Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 50

• 77 608
  • 764
  •   1
Отговори
# 510
Няма себорея, но от доста шампоани получавам сърбеж и червени петна.
И аз съм така. И това си е себорея или нещо пособно. Или пък реакция към шампоан. Аз затова ползвам само медицински шампоани и редувам с по-нежни и леки,ежедневни. Маска се нанася само от ушите надолу,никога в скалпа(освен ако не е обозначено). Така, че не виждам какво те притеснява в маските. Можеш да си ползваш всяка една според типа коса. Просто не слагаш по скалпа.
За съжаление не мога да препоръчам такава за мазна коса, защото нямам опит. Моята е сухичка. Мога да предложа много маски, и професионални и бюджетни, но не знам как ще ти се отразят. Посочената Миосотис е чудесна. Подсетихте ме за нея. Но не знам дали ще ми се отрази добре на вече по-третираната ми коса.
За мазна коса шампоани с коприва, хума и катран. Иначе можеш да ползваш различни масла. Не е задължитерно да ти омазняват, въпреки,че косата ти е мазна. Може даже да регулират омазняването. Не пречи да опиташ.

# 511
Медицинските шампони обикновенно изсушават в корена..препоръчвам шампоана на Davines или Виши за сух/мазен пърхут. В момента ползвам шампон на Selective за чувствитетлен скалп и към момента забелязвам точно това - сух корен и белещ се скалп (отново...)

# 512
10х точно товаойл нещо си видях аз

# 513
Препоръчайте маска за чувтвителен скалп и мазна коса? Има ли такова нещо или по-скоро не?
https://remedium.bg/irritated-scalp/klorane-soothing-conditioner-peony-150ml.html

# 514
Много изсушават така е. И косата става гадна. Но нямам избор. От години ползвам Дюкре. Щадящ е Юсерин за чунствителен скалп. Много е хубав. Също мога да ви препоръчам Клоран розовия. Клоран е около 12 лв. А Юсерин около 20. Не знам дали са много за темата. Но аз така или иначе по-малко от 15 лв не давам и холзвам много специфични шампоани. Просто от масовите много често ми стават проблеми.

# 515
И аз съм същата. На мен добре ми понесе шампоанът за чувствителен скалп от новата серия на Balea. Интересното е при мен, че скалпът ми се дразни, когато си мия косата вкъщи. На море, на планина, или дори и в старият ми апартамент, при ползване на едни и същи продукти, се изчиства. Последно така бях когато отидох на лагер в Лозенец. Косата я миех през ден, през два, заради морската вода със споменатия шампоан и скалпът бешпе спокоен и искрящо чист. Подозирам водата.

# 516
Чувствителния скалп, кожните проблеми се повлиява много добре от морската вода и климат. Това е всеизвестнен и признат факт от лекарите. Аз също съм така на морето. Баща ми е с кожно заболяване и когато е там се изчиства. И аз съм така, скалпа ми през лятото и значително по-спокоен. Особено там. И зятова умишлено си мокря косата в морето.

# 517
Някой да е пробвал това кремче Витасин ?

# 518
  • София
Нещо за под очите да ми препоръчате? Предпочитам рол-он, понеже обичам да го държа в хладилника и после да ми изстуди зоната под очите.

# 519
Някой да е пробвал това кремче Витасин ?

Много отдавна. Омазняваше ми. Не става. Мазах много малко и го зарязах. Не бях последователна. Но моята кожа си е склонна към акне и мазнотиите не ми понасят.

# 520
Витасин не е крем за лице, използва се за по-бързо зарастване на рани, за белези и т.н. Мъжът ми си мажеше петата, че нещо му се беше напукала едната и твърди, че му е помогнал.

# 521
Четох,че ставал и за косопад от тази гледна точка.
А нещо за рани по лице да препоръчате?

# 522
Четох,че ставал и за косопад от тази гледна точка.
А нещо за рани по лице да препоръчате?

От какво са раните?

# 523
https://beautycosmetic.biz/perfect-nail-pro-krem-race-nokti-p-9778.html
На мен това ми е любимия крем за ръце към момента. Много икономичен, ръцете ми стават мекички, със страхотна дълготрайна миризма. Единственото, което ме дразнеше в началото, че имаше кир ефект, но явно като са ми паднали мъртвите кожи, вече го няма този проблем.
Разбира се ще се тества и този на Балея, как ще остана по- назад и е удобен за носене в чанта.

# 524
Преди 2 години лятото племенникът ми се заля с вряло кафе. Беше на година и половина. След няколко седмици с превръзка, когато кожичката му вече не беше влажна от секрети започнаха да го мажат с Витасин, с бежовата капачка, защото знам че има и  с розова и май са различни. Много е подходящ за изгаряния. Две години от тогава на ръчичката му няма никакъв белег.

Общи условия

Активация на акаунт