Отговори
# 90
  • София
Ха, привет от мен.  Grinning Гледам уикенда добре сте се забавлявали, то вкусотии, почерпки, ама и аз сега си "опитах". (Наде, в неделя и аз правих пици Simple Smile)

Шоши, welcome! welcome Сега сте в София, нали?

Дамаянти, честити сандалки на Влади! Аз забравих да снимам нашите Embarassed, но съм си направила напомяне за довечера, ще си изпълня обещанието.  Wink На оризовите макарони нямам снимка, щото ги свърших и не съм купила - но са като обикн. макарони, продълговати, с дупка, пакетът е 250 г. и пише оризови макарони. Както писах в Европа има и ръжени, от елда, с грах, спанак, пълнозърнести... (Един трик - както е затворен пакета го минете с точилката да се натрошат, колкото е нужно - на по-малки или по-големи парченца според детето).

Басейнът, дето го коментирате, е много хубав. Аз съм харесала едни евтини надуваеми плажни играчки от Фантастико (басейн, пояс) и май пак от тях ще купим (ми не ми се събират рингове по плажа, не че няма да събирам и кофички, лопатки, формички и т.н.). А банския на Али е много сладурски  Flutter Емко има един тип боксерки  Laughing, ама май ще кара главно с памперс-банския.

Еми, като гледам снимките на Лили, Емко сякаш и по-надупен спеше  newsm78 - някакси на коленца и дупето навирено нагоре, аз се притеснявах, че тежестта на тялото пада на крачетата/коленцата, но вече си ползва възглавничката детето. В сряда имаме час при Драганов, да видим и той какво ще каже.

Миии, да ви се и похваля и аз - събота си купихме дигитален фотоапарат, а сега в събота ще ни докарат и фризера. Grinning (Е, сега малко се очертава да ги поизгладуваме  Rolling Eyes, ама така е в нашата държава за съжаление. Confused)

Слънчеви разходки и спорна седмица.  bouquet  bouquet  bouquet

# 91
    Дзак smile3506

Ко прайте ве newsm62

Хортувате си, нъл  love001

Ване
, честити придобивки, с кеф да си ги ползвате newsm10 Красиви хора сти у Ямбол, бравас за аватара Peace
Та кът оторих дума за родния ти град да си пофала свекито Rolling Eyes, само дано не ми я урочасате, че да се напрегна от нещо tooth- та подари ми още миналата седмица пижамка, много сладка, а на Али рокля, и тъй като работи във фирма за козметика ме зари с лакове, гланцове и сенки pletka Рядко да се пофалят майките на мъжете, че викам па дано просурна крак  и вий да си ги пофалите:loveekiss:

Доне, ш`нъ уважиш поименно щот тоя каунь ше фърчи да знайш smile3532
Наде, супер бански  bouquet Няма кво да се точиш на "станиолени", направо си земи и на тебе един такъв и карай топлес и по джуфки  bombs
Е аз ко мога са нацеля у банския на детето, чесно ше черпам smile3544 Пък bombs до кът не ги докарами до "уши на кокер шпаньол"  що да не сми топлес Mr. Green

Шоши, поздравления за фън шуя, аз имам мерак да си купя направо книжки, имам тая за детското пространство, ама искам по цялостност по темата, чела съм от библиотеката на Ванковата сестра и друг път съм казвала, много съм запалена search
За леопардовата шарка- гледам, че е много актуална в комбинация с "дънкину" Crazy

Еми, все повече се чуствам у темата роднински, всички ше си признайте, ама ади Hug

Ъхъ, в тоя смисъл съм на вълна багажи, списъци, утри пътувами за Градът на младостта travel
В среда правим прощъпулника, живо здраво, уговорих се с наш приятел и бивш колега да доди с камера и "истински" фотоапарат, пък аз си сложих таралеж у гащата и ше месим af

Еми, ако познайш т`ва къде е, печелиш още един каунь tongue

kiss

# 92
Ваня, ха честити ви апарат и фризер Hug И довечера снимки на сандалите с новия апарат, не ми се оправдавай с косата Mr. Green Какъв е тоя памперс-бански? Thinking
Надеждаааа, не можа да устискаш да не си покажеш пак карпузите на снимка, а Joy
А в Града на младостта се надяваме, че има хампютър и хинтернет, да не земеш да ни забравиш, уа Crossing Arms
И га си такъв лингвист, знаеш ли как е сайта на Бургас, а?
ВъйВъйВъй.Бургас.БьеГье Mr. Green

# 93
Надеждаааа, не можа да устискаш да не си покажеш пак карпузите на снимка, а Joy
А в Града на младостта се надяваме, че има хампютър и хинтернет, да не земеш да ни забравиш, уа Crossing Arms
И га си такъв лингвист, знаеш ли как е сайта на Бургас, а?
Мола, мола, "карпузите" си ги отглеждам ф момента, снимката е от преди бременския ми период Crossing Arms
И сайтъ го знъм hahaha
И хинтернет и хомпютър и апарати имами, живо здраво и от там ше ви се сбаждам Crazy

# 94
  • Paradise
Аааа, не сме се разбирали тъй, само за Еми каунь - тва, че не сме от тоз край, нищо не значи. Да вземете и нас да ни почерпите, щот... аз ще се разсърдя инак Crossing Arms
Шоши, най ми е омразен момента със събирането на багаж. А мога да си представя при вас какво е Rolling Eyes Rolling Eyes
Но по-важното е, че сте си изкарали супер в Киев (пусни малко снимки Hug), а и още почивка предстои Simple Smile
Като казахте фън шуи - ми аз много се паля, ама много бързо гасна по тез течения. Но ако споделите с мен някои идеи, ще съм ви много благодарна Hug
Nadejdica, туй не е ли в Созопол Simple Smile или само ми се ще да е там Grinning

Ваня, честити ви придобивки. Със здраве да си ги ползвате Simple Smile А какъв е фотоапаратът, който сте си взели?

Донесоха басейна на Макси, голямо надуване ще падне, като се прибере тати от работа Mr. Green

# 95

Пипенце фор ю, позна Peace
Ощи плодови ше има, ако уточните иьощи Crazy

# 96
  • София

Еми, ако познайш т`ва къде е, печелиш още един каунь tongue
Ябааа ! Ко ма напрайхти уааа!
Снимката е направена на 3 юли 2004г на Харманите Whistling.
Чакам си каунья! Rolling Eyes

# 97
Ха здравейти и от мен!
Да зема и аз да са вкюча малко с отчета Simple Smile

Много ви благодаря за пожеланията за успех на изпита Hug Аз съм доволна от въпроса, който ми се падна и от туй дет го написах, сега остава да чакам резултатите и да се надявам, че ще ме приемат Simple Smile

Вчера и прощъпулник спретнахми на госпожицата. Аз малко се бях притеснила за питката как ще я докарам, ама тя пък много сполучлива стана Blush
Гери в началото не докосваше нито един от предметите дето бяхми наредили - голям размисъл, голямо чудо. Ама в един момент като се отпуши и почна да ги граби наред Mr. Green
Първо като един истински телец се хвана за парите, после отвори портфейла, който бяхме нарекли за банкер или финастист. След това подържа малко шивашкия метър и накрая грабна в едната ръка ролетката (тя беше за архитект или строителен инженер) и гребена в другата и тръгна да си се разхожда с тях Mr. Green Та се получи много сложна интерпретацията, щото явно ще са и много разностранни интересите, но така или иначе с каквото и да се захване ще има парички Grinning
Ще пусна и снимки тези дни, че още не съм ги качила.

