Отговори
# 75

за любителите на бански специалитети - по едно "Катино мезе" Hug
Абе да му се не види, тамън изрових същата картинка (то друга и няма де), и викам "Ей ся ше им пусна едно Катино мезе за лека нощ", и ти взе, че ме изпревари, ааааааааааааа Crossing Arms
Ся отивам да търся чомлек Mr. Green

# 76
 hahaha, ох, Еми, как се смях с позите на Лили, душка сладка и много ми хареса жирафчето ви Blush
Дамаянти Flutter:
Търмък=гребло, честно казано има го като дума и в димитровградско Grinning
"Катино мезе" пилешко филе с гъби и много лук Crazy
Странджанка= принцеса с кайма Whistling
Еми, права си за "снежанка"-та Shocked, но на мен лингвистичното ми недоумение е как тука викат "дънкиту" на дънките Shocked

Пипинце
, само така по "патлак", то познайте и ние колко ще сложим банските, ама важна е идеята Grinning

Благодаря ви за хъбавите думи за пицата Embarassed, блата го взех от "Готварския", сама го месих и точих, но за плънката(оня ден Звездев твърдеше, че се наричало топинг, не плънка, ма както и да е), която виждате на вашите екрани Mr. Green се оказа доста тънък,въпреки че за мен пицата трябва да е с тънък блат Peace
Настъргвате 2 домата и слагате в тигана да поизврат малко, да се позгъстят, с тях заливате тестото разстелено в тавата.  Отгоре слагате шунка, филенце некакво, може и малко "Сръбска наденица"(пикантна, сушена), върху месцето слагате гъбки, които се изпържили предварително, ръсвате чубрица, чуквате яйце по средата, обилно отгоре настърган кашкавал и в силно загрята фурна за 10-12 минути Crazy
Да ви е сладко Heart Eyes

# 77
Уоу, мн мезета, мноо Катини hahaha
Ма, хорца пробайте го Peace

Доне,Ко е чомлек #Crazy

# 78
Виждам, че някои крайморски хора тенденциозно се опитват да изместят темата накъм Банско Mr. Green
Ето ти един чомлек, ама от утре ви почвам със сафридя Party

Телешки джолан с лук, картофи, вино и т.н. в глинен гювеч :peace:

# 79
  • Paradise
  но на мен лингвистичното ми недоумение е как тука викат "дънкиту" на дънките Shocked

аа, там, в Бургас всичко е с такова окончание: "доматиту", "дънкиту"...
Имах съквартирантка от Бургас, ей, в началото голямо блещене се блещех, като я чуех как приказва Shocked Shocked Shocked

# 80
  • София
Ей , Пипи, пролича си каква пишман готвачка съм - "тракийска салата", "млечна салата", "снежанка" и "сух таратор" за мен досега си бяха едно и също ястие с различни имена Честно, за разликата в преснотата на краставичките дори не се и бях замислила  ooooh!

Наде, дънкините дрехи са класика за Бургас и неговите трудови хора.  Laughing А, ейтова е специален поздрав за теб, ама твоя си баш роден край. Mr. Green / да си призная и на ме ми е малко роден/

И моля ви, спрете с тези снимки, че ми текат лигите и въпреки че съм вечеряла пак почвам да навъртам хладилника.  Crazy

# 81
  • София
    За бръсненето - благодаря за отговорите  smile3525. Вече съвсем се отказах. Пък и Алекс сигурня няма да стои мирен и ме е страх да не го нараним.
  Ваня, честити сандалки на Емко  football
  Дамаянти, честити ви придобивки с Влади. Алекс също обича да си реди.
  pipince, голям симпатяга е Макси на аватара ти  newsm10. Радвам се, че сте прекарали добре като сватбарчета. Ама оздравявай бързичко  fingerscrossed. Може от притеснение по Макси да си се разболяла.
  Доне, уредихте се вий кой да ви носи парички. Кико от малък ще свиква  smile3521.
  Бъжева
, чакаме отзиви от прощъпулника.
  Веси, поздравления за фотографа Марти photo. Много е сладък на аватара ти  newsm10.
  emi_jamie, страшни пози за сън вадите  smile3501. При нас ги има подобни.
  Наде, страшна пица си замесила  smile3525. Много хубав банския на Али Flowers Sunflower
  Днес минахме през Молът и от "Пикадили" купихме басейн с играчки висящи и с рингове да се редят. Сложихме го в стаятя на Алекс и той много му се кефи. Влиза, излиза. Доста си поигра и с картонената кутия  smile3508.
  Като сте заговорили за бански, се сетих да си примеря моя. Та ако трябва да си купувам новичък.
   Сладки сънища  smile3524

# 82
  • Paradise
Добро утро Simple Smile Simple Smile Simple Smile
хайде и аз да сипя по едно кафенце Hug

Дори, така както описваш басейна, ми се струва, че е същият като този, който поръчахме на Макси по интернет. С какви размери е вашият?

