Отговори
# 195
  • София
Ваня, виж това може да ти помогне  Wink http://lvkomanda.ru/feng-shui_Pravdina/K-sokr/
Със здраве да си ползвате новото колело.
Дона, аз хич нямам навика да нося лекарства. Невена не ми е боледувала, Мартина също за сега. Пък и напоследък чета неща от сорта: "Човек се разболява от болестите, от коита все се страхува да не се разболее", "Като се заделят пари за черни дни те винаги идват" и т.н. От друга страна, като отида някъде все ми липсват нещата които съм забравила Confused При всички положения е добре да имам под ръка такъв списък въпреки, че за мен е прекалено подробен. Mr. Green
Пипинце, друго си е с бабите. Как го чакам и аз този момент....

# 196
  • София
Уф, докато загрея за какво може да ми помогне този сайт. Мерси, много мило.  bouquet  bouquet (въпреки че не съм привърженик, на подобни "технологии", но ще го разгледам  Heart Eyes).

И аз си мислех, че триколката ни е същата като вашата, даже и дъги за люлка има, само дето не сме разучили как се слагат, пък и не знам дали има смисъл да ги слагам. newsm78
Спускат се назад и минават отдолу, поне при нашта е така... Ваште не са ли си прикрепени?
Ами не, беше полу-сглобена - трябваше да се завинтят дръжката за бутане, май нещо по (по-скоро под) седалката, огледалата за обратно виждане (те са особено важни Mr. Green), сенника и тези дъги.

# 197
Ваня, ето тука виж как седят дъгите, когато е в положение "люлка"
http://www.bgphoto.net/photos/13284/o632808809906093750.JPG
а иначе се вдигат назад и идват на нивото на облегалката... ама според мен няма много смисъл от тях Tired А огледалата се радват на най-голям интерес и ще са първото счупено нещо май Party

# 198
  • Paradise
Честита триколка на Емко Simple Smile със здраве да си я ползвате.
Засега с бабата все още не сме се сдърпали относно храненето на Макси, което ме радва страшно много. В момента се хранят един друг Mr. Green (Макси вади от устата си и дава на баба си, не искам да ви казвам какво е мазало ooooh!)
след малко смятам да ходя да си полягавам, а пък те да се забавляват Sunglasses Sunglasses

# 199
(Макси вади от устата си и дава на баба си, не искам да ви казвам какво е мазало ooooh!)
важното е да не е обратното Mr. Green

# 200
Здраейте,
нашето девойче се прибра  newsm44
Толкова е порастнала и толкова много неща е научила  newsm62 Майка ми я е научила да кима с глава, вместо благодаря, понеже още не говори смислено. Много е сладка - даваш й нещо, тя го взима и съсредоточено кимва с глава.  Joy
Полета беше много рано сутринта - пристигнаха в 7 ч. Тя го проспа, разбира се, като слязоха още спеше.
За четката за зъби - Ивето си ползва истинска четка, но без паста. Само с четката си търка зъбките - майка ми казва, че дори уроци давала  Mr. Green
Ваня за кредита - браво на вас, че сте се решили, ще се справите  Peace И при нас така стана, тези които имаха възможност не пожелаха да помогнат. (бащата на Румен има два апартамента и магазин) Съвсем същата е ситуацията при нас.
Дона за седенето на земята - Ивето или клечи или сяда с изпънати или сгънати напред крака. Никога не е сядала по японски  Thinking
Бубенце ние ваксината още не сме я слагали, немога да изкажа мнение.
За зъбите - вече сме с 14 зъба. За един месец са излязли 4 кътника и двата горни кучешки.
За събуждането - през нощта много се върти, но не се събужда.
Сега ще ставам, че има доста неща да свърша. После пак.

# 201
Уел, ама верно е пораснала - много, много, много да я нагушкаш Hug И после я изпрати насам, да дава уроци по миене на зъби, че на Кико по никакъв начин не мога да му бръкна в устата и надеждата ми е направо да се научи сам Grinning Ние пък в замяна ще й покажем как яде прасето, със съответните звуци Mr. Green

# 202
  Здравейте, сладинки Heart Eyes

Благодаря ви за милите думи и пожелания, бързам да се уточна за питката Crazy-требиши да мяза на слънце Embarassed, но като за първа пита в живота ми стана добре Blush
Нашата баба нали ни е учителка и за нея ваканцията още не е почнала, та аз се грижа както за Али, така и за Вики- племенницата ми, щото то милото сутрин преди градина ми задава следния въпрос "лельо ще ме гледаш ли" Rolling Eyes Не мога да й откажа, защото много я обичам и тренирам за второ Whistling Та, Дамаянти, ти ме пита за момиченцето с чехли с токчета- това е Вики Heart Eyes Познайте, кой й подари чехлите Blush Но милата не ги сваля, с Али много си играят и си се радват,поне майка е до обяд и след това й прехвърлям част от моите задължения Crazy

