Отново прецакана

• 15 885
  • 176
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Питаш, вместо да я раздрусаш малко!
Никак не ѝ излизат сметките на госпожата и според мен, ни се подиграва открито или си пише някаква история.........

Тук споделиха, че за 6 инвитро са дадени 33 000, като и фондове са ползвани, а авторката пуска номера с 6000.........
Малката ѝ дъщеря е  на 19, а тя я е лишила от жилище още преди повече от 2 години.........
Мъжът ѝ не бил давал издръжка, ама тя и влог имала, нищо че също не работи от куп време.........

Аз спирам да я разнищвам, че ще я нахраня с нейните, дето ги ръси.

ПП. Явно, крайната цел е любовник, който да ѝ поеме издръжката, ама е сбъркала форума. Mr. Green

# 106
Аз почвам да се замислям, че фондът ин витро трябва да има и психологическа оценка, преди да почне да раздава пари. Също и интелектуална и финансова. Ако наистина се финансират толкова щедро такива невероятни случаи...

# 107
  • София
Аз почвам да се замислям, че фондът ин витро трябва да има и психологическа оценка, преди да почне да раздава пари. Също и интелектуална и финансова. Ако наистина се финансират толкова щедро такива невероятни случаи...

Ми, не се финансират с лека ръка- имам близка, която мина по този път.

# 108
Фонда не е измислен току така. Жена на 40г. с 2 деца не знам може ли да се класира.  Crazy
Май ни пързалят тук. Thinking

# 109
Един опит инвитро е грубо 5000.
Фондът поема вече 4 опита.

Децата не знам кой ги гледа, но и 19 и 21 годишно имат бая разходи, които неплащащият им издръжка баща и безработната им майка е загадка от къде идват източниците им?

# 110
Фонда има изисквания. Щом ги покриеш ти дават заповед. Авторката няма две тръби- съвсем безпроблемно се класира.

# 111
Хубаво, че няма две тръби, ама няма ли някой психолог да проверява да не би и акъл да няма...

# 112
Не. Няма.
Имаше тема на една българка в Щатите и върнаха ембриони и забременя за четвърти път. Ама я затресе депресията и сега обикаля форума да пита лекарствата дали ще повлияят на плода.
Имаш си причина да не забременееш- значи държавата ти помага. Това е.

# 113
  • София
Фонда има изисквания. Щом ги покриеш ти дават заповед. Авторката няма две тръби- съвсем безпроблемно се класира.

Нямаше ли изисквания за възраст?
Защо ми се струва, че бяха определили 42г. като горна граница?

И пак се питам, как се вместват в 7 години 6 инвитро+ 2 извънматочни бременности? newsm78

# 114
43 години е.

Инвитро може да се прави през няколко месеца. Ако организма на жената го позволява.
Аз от едно станах полуинвалид, има жени с по десет нищо им няма. 

# 115
А няма ли изискване жената да е без деца? Тя си има две деца, а държавата плаща, за да роди още едно. Не са ли с "предимство" тези, които нямат нито едно? Не съм запозната с ин витрото и питам от любопитство.

# 116
Няма такова изисване. Ако щеш и 15 да имаш, държава дава.
Дори дава предимство на тези, които вече доближават крайната възраст.

# 117
Имаш ли къде да отидеш?Без жилище ли си останала?
Нямам къде да отида .
Продадох жилището си за да теглим кредит и да вземме тоя апартамент в който сме сега в София.
Какво да ви кажа не измина много време но почвам и аз да се чудя какво правя с него представа си нямате колко ми е омотана главата .Вече май нямам чувства към него  но и как да си взема парите обратно пример а и с тях ако пример ми беше ги върнал сумата нее голяма 22 000 лв са  с тях в София не мога да купя жилище . В момента си мисля горко и е на жената която ако му роди дете и разбере че не я обича но пък може и да се влюби в нея.За сега си търся работа пуснала съм си св. Положението ще е да съжителстваме заедно под един покрив до къде ще стигнат нещата.Чесно казано си мисля да си имам и любовник нещо което никога не съм мисли че ще си помисля нещо подобно та до къде стигнах и аз не знам ................

Всичко Мара втасала, любовник си търси.

Консултирай се с адвокат. Би трябвало парите от продажбата на жилището да са ти ги превели по банков път. Възможно е да успееш да докажеш, че има трансформация на имущество и въпреки че жилището в София е на името на мъжа ти, отпреди брака, да имаш дял от него или да ти върне парите. Кредитът на негово име ли е? Нали не си съкредитоискател или да си по някакъв начин задължена да го плащаш, ако той не плаща?

# 118
  • София
Тя и да си консултира с адвокат, шансът да спечели такова дело е почти нулев.
Аз имам нотариално заверен документ за произход на средства, защото купих апартамент по време на брака ми. Уж реших да си вържа гащите за всеки случай, но още тогава бях предупредена, че недай си боже да се стигне до развод, почти никой няма да обърне внимание на хвърчащото ми листче.

# 119
  • София
Бас- сега ще напише, че е съискател! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт