Отговори
# 210
  • София
Леле Дона каква е тази обилна закеска? Даже и на мен чревоугодника ми идва в повече, та какво остава за тези, които са на диета.
Бубенце, много хубаво, че Анди вече е добре.
И Мартина седи в правилна поза, като играе, по-често спи по гръб с вдигнати ръчички или на една страна, но през нощта по някое време се обръща по корем и се надупва. Confused
Кала, скорошно завършване на ремонта и да не се напрягаш много.
Пипинце, надявам се да се видим преди да сте отпрашили към морето.
Наде, благодаря за информацията. Веднага се възползвах. Почти не поглеждам другите форуми, защото нямам време, но тази тема ще следя с интерес.
Уел, много е порастнала Ивето и с това таке ми прилича на художничка. Сладурка! И май водите класацията при зъбките. Мисля, че няма друг 14 зъба. Peace
Весел ден! Heart Eyes

# 211
  • Paradise
Ха добро утро от мен Hug Hug Hug
вчера по разбираеми причини не се включих в теичката, но то време не остана, пълна лудница беше ooooh!
Кръщенето мина супер; е, Макси рева много, особено в частта, когато попът го взе от ръцете ми - тогава какво дране настъпи...., не е за разправяне. След това никой не беше в състояние да го успокои; милото, все си мислеше, че някой иска да го отдели от мама...
А самият ритуал на мен много ми хареса;
даже имахме и много зрители - японци, германци... дори след церемонията, имаше бурни аплаузи Crazy
След това се почерпихме в едно заведение обилно, аз оплесках диетата, разбираемо, вечерта на форумската сбирка съвсем я дооа....х, но от днес пак съм на линия Simple Smile Ма си пийнах мартини Blush
Хайде. лек и спорен ден
и по едно дайкири за разхлаждане в този очертаващ се горещ ден Hug

# 212
  • Paradise
НАЙКА, честит рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet
Да си жива и здрава, много щастлива и обичана жена, съпруга и майка.
НАЗДРАВЕ!!!!!

# 213
Найка, честит рожден ден, да си жива и здрава Hug

Пипи, честит ти християнин  bouquet
А снимки?? newsm78

# 214
  • Кюстендил
Ваня,я кажи за тази билка дето си я пила по време на кърменето.За пове4е кърма ли е или какво?Аз Мирела я кърмих само 3 месеца,а ми се иска второто беб4е да го кърмя пове4е

# 215
  • Кюстендил
Найка,4естит ти рожден ден,а на Пипи 4естито и християн4е.Леле,мислех,4е ние водиме класацията с нашите 13 зъба........

# 216
  • Толбухин
Ние снощи си дойдохме ето снимките   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=44121
   MA6INKA изчерпан тие лимита на съобщенията изтрии някое за да ти пиша

# 217
Ей така обичам да ми почне седмицата - с морско настроение  grinning039
Ем4о, разказвай как беше, на сладкишкото хареса ли му морето Hug
Айде, лека и доходна Heart Eyes

# 218
  • Толбухин
Dona на Емо много добре му се отрази доста си поспиваше.Сравнително евтино стаята е 15лв.на нощ като имаш самостоятелна баня,тераса.телевизор с кабелна и легла ние си взехме приносима кошара.Храната във Влас е евтинта,и по заведенията готвят добре.
Много хубави къщи,хотели но пътища нямат като хората още затова ние ходихме на бесейна до нас който се вижда на снимките.Много по-удобно и евтино ми идваше-4лв.за цял ден за възрастни а 2лв.за деца над 2г.Като влизат чадъра леглото и масичката.А долу на плажа само чадъра ти е 4-5лв.
Ако на някой му се ходи звънкайте ще ви свържа с хазаиката,моя мъж нали целогодишно е там.Само да кажа че август месец вдигала стаите на 20лв.Тя има само две свободни.Но има и много други къщи наоколо.Споко.
Ние ще ходим пак Joy

# 219
  • София
      Нашите ни бяха на гости и нямах време да попиша. Та сега по ред на номерата
  Честити християнчета, Мони и Максиsmile3501
  Честит Рожден Дена на Найка, на патерички!  newsm59

