Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 50

• 77 669
  • 764
  •   1
Отговори
# 360
Аз ползвам тези, като молив на ГР, и много ми харесват. На цена са около 4 лв. най-много, защото мисля, че има още един вид.

# 361
  • Пловдив
Маслото от Шеа/Карите дали го има в аптеките?

# 362
Доколкото ви разбрах маслото от шеа става за всичко? Включително и за стрии - тук искам да попитам дали го има само в ДМ, на каква цена е, как и колко често се мазахте, за да видите намаляване и изчезване на стриите.

# 363
Мис Каролин Бингли, аз имам течния мат на ГР. Доволна съм, покривно е и дълготрайно Blush Не ми харесва, ако се нанесе повече от продукта, защото не стои добре на устните.

mspasov , Изчезване на стрии, аз лично не съм виждала. Идеята тук е да действа като превенция.
Аз съм купувала от Зоя.бг и от ЗеленБио .

# 364
Да, в Елитис Пловдив почти нищо нямаше на Ревюел, но все пак успях да взема гела 3в1.
Днес ходих в Елитис в Пловдив, търсеъ мицеларна вода, но нямяше. На щанда при кремовете имаше някои неща и всички бяха на промоция. Аз си взех пилинг гел за лице с екстракт от охлюв - 2,39лв, пилинг гел за лице с аитивен въглен - 2,39лв, крем-серум за ръце и нокти с арганово масло - 2,19лв, крем за ръце и нокти Hydralift - 2,19лв, имаше и още кремове от серията Мезодерм, както и много разновидности от пилинг маските.
За пръв път влизам в този Елитис и съм много доволна откъм подредба, а в София в Халите е пълна дезорганизация.
 От Лили си взех дневния и нощния крем на Hydralift за по 2,19 лв. всеки.

# 365
Някой беше похвалил шампоана на Фармона. Взех си и аз, макар и друг вид, този с ленено семе, и е доста добре като първи впечатления - един такъв като гъсто желе, измива добре косата, но без да премива. Без парабени, оцветители и не знам си какво, обаче има СЛС.
Аз съм един от хвалещите шампоана на Фармона. Моят е с репей за мазна коса и сухи краища. Определено бих пробвала и други техни шампоани. Заглеждам се и по маските им за коса, но и за тях има време, тъй като съм понатрупала.

# 366
Матови са.
Аз пък искам сега да пробвам течните.
На мен матовите ми изсушават малко. А моите устни никога не са сухи или напукани. Но слагам балсам и нямам проблем вече.
Затова  слагам балсам на устните. След това нанасям червилото.😉

# 367
Да, в Елитис Пловдив почти нищо нямаше на Ревюел, но все пак успях да взема гела 3в1.
Днес ходих в Елитис в Пловдив, търсеъ мицеларна вода, но нямяше. На щанда при кремовете имаше някои неща и всички бяха на промоция. Аз си взех пилинг гел за лице с екстракт от охлюв - 2,39лв, пилинг гел за лице с аитивен въглен - 2,39лв, крем-серум за ръце и нокти с арганово масло - 2,19лв, крем за ръце и нокти Hydralift - 2,19лв, имаше и още кремове от серията Мезодерм, както и много разновидности от пилинг маските.
За пръв път влизам в този Елитис и съм много доволна откъм подредба, а в София в Халите е пълна дезорганизация.
 От Лили си взех дневния и нощния крем на Hydralift за по 2,19 лв. всеки.

Аз също ходих и разгледах. Беден в е асортиментът на Ревюел, предвид това, което предлагат на сайта си. Не купих нищо, освен пилинга с охлюв. Отказа ме съставът на всички останали кремове - на второ място в списъка е течен парафин, а на трето - алкохол. Може и да са ефективни, може и да действат и резултатът да е виден след първо нанасяне, но парафин и алкохол избягвам. Пилингът с охлюв според мен е доста по-изчистен, не съм го ползвала все още. Вие какво мислите?
П.С. Да, знам, че са евтини и не би следвало да очаквам продукти с оптимален състав, но все пак и Нивеа предлагат крем за 3-4лв. с по-приличен състав..