Дамаянти, много благородна е постъпката ви Peace Ох, аз отдавна си мислех за варианта дете от дом за сираци да го взема за уикенда, но практиката в университета ми показа, че няма да издържа на такова емоционално напрежение и най- много да рева аз, че и горкото дете Cry Щото едва ли подобно нещо започва и свършва за една събота и неделя! Поздравявам ви  bouquet

Шоши, жестоки са на Марти маратонките Hug, изглеждат доста комфортни Peace И аз съм на твоето мнение за обувките за детето Heart Eyes Марти е много пораснала, сладинка тя Party

Фън Шуй- има много хубава тема пусната в "Дом и семейство" има и линкове Peace

Добре дошла на Ивето, Уел да я нацелуваш и от нас Heart Eyes

Доне, успокой свеки сега, че по думите на известен софийски дофтор си много добра мама Heart Eyes

Ване, много се зарадвах на новината за кредита Party Желая ви от сърце да финализирате до край сделката по него и скоро да черпаш  bouquet Относно помощта на родителите- не се коси, според мен е за хубаво, аз съм израснала в семейство, в което няма подобни традиции- мамини всичко сами, бабини също, и Ванкови са тъй и от туй ли, от онуй ли аз съм за независимостта Peace Познавам момиче,  на което баща й е много богат, но толкова властен, че вечеряха под час- тя и мъжа и с родителите си Shocked и много бързо си потърси самостоятелността Crazy Не е лошо да ти се помогне, но ако има не само възможност, но и желание, тъй че дерзайте Peace

Пипинце, кой кът вас, имате си вече басейн и много мерак за морето, оха Grinning Предчуствам, че ще си изкарате добре Party

Ели, на тебе натъртеното минали ти Sick Днес ходих по пазара в 5 часа #Crazy, щото почват още по нощите и ишлеметата беха ги изкупили, говора за малките номера, но другата седмица ше ме накарат да ида в 2 ooooh! Но кака ви се обзаведе, ама не от пазара, ами от една друга фирма с мноо готини блузета, на мноо хубави цени Laughing

Извинявам се, ако пропущам някой  bouquet
Отивам да полегна Crazy
Целувки Hug

# 203
  • София
wel, сигурно си много щастлива. Heart Eyes Наистина изглежда пораснала, а колко е сладка на снимката. Hug

Майка ми я е научила да кима с глава, вместо благодаря, понеже още не говори смислено. Много е сладка - даваш й нещо, тя го взима и съсредоточено кимва с глава.  Joy
Ей, това ще го изплагиатствам. Wink Аз го уча да казва "мерси" (че по-лесно от "благодаря"), но няма напредък засега.
Ама много зъби, бре. Лелеее, 14 броя, на фона на нашите два  Mr. Green 6 зъба за 1 месец, ухааа, бързо-бързо. Simple Smile

Ваня за кредита - браво на вас, че сте се решили, ще се справите  Peace И при нас така стана, тези които имаха възможност не пожелаха да помогнат. (бащата на Румен има два апартамента и магазин) Съвсем същата е ситуацията при нас.
Ами жалко наистина...  Confused Дано поне ние си вземем поука и не сме такива родители след време. А как съм се напушила, само да предяви някой претенции за нещо, на бъз и коприва ще ги направя.

Ние пък в замяна ще й покажем как яде прасето, със съответните звуци Mr. Green
  Joy Joy

# 204
  • София
Познавам момиче,  на което баща й е много богат, но толкова властен, че вечеряха под час- тя и мъжа и с родителите си Shocked и много бързо си потърси самостоятелността Crazy
До болка ми е познато - баща ми е същия властен характер, накрая (за моя радост, последвана от много сълзи, де) ме изгони от къщи и вече близо 5 г. ни се чуваме, ни се виждаме (не беше на сватбата, не е виждал Емко). Сега вече печели много пари, но не му ги ща. Naughty Не че ми е тръгнал да дава, де. Затова и сестра ми избяга (буквално, посред нощите от Ямбол) и е при нас. Но ми е кофти, че майка може (единия имот е само неин), но я е страх, щото й е много мило, пък и свекърите така - навремето за малко банката да им вземе апартамента, ама на тях ме е и яд, щото пък иначе претенциите и приказките много големи. Както и да е, дано скоро имам повод да почерпя и да си отдъхнем. Whistling

Дамаянти, много благородна е постъпката ви Peace Ох, аз отдавна си мислех за варианта дете от дом за сираци да го взема за уикенда, но практиката в университета ми показа, че няма да издържа на такова емоционално напрежение и най- много да рева аз, че и горкото дете Cry Щото едва ли подобно нещо започва и свършва за една събота и неделя! Поздравявам ви  bouquet
Мда, права си. И ние затова не бихме го направили  Rolling Eyes, но пък когато можем да си го позволим сме решили да си осиновим, има толкова дечица без любов. Cry

