Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 50

• 77 597
  • 764
  •   1
Отговори
# 525
Четох,че ставал и за косопад от тази гледна точка.
А нещо за рани по лице да препоръчате?

От какво са раните?
Разчоплих 1 пъпка.

# 526
кукмицинке,така е. Но аз бях яко отчаяна с това акне преди няколко години. Изчетох и мазах какво ли не.А то като забременях и родих и се оттървах. Не вярвах, но факт.  И бях чела, че е чудо за белези едва ли не този Витасин. Та сглупих да го използвам. Иначе е универсален за много неща.

# 527
При децата едно как се оправят белезите, а при възрастни е съвсем друго. Хормона на растежа работи здраво, клетките се делят......ии така.

# 528
Като ученичка така изведнъж ми избиха пъпки и ги бях разчоплила ужасно. Дерматологът ми предписа Зинерит лосион и крем Скинорен. Заздравяха много бързо разчоплените пъпки и спряха да излизат нови. Според мен ефектът беше главно от крема. Усещаше се едно щипане върху разчоплените пъпки и веднага завяхваха. Но подобни продукти мисля, че се продават само с рецепта. Без рецепта са козметичните продукти (Акне стоп, Акне аут и пр.).

# 529
Нещо за под очите да ми препоръчате? Предпочитам рол-он, понеже обичам да го държа в хладилника и после да ми изстуди зоната под очите.
Toзи е добър. Има го в Елитис. Цена около 8 -10лв.:

За този нямам още впечатления. За едно - две ползвания се представи прилично. Цена около 5-7лв.:

Делиа имат и още един вид рол-он, има ги в Елитис.

Бубанка споделя добри впечатления за мъжкия околоочен рол-он на Балеа.

Цена около 5лв.

# 530
Точно в една друга група ми препоръчаха Скинорен.

# 531
На мен ми беше изписан Зинерит. Не ми помогна.
Може би защото акнето ми не беше от най-тежките. А този препарат е точно за такива случаи.

# 532
  • София
Мерси, Джаста Праста!

# 533
На мен ми беше изписан Зинерит. Не ми помогна.
Може би защото акнето ми не беше от най-тежките. А този препарат е точно за такива случаи.

Няма логика да не ти помогне, защото акнето ти не било особено тежко. Препаратът за баня, който маха тежки замърсявания, маха и леките. Виж, обратното не е сигурно дали ще стане.

По-скоро антибиотикът, който го има в лосиона, не е бил ефективен при теб. Причинителят на акнето при теб не са били видовете бактерии, срещу които антибиотикът действа.

А според мен Зинерит въобще не е за много тежки случаи. В листовката пише, че е за средни до тежки случаи, но според мен е по-скоро за средни.

# 534
Препоръката ми за шампоаните на Клоран е да тествате първо от малките шишенца...от всички разновидности получавам невероятен сърбеж, ако вие също сте така няма смисъл излишно да затваряте пари за голяма разфасовка.

# 535
  • София
Ползвах този за боядисана коса. Измива добре, но трябва голямо количество (косата ми е гъста и малко под раменете) - слагам на три пъти по пет-шест помпички. Оставям да престои няколко минути и изплаквам. Измива добре, щади цвета, обаче после задължително слагам нещо хидратиращо, защото косата няма никаква форма. Дълготрайна, плодова миризма. Купувам го за втори път, вероятно по-нататък ще го ползвам пак.

# 536
За раните от разчоплена пъпка - ако имаш някоя саксия с алое, откъсни едно връхче и натъркай със сока. Много е ефективно за всякакви рани

# 537
  • Стара Загора

Льоня , уж е 3 в 1 - шампоан, балсам и грижа, а се оказва, че все едно ги няма тези балсам и грижа Pensive

# 538
Нещо за под очите да ми препоръчате? Предпочитам рол-он, понеже обичам да го държа в хладилника и после да ми изстуди зоната под очите.
Toзи е добър. Има го в Елитис. Цена около 8 -10лв.:

За този нямам още впечатления. За едно - две ползвания се представи прилично. Цена около 5-7лв.:

Делиа имат и още един вид рол-он, има ги в Елитис.

Бубанка споделя добри впечатления за мъжкия околоочен рол-он на Балеа.

Цена около 5лв.

Много полезна и за мен информация, за което благодаря.

ПП Извинявам се, че цитирам, но няма как да видя през мобилната версия предложенията, ако съм отбелязала мнението като полезно.

# 539
  • София

Льоня , уж е 3 в 1 - шампоан, балсам и грижа, а се оказва, че все едно ги няма тези балсам и грижа Pensive

При мен не работи за друго, освен за измиване. Confused

Общи условия

Активация на акаунт