикват в тях грижовност - мъжете са с настройката: "А моята жена е много печена, ще се оправи и сама. "

Общи условия

Активация на акаунт