Пазаруване от Amazon - тема №78

• 88 126
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
  • Сф
Завидях за Камел якето, голямо попадение ☺ И аз чакам мъжките Геокс, едни маратонки за мен, и търся епилатор и изгодни сандали за догодина

# 376
  • DE
Получих суичър за сина ми, много мек и топъл  Heart Eyes Поръчвам М защото е висок,  ръкавите на по-малък размер са му къси, но пък М му е леко широчък в раменете, все пак е дете на 13 години Grinning дълъг е и много си го харесва. А беше и 8 евро та е съвсем успешна поръчка  Grinning
https://www.amazon.de/Gregster-Herren-Softshelljacke-Grau-12190- … tshelljacke+12190

На мен ми отваряше якето, но го смених  newsm78

Последна редакция: чт, 27 сеп 2018, 11:52 от дането

# 377
  • Сф
Май си объркала линка Simple Smile

# 378
  • Сф
Май си объркала линка Simple Smile

# 379
  • Варна
Получих тези боти - уникални са, удобни и топли, с подплата отвътре:
https://www.amazon.de/gp/product/B06XYQXJ3N/ref=oh_aui_detailpag … mp;th=1&psc=1
36 номер все още са намалени. Wink

Също и тази раница, беше 13 паунда, идеална е за училище, хареса си я госпожицата:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B078XHFGR3/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

# 380
На спортна вълна съм и получих доста неща, някои от по интересните са SUSA спортен сутиен Беше под 4п., оказа се изключително попадение, много точен на размер и удобен. Ще следя отблизо марката. Много ми хареса и това яке, което поръчах между другото. Летен модел е, но материята е много мека, леко еластична и моделът стои страхотно. Много хвалените в Амазон Ultrasport, 2 и 3 не ме впечатлиха, нито като модел, нито като материя. За качеството не мога да кажа. Няколко якета: това Vaude Resca в синьо беше подарено, страхотно, по- хубаво в реалност! За мен оставих Vaude Tyresta и ще пусна в размените по- малкия номер Vaude Ducan. Бях поръчала два размера, за избор Hug

# 381
# 382
Получих това мъжко яке на camel active. Размел L беше 37 евро. Няма изненади, перфектно във всеки детайл, отговаря си на размера и собственика е доволен.

Може ли да измериш каква е ширината на якето на гърдите /т.е. под ръкавите/?

Геоксите ги имаме, преди 2-3 месеца пак бяха на тази цена, перфектни са.

# 383
  • София
Някой да е попадал на блутут слушалки за Iphone на добра цена? Че щерката иска подарък за Коледа,ама от цената около 300 лв получих мини инфаркт. 😁

# 384
  • Варна
GG_BG, 57см точно подмишниците. 55см на нивото на горния шев на долните джобове.

# 385
  • Sofia
Привет, да ви питам следното – имам въпрос относно няколко артикула, предлагани в американския и английския Amazon, от различни продавачи, като един от тях е самият Amazon.
Сега, не мога да разбера към кого трябва да насоча въпроса си – към Amazon или към продавача (ако е различен от Amazon)? Виждам, че има и опция да зададеш въпрос към всеки листинг в платформата (примерно, пише "5 answered questions"; опцията се намира точно до "Customer reviews"), но не мога да разбера кой отговаря на тези въпроси? Май другите потребители на сайта, а не оторизирано лице? Thinking

# 386
  • София
Привет, да ви питам следното – имам въпрос относно няколко артикула, предлагани в американския и английския Amazon, от различни продавачи, като един от тях е самият Amazon.
Сега, не мога да разбера към кого трябва да насоча въпроса си – към Amazon или към продавача (ако е различен от Amazon)? Виждам, че има и опция да зададеш въпрос към всеки листинг в платформата (примерно, пише "5 answered questions"; опцията се намира точно до "Customer reviews"), но не мога да разбера кой отговаря на тези въпроси? Май другите потребители на сайта, а не оторизирано лице? Thinking
Принципно отговарят и потребители и продавач, имала съм и двата случая.
Ако искаш да си зададеш въпроса към определен продавач, трябва да кликнеш на името му , ще ти излезнат мнения за него, адрес, телефон и т.н. в дясно на страницата има поле: задай въпрос.
Там може да копираш линка на продукта и да го питаш каквото те интересува.

# 387
Привет!
Аз получих тези боти.
https://www.amazon.co.uk/Mjus-Womens-982205-0201-6354-Ankle-Boot … _d_yo_pop_d_pd_t2

Много са хубави, но за съжаление от Амазон са ми пуснали грешен номер -вместо 41, пристигна 42. Излезнаха ми 22 паунда.
Ще ги пусна в другата тема, ако не ще ги връщам.

# 388
  • Sofia
Много благодаря, Миленски!
А ако продавачът е самият Amazon, да пиша директно на тях, в такъв случай?

# 389
Момичета, помощ! Търся си обувки или боти с цвят "малина", но не знам как точно да търся? Помогнете ми ако може с линк?

Общи условия

Активация на акаунт