Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 50

• 77 531
  • 764
  •   1
Отговори
# 105
  • на земята
Къде е този Палмолив да го дзърнем,душ гелчето.

# 106
Къде е този Палмолив да го дзърнем,душ гелчето.
Аз показах моите в Козметичните похождения.

# 107
# 108
Като стана дума за бюти блендер - какво бихте препоръчали за по-лесно и правилно нанасяне на сс крем и коректор - бюти блендър или четка за фдт /за предпочитане от дм, Лили и подобни вериги или магазини/? И какви бихте препоръчали? Досега само с пърсти нанасям сс крем, но искам по-прецизно нанасяне.
Купих блендер от н&m хич не е зле, нанася равномерно, но понякога ползвам нанасяне с пръсти само бб кремове ползвам.

# 109
AVIA не са от скоро на пазара. Ако те се съгласят да ви изпратят със Спийди, това не е ли опция?
Ако не ви отговарят, мога да потърся телефон на техен представител. Simple Smile Преди ги зареждах в магазина ми и бях много доволна.

# 110
Купих си тази четка от ДМ и съм много доволна. Използвам я за фдт: https://apteka.framar.bg/30068025/%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B4 … D0%BB%D0%BD%D0%B0

# 111
  • Deutschland
Бенедета, аз се интересувам в Сандански зареждат ли. Там ще съм днес и утре

# 112
Определено ще пробвам тия душ гелове на палмолив.

Търся иначе хубава основа лак за нокти. Сега съм с този на есенс, но ми се иска да пробвам и други.

# 113
Бенедета, аз се интересувам в Сандански зареждат ли. Там ще съм днес и утре
Проверете в магазин Аромати.
първите две

номера 1-2-6

прекрасни червила, много трайни и не изсушават устните.

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 20:48 от Анонимен

# 114
  • Deutschland
Супер! Благодаря

# 115
Тази четка https://apteka.framar.bg/30068025/%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B4 … D0%BB%D0%BD%D0%B0 аз си я поръчах от Али експрес за около 3 лв и аз съм много доволна от нея. Ползвам и
 ББ и двете си ги ползвам. Много зависи от кожата и от консистенцията, която нанасяш.

# 116
И аз имам такава четка от Алиекспрес. Забелязала съм, че при мен най-добре се справя с течни (не кремообразни) продукти.

# 117
За по-течните продукти ползвам бюти блендер, като си поръчвам уж българско производство от страница във ФБ и съм много доволна! Вече няколко смених Simple Smile за по-гъсти продукти ползвам четка - имам една на Екотулс, която винаги съм мила внимателно и т.н., а да не казвам как се скубе.. затова си поръчвам четки от Алиекспрес, че поне не ме е яд.
Имам:
Скрит текст:

# 118
  • на земята
За по-течните продукти ползвам бюти блендер, като си поръчвам уж българско производство от страница във ФБ и съм много доволна! Вече няколко смених Simple Smile за по-гъсти продукти ползвам четка - имам една на Екотулс, която винаги съм мила внимателно и т.н., а да не казвам как се скубе.. затова си поръчвам четки от Алиекспрес, че поне не ме е яд.
Имам:
Скрит текст:

Може ли страницата в ФБ за четките?
Всъщност споделете откъде купувате четки за руж,фон.тен.

# 119
Може ли страницата в ФБ за четките?
Всъщност споделете откъде купувате четки за руж,фон.тен.
бюти блендер
четка - русалка
четка 2
четка за пудра

Общи условия

Активация на акаунт