Ваня, поздравление за колелцето. Даси го ползвате със здраве newsm39. Радвам се за кредита, ама на родителите ви не. Хубаво е , ако има кой да ти помага. Дано им просветне и ви помогнат  fingerscrossed. Бог да е с вас и всичко ще се нареди Flowers Four Leaf Clover. Съгласна съм за срещичка  dance
  bubence, след ваксината за шарките е нормално да се появи обрив. При нас нямаше. Само, че отиди на лекар да ви погледне.
  shoshi, много хубави маратонки на Марти. Да си ги носи със здраве  smile3539. Как върви събирането на багажа?
  pipince, честити сандалки на Макси. Откъде ги купи по нормите? Сега ще можеш да релаксираш покрай бабата. Бравос за моренцето.   grinning039
  Доне, на пръсти са случаите, в които Алекс сяда по японски. Почти веднага след това сяда както трябва.
  wel, добре дошла на Ивето. Много е сладка и пораснала на аватара ти. Да я нацелуваш   love001. Ти как си, как е коремцето  pregnant
  Кала, късмет с ремонта  fingerscrossed. Спокойно и ще видиш как бързичко ще го свършите. Май не остана много време до раждането  pregnant
  Ем4о, браво за релакса  newsm10. Много са готини снимките и гледам сте скитали насам, натам. То цената не е скъпа и е хубава стята. Май сте имали помощници с вас, а smile3521. Преди няколко години ходихме на Влас, но на плаж отскачахме до Робинзон.
  Спорна седмица и много разходки  family

# 220
Привет!

Само набързо, че не съм ви прочела.
Отложихме морето чак за 26ти юли, така че, Наде, стягай се - ще се виждаме!!  Mr. Green
Теди е с една кашлица от събота насам и днес ще я водя при докторката да й чуе гърдичките, че кашля като дърт пушач. Изчетох форума по въпроса и вчера купих Пулмекс бейби, намазах я и цяла нощ е спала без да кашля.

Хайде, отивам да ви чета и да гледам снимки  Simple Smile

# 221
  • София
      Добро утро и да ви почерпя сутришно  kaffeetrmker_2 beer  cook  food002 Wine Glass
   Вчера голяма пасивност  newsm12. Вярно, че имаше много   Nature Sunny

Купихме на Алекс сандалки на фирма "Delfi prim" според изискванията football. Пак започнаха жегите и така да се проветрява.
  Новото номерче на Алекс е да влиза в гардероба и да се изправя и сбутва дрешките си. Само, че татито ни вдигна по-високо преградката. Та сега мина мерака.
  Веси, бързо да се оправя Теди  fingerscrossed. Също сме използвали това мазило и е добро. Къде ще ходите на моренце? Ти май беше казала, но съм забравила  Weary
  В края на Юли и ние ще ходим на моренце, на "Отманли".
  Много разходки и весели случки   love001 dancing 1swing

# 222
  • София
Добро утро и от мен! След закуската на Дори и по едно какао от мен.   bouquet

Вчера наистина голямо затишие в темата, явно всички сте по разходки, добре, че вече времето най-сетне се оправи. Grinning

Дори, дай снимка да видим сандалките. Wink

Ние бяхме в събота на Витоша (малко над Княжево, докъдето стигнахме пешачката, та бяхме и с триколката - абе издържа по кълдърама, китайска, ама учудващо здрава излезе). На Емко много му хареса (и не само на него) и доста се измори(хме), та на другия ден беше сравнително по-кротък. За който иска снимки от Витоша и малко нови. smile3509

Слънчев и усмихнат ден!   Nature Sunny  love001

# 223
  • София
  Ваня, снимките са много хубави. Емчо ме изкефи как сам си похапва, сладичко Peace

# 224
  • София
  Ваня, снимките са много хубави. Емчо ме изкефи как сам си похапва, сладичко Peace
Мерси! Flutter  bouquet
Захраних го с кремвриш  Blush - ами като си иска детето, хем гледам да го опазя от някои храни, но  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт