Отново прецакана

• 15 889
  • 176
  •   1
Отговори
# 120
  • Най-красивата страна
А като е държал да има свое дете Мунчо,защо тогава се е захванал с жена,която има такива здравословни проблеми.
Той е знаел,че най-вероятно тя няма да може да износи дете.
И ако толкоз я обичаше, щеше ли да я остави да се подлага на разни процедури няколко пъти подред.
Явно има нещо друго.

Не иска изобщо дете. Просто тя му е дала този коз, да я манипулира и мачка с него.
Мунчо е направил две деца на Смърфиета, като и двете били извънматочна бременност, като при втората и отстраняват тръбите. Забравихте ли го това вече, не го прочетохте изобщо или ... ей така дай да сипваме с чирпака на Мунчо Simple Smile

Аз прочетох преди да пиша,но май ти не си.
Двете деца са от първия брак на Смърфиета.
В темата става въпрос за втория и мъж,който няма собствени деца.Затова не желае осиновяване.

# 121
Да, тя има 2 деца от предишен брак, но има и две извънматочни бременности, поради които са й премахнати тръбите.

Та, всяко зло за добро. Както някой по-горе писа - този не е годен да е баща, затова и никоя не му е родила. Използва се от наивността и глупостта на нашата героиня и получава апартамент и какво ли още не, само защото знае да си играе със самочусщвствието и психиката й.

# 122
  • София
Надявам се темата да не е реална, защото ако е, говори много зле за авторката:
1. Жена на 40 години с две големи деца опосква де що има спестен лев, за да купи жилище на мечтания любовник. Как е теглила от детски спестовен депозит е малко неясно, защото обикновено има ограничения.
2. Любовникът приема с благодарност парите и купува апартамент на негово име. И как не, като после авторката ще го хване за опинците да си вземе парите.
3. От същия този човек авторката забременява извънматочно два пъти, отделно 6 неуспешни инвитро опита, финансирани с парите от детския влог.
4. Без работа, без жилище, с деца, току-що излезнали от ученическа възраст, авторката се омъжва преди 12 месеца.
5. Няма и година по-късно, любовникът решава, че не обича авторката и иска собствени деца. И я напъжда като мръсно коте.
И въпреки всичко гореизложено, авторката се чуди как да го задържи, да го заведе на психолог, за да решат проблемите си.
Авторке, или си замръзнала в развитието си преди има-няма 20-тина години, или имаш спешна нужда от работа с психолог, или наистина грам чувство за самосъхранение нямаш.

# 123
  • Най-красивата страна
Не е късно да се вземе в ръце и да започне отначало.
Съветвам я да си намери някаква работа.
Да си поиска парите от Мунчо.
И после да си потърси квартира.
Ако все пак Мунчо и върне парите,то тогава може да си купи някаква къща на село или да използва сумата и да вземе жилище на кредит.

# 124
За съжаление, някои хора наистина не знаят, какво да правят с живота си.

# 125
Тя пари от него няма да види. Дала му е онези ама след това явно той е издържал и нея, и децата (освен ако не са работили де).

# 126
Пързалка е. Сега питах една позната, каза че няма как толкова малко пари за цели 6 опита инвитро.

Друго не ми стана ясно, кой гледа другите 2 момичета, къде живеят, кой ги възпитава последните няколко години.

# 127
Не е пързалка. Жената и глупостта и е истинска. Знам я от проблемното. Даже съм влизала в доста грозни диалози с нея.
Тя не е казала, че само 6000 лв са и стрували 6-те опита.  Просто толкова е имала тя, толкова е дала.
За мен също е загадка кой издържа децата. Май си е било танто за кукуригу.

# 128
Добре, явно той е съфинансирал.
Обаче къде са децата и в картинката.

# 129
Сигурно при бабата в родния град...

# 130
Сега според мен авторката яко лъже. На 11 май е била на 37, сега е на 40
Цитат
HeartpulseHeartpulseЗдравейте! Heartpulse Heartpulse
Аз си търся  приятелки за йога ( групови занимания,малко фитнес,харесвам да ходя и на сауна), сега мисля да пробвам на ''Релакс'' в Надежда( от скоро живея в жк Надежда на 37 г съм)  не знам как стоят там нещата няколко пъти питах ,но не са ми отговорили за цени и др.Не пуша опитвам се да се храня здравословно  Simple Smile  Преди ходих в Люлин Pulse Fitness & Spa West PARK
Желая хубав ден на всички и дано всеки си намери страхотни приятели Ribbon

# 131
Явно й е скучно и й се съчиняват истории.
В крайна сметка твърде мбюного внимание обърнахме, откъдето и да го погледнем. Сигурна съм, че ако не авторката, то има други наивнк жени, които не поглеждат всъщност какъв наистина им е живота.

# 132
Някои жени не си казват никога истинската възраст....

# 133
Някои жени не си казват никога истинската възраст....
Е, даде но ако е на 37г, то децата и са непълнолетни и са захвърлени някъде докато майка им се мъчи да забременее от някакъв михлюз.

# 134
Жената явно има повече проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт