Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 50

• 77 654
  • 764
  •   1
Отговори
# 375
Бързам да напиша първите отзиви за козметиката на Revuele. Много ли хареса кремът за ръце и нокти на Hydralift - лека консистенция, страхотен мирис, попива, омекотява и хидратира.
Пилинг гелът с екстракт от охлюви е чудесен, страхотно попадение. Нанася се на мокра кожа с леки масажни двигжения. Получават се едни малки меки топченца, наподобяващи кир ефект, които увличат със себе си "мъртвата" кожа и нечистотиите. След изплакване обилно с вода кожата ми буквално засия и стана много мекичка. Страхотен продукт, няма да сбъркате с тази покупка.
Благодаря на Джаста Праста, че сподели отириването на тази козметика. Преди това и не бях чувала за нея, но се радвам, че се довериъ на препоръките й. С интерес ще следя и други твои открития. Joy Heart Eyes Joy

# 376
  • Пловдив
Скрит текст:
Аз само чакам да изразходя наличното, за си купя шампоана и маската с кокос. Едва се сдържам! Преди трупах много продукти, породено от чистата ми лакомия (все твърдя, че е от зодията), но съм туширала това и се зареждам с търпение. Другото, което също оказва своето влияние, е че аз бързо привиквам към продуктите и няма същият ефект. Laughing
Искам да си взема и едно масло за коса от ДМ
Косата го "изпива" и става много хубава!
+1 глас за това олио. Аз си взех „бебешка“ разфасовка, за да мога да го нося в дамската чанта (а и за да го изтествам първо). Но съм мноого доволна. Нищо друго не съм ползвала обаче от серията.

Аз си купих това масло и балсама от серията. Веднъж ги използвах в комбинация и останах много доволна. Вчера използвах маслото след маслинената маска на Агива и отново се отрази много добре на косата ми. Мисля, че това масло е дори по-добро от маслото на Балеа, което също е чудно. Особено в комбинация с балсама.(Шампоана от серията не съм ползвала.)

Последна редакция: пн, 10 сеп 2018, 16:18 от marzeliva

# 377
  • Deutschland
Големи сте подстрекателки 😍. Довечера отивам за масло и аз

# 378
  • вкъщи
Аз пък взех маслото на Гарние с камелия. В  комбинация с маската за коса на Лореал косата ми е много жива, бляскава, чудна. Не отстъпват на професионалните.

# 379
  • Deutschland
А моята е идеално права, гладка и хидратирана след кокосовия Лореал + маската.

# 380
Офф, мисля и аз да го пробвам Laughing

# 381
Някой пробвал ли е тези ампулки за коса на Дав?
Скрит текст:

# 382
Скрит текст:
От тези капсулки на Балеа съм доволна засега. Струваха 2.50 лв. Като нанеса на кожата усещам, че бързо хидратира. На сутринта кожата е много освежена и не мазнее. Нямам нужда от "противобръчков" продукт още, но тези се водят с лифтинг ефект.
Снимах и описанието, ако някой се интересува.
Скрит текст:

# 383
Бени, щом капсулките  на Балеа ти допадат, опитай и сините. Според мен те са най добрите. Изхабявам поредна опаковка от тях. Водят се околоочни овлажняващи, но стават за цялото лице. Тия околоочните със зелен чай също са добри. Те са по малки и май бяха по пет в опаковка, но не съм сигурна.

Пп Jozepha Kissing Smiling Eyes Flowers Rose

# 384
Искам да пробвам и аз от тези капсули. Но порадш проблемната си кожа не знам как ще ми се отразят и все ме е страх. Но околоочните бих опитала.

# 385
Kissing Heart
Аз съм със "проблемна" кожа и белези тук-таме. Ефекта си е супер.
Благодаря за препоръката - ще ги пробвам! Проблемът е там, че не открих от друг вид. Може и да са били на друг рафт...
Казват, че една стига за един ден, но на мен ми е много. Дори на кожа с омазняване, бива "изпиван" продукта.Hug

Последна редакция: вт, 11 сеп 2018, 09:20 от 《Benedetta》

# 386
  • Deutschland
Глас и от мен за сините капсули на Балеа, винаги имам опаковка от тях. И на Шабенс стават, но на Балеа ми допадат повече. А аромата им е уау.
На Дав никога не съм виждала показаните капсули. Бих пробвала, ако намеря

# 387
И аз не съм виждала тук тия капсули, ще слеся за информация за тях.

# 388
Може ли едно изречение как точно ви действат тези сини капсули?
Ще ходя до ДМ,лоши сте Grinning

# 389
Ползвала съм капсулите на Балея за очи със зелен чай. Една капсула ми идваше в повече като количество за едно ползване. Оставяха мазен филм, попиваха бавно. За една седмица употреба не видях ефект.
В крайна сметка купих кафява спирала на Trend it up за 5.99 лв. Не съм ползвала досега техни спирали. Ще ми е интересно. Взех и зелената на Golden rose, която хвалите.
Това масло за коса марка на DM  ли е?

Общи условия

Активация на акаунт