Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 50

• 77 674
  • 764
  •   1
Отговори
# 345
Като каза Шеа, тя ме спаси след едно изгаряне... Бях твърде дълго в солариума и не можех даже и да спя от болката. С първото нанасяне, кожата се успокои и черевенината изчезна. Доста мои познати третираха кожата с шеа през бременността до свалянето на килограмите и нямат дори наченки на стрии. Heart

# 346
Маслото от шеа е страхотно за стрии. И аз ползвах. И както казах вече нямам почти никакви.

# 347
  • Пловдив
Може ли снимка на маслото от Шеа,което ползвате?

# 348
  • Варна
Цитат на: Мис Каролин Бингли link=topic=1058902.msg37312219#msg37312219
никой ли няма да ми даде съвет за червилата?

Golden rose velvet matt

# 349
Скрит текст:
Почти всички от серията съм ползвала, супер доволна съм. Още един топ продукт ми е :
Скрит текст:

# 350
  • Сливен
А след намазване с това масло остава ли мазен филм върху кожата?

# 351
  • Бургас
Относно червилата имам сходен цвят на първия от есенс,води се матов, течно червило е , но според мен не е осбенно мат. В момента са намалени в Лили и ДМ на 3,75лв. Мога да кажа номер, ако има интерес. Иначе тези на Ейвън са доста добра алтернатива и има сходни цветове, както и на  Никс.

Аз да не остана по назад също взех маска и шампоан от кокосовата серия на Лореал,обаче не смея да пробвам веднага, имам отворени 3 шампоана и още 3-4 не отворени , които чакат.

# 352
изчетох ви с кеф! Kissing Heart
бенедета е прекрасна Heart Eyes
на жая много харесвам околоочния с козе мляко, от другите продукти, които съм купувала, не съм много доволна
ще изкушите и мен с лореалската кокосова серия Grinning

# 353
Bubanka Kissing Heart
Шеа-та не ми оставя филм, но кожата от врата надолу ми е доста суха и попива добре. Стои влажна и мека.
Опитвала съм на лицето, но не е добре. Кожата на лицето ми е склонна към омазняване и мисля, че не би й понесло добре. На устни, коса и тяло (и на стъпалата действа чудесно) ми е супер! Sunglasses Heart
Искам да допълня, че и кокосовото масло ми е приятел, не оставам без него. Nature Sun With Face
Edit: Доволна съм от Зяйя (Жая Grinning не знам и аз как е точно). Пробвала съм какаовата серия. Хвалиха ми и ексфолианта със портокал.

Последна редакция: нд, 09 сеп 2018, 10:25 от 《Benedetta》

# 354
  • Сливен
Бенедета,мерси за стъпалата се интересувах как е.

# 355
Лореалската кокосова серия хидратираща ли е ? Или някаква подрахваща

# 356
А след намазване с това масло остава ли мазен филм върху кожата?

Аз мажа вечер след душа, слагам чорапки и така спя. При по-загрубели пети по-често. Примерно през вечер или всяка вечер.

# 357
Благодаря на писалити по темата за червилата. ГР и Есенс много ги харесвам. Ползвам сега главно 2 техни червила.
Всекидневно и ми харесват. Особено тези,които са като молив на ГР.

# 358
Тези като молив не съм ги пробвала, Матови ли са?
Аз също бих похвалила на същата марка, матовите, течните.

# 359
Матови са.
Аз пък искам сега да пробвам течните.
На мен матовите ми изсушават малко. А моите устни никога не са сухи или напукани. Но слагам балсам и нямам проблем вече.

Общи условия

Активация на акаунт