Гледам уикенда добре сте се забавлявали, то вкусотии, почерпки, ама и аз сега си "опитах". (Наде, в неделя и аз правих пици
)Шоши, welcome!
Сега сте в София, нали?Дамаянти, честити сандалки на Влади! Аз забравих да снимам нашите
На оризовите макарони нямам снимка, щото ги свърших и не съм купила - но са като обикн. макарони, продълговати, с дупка, пакетът е 250 г. и пише оризови макарони. Както писах в Европа има и ръжени, от елда, с грах, спанак, пълнозърнести... (Един трик - както е затворен пакета го минете с точилката да се натрошат, колкото е нужно - на по-малки или по-големи парченца според детето).Басейнът, дето го коментирате, е много хубав. Аз съм харесала едни евтини надуваеми плажни играчки от Фантастико (басейн, пояс) и май пак от тях ще купим (ми не ми се събират рингове по плажа, не че няма да събирам и кофички, лопатки, формички и т.н.). А банския на Али е много сладурски
Емко има един тип боксерки Еми, като гледам снимките на Лили, Емко сякаш и по-надупен спеше
- някакси на коленца и дупето навирено нагоре, аз се притеснявах, че тежестта на тялото пада на крачетата/коленцата, но вече си ползва възглавничката детето. В сряда имаме час при Драганов, да видим и той какво ще каже.Миии, да ви се и похваля и аз - събота си купихме дигитален фотоапарат, а сега в събота ще ни докарат и фризера.
(Е, сега малко се очертава да ги поизгладуваме Слънчеви разходки и спорна седмица.

Красиви хора сти у Ямбол, бравас за аватара
- та подари ми още миналата седмица пижамка, много сладка, а на Али рокля, и тъй като работи във фирма за козметика ме зари с лакове, гланцове и сенки
Рядко да се пофалят майките на мъжете, че викам па дано просурна крак и вий да си ги пофалите:loveekiss:

Пък 

.

! И аз се чудя дъл да търся да купувам на Гери или да караме с пампес-банските
Пък и доколкото разбирам ще сте в Димитровград при мама, т.е. и тя ще помага. 

Звънях на педито и каза, че не е проблем, тъй като с кърмата също щяло да се абсорбира, пък и тва й бил 5 прием 

Аз едва надух единия ринг, а в последствие се оказа, че си има предпазна клапа, която се активира, след като е надут басейнът и другите елементи по него.