# 205
  • Paradise
Купихме билетите за Бургас, 1ва класа спален вагон Flutter Flutter Flutter
чакаме датата да доди и да се мятаме къмто моренцето Heart Eyes
Взехме и сандали на дребния за утре за кръщенето, точно по модата и всички изисквания за тази възраст Simple Smile
Wel, много готина и сладка Ивето, представям си каква радост е било, като си я видяла. И колко зъбки, леле, браво, браво, че така бързо никнат. При нас няма такова положение, бавно и мъчително е всичко....
Я кажи, беше ли те забравила? И как реагира, като ви видя теб и мъжа ти? Питам, защото казват, че ако детенцето е за по-дълго време отделно от родителите, ги забравяло.... Питам, защото това при нас не се е случвало....
А като си говорите за кредити - много, много искам и ние да си имаме нещо наше, но като знам колко е трудно, се плаша.
Ваня, дано нещата се подредят добре с кредита Simple Smile
(Макси вади от устата си и дава на баба си, не искам да ви казвам какво е мазало ooooh!)
важното е да не е обратното Mr. Green

аа, обратното не може, няма кой да го позволи Naughty

Хайде, лек и спорна вечер и през почивните дни да пописвате, ей Simple Smile

# 206
Привет на всички.
  pipince , благародно ви завиждам за моренцето и ние щяхме да ходим,но пак ми се размина,а така ми се иска да разпусна на някои курорт smile3518
Ние все още се местим pironiимам чуството,че колкото повече бързаме,толкова повече се бавим.
wel,като гледам ние с теб сме на едно и също дередже. Ние също ще пращаме Анелия при баба й тези дни и отсега ми е мъчно за нея.Обаче няма как вече коремчето започва да ми пречи, а и постоянно като я вдигам ме е стах за беборан.
Как варви бремеността при теб?
Знаете ли каво ще е,извини ме,ама не съм чела старите темички.
Ванче,желая ви успех сигурно ви е трудно,но поне знаеш,че можеш да разчиташ само на себе си и че всичко,което си постигнали е благодарение само на вас и никои не може да ти каже копче.При нас е точно обратното всички много ни помагат,за което съм й много благодарна,но не се знае един ден може и да ни се натяква.

# 207
бързам да се уточна за питката Crazy-требиши да мяза на слънце Embarassed,
Мчи тя си мяза бе, просто е малко по-импресионистично слънце Mr. Green
Аз го уча да казва "мерси" (че по-лесно от "благодаря"), но няма напредък засега.
Вие сте млади и вероятно не помните руския филм за тримата мускетари, но песента със сигурност я знаете - "Пара-пара-парадуемся... и т.н.". Значи, сестра ми е била на около 2 години, баща ми й дава бонбон и тя изцепва "мелси боку" #Crazy И явно се е усетила по реакциите, че го е казала на място, щото до доста късно си викаше "мерси боку" вместо "благодаря" hahaha
Пипи, честити ви билети, охааа, моренце Party
Кала, сетих се как правихме ремонт, докато бях бременна, как се разправях с майсторите с тумбака напред и как целия 9 месец живяхме в офиса на мъжа ми ooooh! Така се бях притеснила, че няма да смогнат... няколко дни преди да родя приключиха Rolling Eyes Дано по-скоро ви се уредят нещата Peace
Айде по едно розенце от мен, лека вечер

# 208
Благодаря на всички за отговорите!  bouquet
И аз си мислех, че може да е някаква алергична реакция, НО, това че се случи точно след биенето на ваксината и освен това, обстоятелството, че на Анди в момента не й даваме никакво мляко или плодове, да не говорим за нови храни, ме води на мисълта, че е от ваксината. Освен това май днес вече не са й излизали и със всеки ден намаляваха и т.н. Не съм се шашнала прекалено, защото не води до нищо добро. Тя беше с разстройство доста дълго време, имаше и обрив в началото (аз ви бях писала) и от множеството доктори, които я гледаха, какво ли не измисляха. Оказа се вирус, който протича с обрив и разстройство. Излекува се, но продължи да дриска доста време. Накрая, детски гастроентеролог ми каза, че детето е здраво и най-вероятно всичко е от зъбки, така че... изводите оставям на вас. Всичко мина без особена промяна в хранителния режим (с изключение на разхлабващ и храни), а иначе алерголог ми каза да спра млякото, глутена и т.н., но това не помагаше и така. Беше една безкрайна одисея, а Андреа се чувстваше повече от добре и имаше настрение за трима. Айде стига съм ви занимавала с нашите проблеми от това естество. Факт е, че избиват 3 зъба в момента, от които 2 кътника.
И аз мисля да започнем с миенето. Вече доста съм я заинтригувала, като ме гледа и й обяснявам.
За седенето, Анди е точно като Ивето, и никога не е седяла по японски. Ако сяда, което е много рядко е с крачетата напред, обичайно е права или клекнала. И ние знаем много нови неща, а за приказването нямам думи, по цял ден ни се надуват главите. Сега е до мен и ме вика "мамо, мамо". Ще бягам да я къпем. Ако мога ще се включа пак тези дни.
Целувки на всички бебоци! Heart Eyes

# 209
Добро ютро, закуската е сервирана Hug

Общи условия

Активация на акаунт