Гледам големи скусоти сте размятали тук през уикенда, та и аз се почпих, макар и с малко закъснение Simple Smile
Относно позите за сън - Еми , Гери и тя много често спи така - независимо дали е с възглавница или без, ама то и на мен любимата ми поза за спане е по корем, та има на кого да прилича Laughing
Наде, много убав банскиту на Али newsm56! И аз се чудя дъл да търся да купувам на Гери или да караме с пампес-банските newsm78 Пък свекърва ти наистина много си те гледа! Дано да продължава все така!
Лек път утре и ще чакаме да пишеш какво си е избрала Али на прощъпулника Simple Smile
Ваня, честити ви придобивки! Да си ги ползвате дълго и безаварийно!
Дамаянти, ного са свежарски сандалките на Влади Simple Smile
Весели игри на Алекс в новия басейн!
Веси, честит ти фотограф!
Шоши, пожелавам ти да ви се осъществят плановете за заминаването на хубавото местенце! Simple Smile
Пипенце, гледам, че и Макси вече се е сдобил с басейн Simple Smile Ха честито!

И на финал да ви се оплача малко - днес на разходката и нашата количка се счупи Confused И естествено, за да е по-колоритно бяхме поне на километър от къщи - Гери се размрънка да ходи и сме се прибирали около два часа Crazy
Ама важното е ний да сме живи и здрави, пък другото ще го нагласим!

Слънчев ден и приятни разходки!  Nature Sun With Face

# 98
  • София
Бъжева, ми тя не беше ли нова количката ви? newsm78 Дано поне е в гаранция.

Наде, щом си се справила с месенето на пици и питката ще стане  chef Пък и доколкото разбирам ще сте в Димитровград при мама, т.е. и тя ще помага. Wink

Ваня, честити ви придобивки. Със здраве да си ги ползвате Simple Smile А какъв е фотоапаратът, който сте си взели?
Мерси, мерси на всички! Hug Апаратът е от Метро на промоция за 240 лв. - Praktica, 5МП, оптично и цифрово варио - абе много добро съотношение качество-цена (според Иво, де, аз се загледах по един малък, сладък, розовичък  Crazy).

Какъв е тоя памперс-бански? Thinking
Ми дето ги обсъждахме миналата седмица, бря. Уж аз съм блондинката, пък  newsm78 Mr. Green Ей ти и снимка Hug

Joy Joy Joy Не го знаех това. И в Ямбол много се "въй"-ка.

# 99
Какъв е тоя памперс-бански? Thinking
Ми дето ги обсъждахме миналата седмица, бря.
Мчи аз де съм била тогаз Thinking Или е било покрай Киковите температури, та не съм била много в час...
Апаратът е от Метро на промоция за 240 лв. - Praktica, 5МП, оптично и цифрово варио - абе много добро съотношение качество-цена (според Иво, де, аз се загледах по един малък, сладък, розовичък  Crazy).
Точно така е! И мен кат ме питат каква кола имаме, отговарям "сребриста" Blush А може би трябва да казвам "станиолена" Party
Бъжева, радвам се, че хубав въпрос ти се е паднал, ша почерпиш Grinning Браво на Гери, с каквото и да се захване детето, гладно няма да остане, че и вас ще ви храни Hug

# 100
  • София
Мчи аз де съм била тогаз Thinking Или е било покрай Киковите температури, та не съм била много в час...
Ми ха де, къде си била? Mr. Green Ето специално за теб се поразрових - от тук Елис е подела приказката за памперс банския Simple Smile

# 101
от тук[/url] Елис е подела приказката за памперс банския Simple Smile
Ми аз съм се и изказала даже  Embarassed не съм ич добре, мозъкът ми изтича с кърмата Blush

# 102
Здравейте Laughing
Настроението в темичката е супер.Браво на всички,които го поддържат.Понеже виждам че всички вече споделяте кой кога ще ходи на моренце-та да кажа и аз ако не ни мине котка път след 20юли сме в Бургас.Надеее,ходи където ще ходиш и дано да се засечем с теб и малката Али.Монка ще е много щастлива ако и там я очакват нови приятелчета.
Ще ти пусна на лични моите координати-пък ще се радвам ако се свържем и се видим щото ще поостанем 3 седмици и ще ми е драго да скитосваме заедно из морската градина.
Мона още ходи за ръчичка щото си я е шубе да се пусне.
В събота ще я кръщаваме.Пак сме си самички,затова само толкова от мен.
Хубав ден Grinning

# 103

Еми, поздравления, тази маса е за теб, хъм заслужаваш цял бустань Heart Eyes

Бъжева, няма да ва мислим с туй оправно дете, че и паралийка HugПознато ми е чуството с количката Crazy Но си права вие да сте здрави, другото се купува  bouquet

Пипинце
, спря да пише, спря да чете кой знай как помпи басейня Grinning

Мария, фърлаш ми координати и живот и здраве на разходки Party
Весел празник в събота ви пожелавам Peace

Ване, дано се справя както казваш, пък мойто маме да ни е жива и здрава е младичка и нещо не е по месенето, та всичко е в мои ръце, умишлено нема да викна баба Crazy

Доне, казва се "метализе" hahaha
И не само твоя мозък изтича Embarassed, бяхме на консултация и педито й даде полиомелитните капки и нали си каза 30 минути никъв прием на течности, да ама НЕ, иьощий кът са качихми в колата Али взе да ме рови в деколтето и малко преди да стигнем пред в къщи зацоца #Crazy Звънях на педито и каза, че не е проблем, тъй като с кърмата също щяло да се абсорбира, пък и тва й бил 5 прием ooooh!
Питах за Акт Хиб и тя речи- въпросната ваксина предпазва само от съответния вид менингит, но това не покрива останалите видове, при евентуален срив на имунната система, вирус, предизвикващ дори грип, може да предизвика менингит Shocked и за сега съм на мнение да не турам Sick
Последните редове нека не служат за кръвожаден дебат, относно ваксините, просто споделям Rolling Eyes

bouquet

# 104
  • Paradise

хайде, добър вечер;
по едно за сгряване на душата и за по-добър сън Hug
ааа, аз басейн не надувам Naughty Аз едва надух единия ринг, а в последствие се оказа, че си има предпазна клапа, която се активира, след като е надут басейнът и другите елементи по него.
Затова решихме, че няма да го надуваме преди морето, щото после няма кой да го събира.

За АктХиб - това ми го каза и нашият педи Peace
и ние ще правим, живот и здраве, кръщене на Макси, пък дано след него отминат всички гадости, че вече ми писнаааааааааа smile3511 smile3511
Аз какво да ви хваля майката на мъжа ми..... то не е за приказване, камо ли за хвалене... Благородно завиждам на всички, които са случили на свекърви Rolling Eyes Rolling Eyes

Бъжева, стискам палци да се класираш и да те приемат Simple Smile Simple Smile Simple Smile
А за количката какво да ти кажа, много гадно, а и нали вие наскоро я купувахте, май; спомням си, че я коментирахме....
Аз тез дни тр. да купувам лятна количка на дребния и вече съвсем съм се изумила какво да му купя...
А Гери се е представила подобаващо на прощапулника - важното е, че детенцето гладно и без парички няма да е Simple Smile Simple Smile

И сега да ви се пооплача - решихме, че ще ходим на море в Черноморец; започнах аз издирване на хотели, частни домове, семейни къщи, вили и т.н.
След това се постарах и написах прилични запитвания с въпроси точни и ясни;
но.... все още чакам отговор от 99 % от запитаните, а тези, които ми отговориха, просто са потресающи....
В единия мейл в прав текст ми казват, че: "семейства с деца до 2 години не приемат" Confused
А другите ме питат и разпитват с най-глупавите въпроси на света, но не ми отговарят на питанията....

Вече се замислям дали изобщо да ходим в Черноморец; от друга страна пък никога не съм била там и все си мисля, че на място ще си намерим прилично местенце да отседнем...
Затова решихме, че тръгваме без резервации, пък каквото сабя покаже...
Знам, че с малко дете това не е най-добрият вариант, но на този етап има хиляди обективни и субективни обстоятелства, които ни принуждават да постъпим така...

Общи условия

Активация на акаунт