# 368
  • Пловдив
Аз проверявам състава на продуктите в сайта cosdna. Този сайт НЕ отчита течния парафин като вреден. Течен парафин е основна съставка на повечето тоалетни млека.

Последна редакция: пн, 10 сеп 2018, 15:30 от marzeliva

# 369
  • Враца

Аз също ходих и разгледах. Беден в е асортиментът на Ревюел, предвид това, което предлагат на сайта си. Не купих нищо, освен пилинга с охлюв. Отказа ме съставът на всички останали кремове - на второ място в списъка е течен парафин, а на трето - алкохол. Може и да са ефективни, може и да действат и резултатът да е виден след първо нанасяне, но парафин и алкохол избягвам. Пилингът с охлюв според мен е доста по-изчистен, не съм го ползвала все още. Вие какво мислите?
П.С. Да, знам, че са евтини и не би следвало да очаквам продукти с оптимален състав, но все пак и Нивеа предлагат крем за 3-4лв. с по-приличен състав..
[/quote]
 Зависи и какъв е алкохола, добри алкохоли са Layryl alcohol, Cetyl alcohol, Myristyl alcohol, Stearyl alcohol, Cetearyl alcohol, Behenyl alcohol- действат омекотяващо. Лоши алкохоли, изсушават кожата - SD alcohol, SD alcphol 40, Alcohol denat, Propanol, Propyl alcohol, Isopropyl alcohol. Извинявам се на професионалистите в темата, ако съм изписала някое име неправилно, просто преди следях темата за съдържанието в козметиката и си пазя бележки за някой от съставките.

# 370
Наистина според мен зависи много от продукта и кожата, но съвсем чист състав мноого рядко се намира. Аз се опитвам да избягвам някои неща, но алкохол има почти винаги

# 371
Някой питаше за шампоан без сулфати, попаднах на тази сттаия, но не съм го ползвала и дори виждала http://www.infarmaciq.com/beology-deep-sea-extract/

# 372
Почистващото олио на ейвън за мен бива, въпреки че очаквах повече. Не ми прави хубава пяна и ми е много неикономичен. Ползвах доста, за да премахна грима си, въпреки че не слагам много грим.

Препоръки за избелващ пилинг?

# 373
  • offshore & overseas
Скрит текст:
Аз само чакам да изразходя наличното, за си купя шампоана и маската с кокос. Едва се сдържам! Преди трупах много продукти, породено от чистата ми лакомия (все твърдя, че е от зодията), но съм туширала това и се зареждам с търпение. Другото, което също оказва своето влияние, е че аз бързо привиквам към продуктите и няма същият ефект. Laughing
Искам да си взема и едно масло за коса от ДМ
Косата го "изпива" и става много хубава!
+1 глас за това олио. Аз си взех „бебешка“ разфасовка, за да мога да го нося в дамската чанта (а и за да го изтествам първо). Но съм мноого доволна. Нищо друго не съм ползвала обаче от серията.

За крака (и стрии) това е ненадминато. При мен буквално върши чудеса за омекотяването на суха, загрубяла кожа (на крака и ръце) за отрицателно време. Предполагам обаче, че маслото от ший е по органично (по-изчистено) и по-полезно, така че... не знам. Иначе като цена, предполагам, че се конкурират с Палмърс.

Колкото до стриите, при трите бременности не съм се мазала с нищо, но нямам нито една (нова) стрия никъде. За мен ключът не е в мазането, а в умереното и плавно наддаване на кг., за да се даде възможност на кожата да се „адаптира“. В противен случай, ако ѝ се наложи да увеличи обема си двойно, в рамките на няколко месеца, надали ще се намери масло, което да предотврати образуването на стрии.

# 374
Аз ще дам глас и за балсама от серията. Направи ми косата разкошна, а го ползвах на морето, когато по принцип косата ми се засушава от слънцето и морската вода.

Общи условия

Активация на акаунт