ето го и нашият (поне на картинка изглежда така, ще видим днес, като го донесат):

Хайде засега много усмивки пожелавам, ама после пак ще ви пиша Blush

# 83

Е па у тея  лятни утрини, кафенцето върви с коктейлче Drunk

Еми, ако знайш снощи как съм се смяла на линка, който ми прати smile3532, страхотно е и е мноо вярно smile3521 Пък ти бързо си признавай от къде ти е хасковската жилка smile3502

Пипинце, басейна супер, абсолютно същия е на живо, племенницата ми има такъв от 3 години някъде и май още е здрав Peace Много е хубав Grinning

Дори, честит ви басейн и на вас, със здраве да се чипа Алекс в него  bouquet

Хубав ден, слънчев и усмихнат, мераклийски ден newsm51

# 84
  • София
Добро утро и от нас  Grinning
Еми, позите ви за спане наподобяват нашите, и понеже е все отвит спи вече в чувал - сега купих и летен  Simple Smile
Линка който си дала много ни разсмя - мойто мъж е от Димитровград и е учил средно в математическата в Аскуу  Laughing
Абе туй "Катино мезе" много ми мяза на кавърма  newsm78
Да кажа, че вуйчо ми е от Бургас и нито веднъж не съм чула да казва   hahaha "дънкитУ"
Дори, басейна е страхотен - много ми харесва, а я кажи колко струва  Thinking Със здраве да си го ползва Алекс и в морето скоро да го топнете  Hug
Пипенцееее, какво кафенце си сипала...потекоха ми лигитееее   babyuu
Наде, коктейлчето също - за туй едно и от мен  Wink
Днес се надявам по-дълго да е слънчево, че нещо станахме като на екватора  Rolling Eyes - до обяд грее слънце, а след обяд - дъжд  Close
Лек и усмихнат ден и спорна и спокойна седмица  Hug

# 85
  • Paradise
Дамаянти, ние басейна го поръчахме в нета - цената му е 17,00 лв. и допълнително се плаща 3 лв. за доставка.
Сега Дори да се включи и да каже техният какъв е Simple Smile

# 86
  • София
Здравейте момичета,
отдавна не съм се включвала, но в последно време съм яко на вълна фън шуй, намерих си много четива в интернет и всяка минута свободно време използвам да чета.
Снощи се върнахме от Киев. Направихме си една последна екскурзия до там, видяхме с приятели, понапазарувахме си, изобщо изкарахме си чудесно. Голяма лудница беше с четири деца, но всеки си имаше някакви забавления и всички бяха много доволни.
Гледам във форумчето се лее яко алкохол и разни хубавци се предлагат. hahaha Joy Явно всички сте на ваканционна вълна, а някои даже вече са морето. Ние още не правим планове за море. Първо да се приберем в България, после мисля да оставим децата на бабите и да заминем двамата с мъжът ми на едно хубаво местенце, пък за морето ще видим.
За бански още не съм мислила, но в един бутик в Киев видях страхотни бански на Палмърс с паети и маниста, много фешън, но беше затворено и не видях цени. Наде, леопардовата шарка и на мен много ми допада, харесала съм си един такъв плат и сега мисля какво да си ушия от него, но никъде по магазините не видях нищо от такъв десен, а си мислех, че е актуален newsm78
Дори, честит басейн, ако е същия какъвто е показала Пипинце, много ми хареса. Аз бях харесала и този на Марги, но Ани не  се включва да я питам за отзиви.
Не мога да обхвана всичко, което сте коментирали, защото постинга ми ще стане ужасно дълъг. Ако мога ще се включа по-късно пак, че и багаж имам да оправям...
Дона, много се забавлявах с чувството ти за хумор. Joy
Весел ден и приятна разходка  bouquet

# 87
'Бах мааму, реши човек да посвърши няква работа, пък вий са изпотрепете да черпите Crossing Arms
Аз тогава ще почерпя специално Еми, че ми напълни душата с тоя линк Mr. Green

Лека и доходна, по-късно ще ви чета подробно Hug

# 88
  • София
Наде, от Аскуу е майка ми и следват лелА, чичо, братчеди и т.н др. такива. Чичото е от Димитровград. Wink
Дона, мерси за каунья. Добре ми дойде сутринта на гладно. Wink
Аз сега ще се пробвам да изведа дитету, да излезем малко между капките.
А на всички вас приятен ден и умната! Sunglasses

# 89
Айде да ви "уважа" и поименно Mr. Green
Пипинце, вие хубаво ше го пуснете Макси по пищов, ама трябва да ходиш след него с кофичка и лопатка, да не стане като на аерогарата Joy То и аз така ще правя, де.
Дамаянти, честити ви сандалки  bouquet Много мекички и удобни изглеждат, Влади много тичане и игри да му удари с тях Peace
Еми, супер са ви позите за спане, много съм се смяла Joy Кико допреди седмица-две спеше само по гръб, кат пенсионер, сега е почнал чат-пат да се гъзи и настрани, но възглавницата я игнорва, така че пак не слагам.
Наде, супер бански  bouquet Няма кво да се точиш на "станиолени", направо си земи и на тебе един такъв и карай топлес и по джуфки  bombs
Дори, честит басейн Hug Я вземи го покажи, че и мене ме заинтригува Simple Smile
Шоши, като си дойдеш, ще ти обясня откъде да си купиш "Фън шуй за детското пространство" Peace Добре, че се подсетих за нея, че я бях забравила Embarassed
'Ко съм пропуснала някой, моля да ме прощаа lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт