Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 50

• 77 693
  • 764
  •   1
Отговори
# 285
Аз също не издържах и си купих черната маска Ревюел, както и един депилиращ крем 9в1. Ще ги пробвам да видим как ще са.
Купих си маска за крака по ваши препоръки. Благодаря от сърце!

# 286
  • Стара Загора
Сега се сещам, че вкъщи имам шампоан на Бочко с лавандула от някаква промоция, който е без сулфати, но все още не съм го пробвала.

# 287
Фрау, виж, ако имаш Елитис, ако не по квартални козметики за Gabrini. Имат две много хубави серии, едната беше brilliant май, които са супер бюджетни и ефектни Simple Smile

# 288
Обещах да споделя за черната маска на Ревюел ...
Не видях кой знае какъв ефект снощи, освен да прави кола маска на лицето Rolling Eyes
Днес отново пробвах на запарена кожа и има малко по-видим ефект. Само, че ми изглежда доста течна и трябва да се внимава, когато отваряте опаковката. Да не кажете, че не съм ви предупредила! Whistling
Аз омазах цялата мивка ooooh!

# 289
Бенедета, коя черна маска, която е peel-of ли. Аз имам черната детокс маска, тя не е с отлепяне, стандартна маска си е. Черна, леко течно-гелообразна е, и някак блестяща. За мен е много добра маска. Държи се 10мин. и се изплаква. Добре почиства и освежава. При изплакване леко трябва да се внимава, че е черна и цапа.

# 290
Видях я тaзи, за която пишеш, но аз имам вече подобен продукт. Това е закупената :
Скрит текст:

Един въпрос, във вашите продукти на Ревюел, съдържа ли се парафин? Видях едно почистващо мляко, което имаше и се отказах. А пък в мицеларната им вода имаше рициново масло. Което мисля, че засилва растежа на космите. Grinning Иска ми се да опитам и още от техните продукти, но след отзивите на Джаста-Праста всичко се е купило. Дори една жена за малко да ми вземе маската от ръцете. Grinning

# 291
Да похваля този двуфазен спрей на Елсев ,
взех го след като се оказа, че съм много доволна от шампоана за суха коса от серията, който купих миналия месец, беше на прмоция в ДМ. От две години и повече ползвам цялата серия L’Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair, шампоан, маска, финиш, този шампоан много ми хареса в комбинация с маската от профи серията.
Спрея го пробвах първо на суха коса - нищо, освен че ми накъдри косата - ужас, но днес го пробвах на влажна коса, преди сешоар. После изсуших косата и изправих с преса/не мога да се изправям със сешоар и четка, така че използвам преса/, ами оказа се, че спрея помага за по-лесно и бързо изправяне, иначе за финиш използвам това и малко от това олио .

С каква коса си? Права или чуплива? Щом накъдря аз бих се радвала на такъв ефект.
От Абсолюта съм много доволна и аз.

# 292
  • София
Руса и боядисвана, естествено леко чуплива, от влага веднага става фриз, харесвам я права, спрея я намокри и тя се начупи веднага.

# 293
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Обещах да споделя за черната маска на Ревюел ...
Не видях кой знае какъв ефект снощи, освен да прави кола маска на лицето Rolling Eyes
Днес отново пробвах на запарена кожа и има малко по-видим ефект. Само, че ми изглежда доста течна и трябва да се внимава, когато отваряте опаковката. Да не кажете, че не съм ви предупредила! Whistling
Аз омазах цялата мивка ooooh!
След толкова хвалби, реших да пробвам нещо на марката и попаднах точно на тази маска.
Мнението ми съвпада напълно с твоето.
Още повече, че аз не смятам да я ползвам ден през ден, та да видя ефект.Не е нищо особено.

# 294
Момичета, аз да питам, някоя от вас ползвала ли е маската на Виктория Бюти, тази глинената с минерали от Мъртво море. Ето, тази:

Намазах се аз, всичко окей, ама като си измих ръцете, пръста с който основно нанасях се оцвети леко в зелено/цвета на маската/ и се питам дали няма да позеленея сега като я измия тая пуста маска.

ПП Иначе за съставите на Ревюел нищо не знам за съжаление. Аз много много не чета състави, че то май всичката козметика е бъкана с какво ли не. Основно гледам да няма алкохол денат и бронопол.

ПП Не позеленях/танцуващо човече/. Маската се отми сравнително лесно. Усещах леко загряване при изплакването. Но ефекта е видим. Хубава е маската и наистина почиства и свива порите. Тена е освежен, лицето изглежда и се усеща чисто. Бре, тия маски на Виктория Бюти ще се окажат много добро попадение. Тази с активния въглен и захарта също е мн добра. Ще пробвам и другите им видове.

Само да споделя, че моята кожа е нормална, с леко омазнена т-зона лятото, и леко засушаване зимата, по скоро явно дехидратирана, отколкото суха, с плътен и еластичен тургор, не особено капризна, всъщност хич не е капризна и като цяло понася всичко каквото и наклепам.

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 16:54 от Джаста Праста

# 295
Аз съм много доволна от маските на Виктория, най- вече от една с авокадо, но и тази е хубава , под душа всичко ми пада , не остава цвят, имат и хубав състав доколкото разбирам 🙃
Аз нещо друго да споделя, съвсем случайно ползвах ШП на моето бабче  , с коприва на Евтерпа ,др Чернев, е косата ми стана страхотна! Голям плюс от мен , ще го взема за вкъщи

# 296
  • Deutschland
Фрау, виж, ако имаш Елитис, ако не по квартални козметики за Gabrini. Имат две много хубави серии, едната беше brilliant май, които са супер бюджетни и ефектни Simple Smile

Не съм в България Sad, но Габрини има в турските магазини тук. Дано открия брокатите, обожавам да ги нося Simple Smile

# 297
Руса и боядисвана, естествено леко чуплива, от влага веднага става фриз, харесвам я права, спрея я намокри и тя се начупи веднага.
Моята е същата. А аз искам леки вълни и чупки. Харесвам къдрици и вълни. Затова ти попитах. Благодаря😋

# 298
И аз го купих тоя пусти Ревюел. Успях да се добера до Лили и си взех серум, намалените кремове с хиалурон и енергизиращ ексфолиант. На ръката като ги пробвах миришат приятно и правят кожата гладка, но на лицето ще се види тепърва. Освен това съм много доволна, че в магазина за паралелен внос си намерих хидратиращата маска на Пантен за 3.99 лв. срещу 12.50 в Лили.

# 299
Направих си черната маска ма Ревюел. На първо четене не е нещо уау, но ми харесва.Аз и нямам голям опит с маските. Отскоро ползвам. Матира лицето и свива порите. Тази е:

Общи условия

Активация на акаунт