Отново прецакана

• 15 849
  • 176
  •   2
Отговори
# 75
Оооо, аз тоя филм го гледах. Само деца не беше й направил на мойта бивша. Тя го беше докарала в моя апартамент, докато съм на път. Да не седи сама вечер, нъли. Компания тъй да си има. Изнесох ги за 2 часа. В торби й събрах боклуците и ги оставих на междустълбищната площадка.Някой хора това заслужават. Жалко, че авторката няма как да го направи. Нахаканите любовчии си го заслужават отвсякъде.

# 76
Не си описала причините да не работиш, но ако не са медицински, започни от намирането на работа. Фиксирала си се в този мъж, който не заслужава. Защо сключихте брак ? Защо си се поставила в такава емоционална и финансова зависимост ? Ами това обяснява отчаянието ти. Ти си ограничила кръгозора си. На обсесия прилича. Излез от омагьосания кръг. Със започването на работа ще изместиш този саморазрушителен център. Поговорете за раздяла, като явно е нужно да поискаш съвсем делово срок . Да си пренаредиш пъзела, да си стъпиш на крака. На 40 не е краят на света. Ама си и ти....

# 77
  • Sofia, Bulgaria
Божеее, чета и се кръстя 😂 Тя жената, тъкмо е отгледала 2 деца, минали са всички драми: памперси, зъби, училище, тийнейджърство и т.н. и иска пак доброволно да влезе във филма?!?
Сега е времето да работиш, да пътуваш, да излизаш по заведения с приятелки... а самотни мъже колкото искаш! Такива като твоя - с лопата да ги ринеш!!!
Честно като чета какъв е егоист, имам странното чувство, че ако се появи едно бебе, още на първата годинка “ще му дойде в повече” и ще ви изхвърли.... Господ си знае работата и не случайно са неуспешни опитите

# 78
  • София
Стига, де! Никакъв егоист не е.
Ерген, отиващ към дъртите, с мерак за свое дете.
Да не би жените да са друг разказ?
Коя би се съгласила да осинови, ако може да роди без проблем, че и с голям проблем дори? newsm78

Казал ѝ го е от първия момент- по нейни сведения.

# 79
Стана ми тъжно за авторката. Не е осъзнала още, че спешно трябва да си вземе живота в ръце. Просто се страхува, какво ще прави, когато мъжът й я изгони. Нищо повече. Никакви амбиции. А 40 години е прекрасна възраст.

# 80
  • Най-сетне у дома
Не, че е центърът на проблема или дискусията, но много жени раждат за пръв път на 40 и 40 плюс, а тубарният фактор е най-лесно заобиколимият при ivf, ако няма други усложнения, разбира се. В екипа, в който работя, имаме имунолог, защитил степента си в областта на репродуктивната имунология, макар в момента да се занимава с автоимунни заболявания. От нея знам, че в случай на множество неуспехи при инвитро процедури с официална диагноза "тубарен фактор", когато няма други усложнения при жената (например ендокринно заболяване или ИЯР), обикновено се касае за маскиран мъжки фактор. С други думи, нямаме достатъчно доказателства, че твоят човек няма проблем. Приличната спермограма не е всичко, кариотип и други генетични пускани ли са му? FISH?

Ти имаш две деца, той до колкото разбрах - нито едно. Адски ми е странно, че не допуска, че може да има нещо у него, което не е наред...

А с още по-други думи, това видимо не е твоята ситуация и твоят човек, чуй какво се опитва да ти каже животът и се намери ти къде си, чуй и себе си. И успех!

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 23:21 от Saule

# 81
Прочетох само първата страница и се извинявам ако не съм видяла, че историята има продължение.

Толкова наивно е да се смята, че детето ще ви задържи заедно, укревайки отношенията ви.  Laughing В повечето случаи родителите с деца едвам намират време един за друг.
Говорите така, сякаш стига да имате бебе и ГОТОВО - цветя и рози. И то генетично ваше да си е - а тази глупост няма да я коментирам. Въобще не осъзнавате, че има толкова сериозни подводни камъни - да е здраво, нормано, да се справите с родителството и много други.

Но остави бебето настрана.

Защо ти е да оставаш с мъж, който кани НЯКОГО в дома ви докато те няма?
Защо ти е мъж, който ще остане с теб само ако си неговата коза за разплод? Замисляш ли се ако това дете не е здраво колко точно ще му видиш опашката/
Как си представяш този човек да те подкрепя ако си зле и имаш нужда да се опреш на него?

Не е лесно да прогледнеш и да видиш човека до себе си ясно.

# 82
Еее думи нямам.
Предполагам авторката е продала нещо наследствено,и после идва -гениалната идея да подари парите на бъдещия си мъж.
Защо поне не изчакахте до бракуването? Сега щяхте да имате право на нещо.
У дома живеем,отглеждаме децата си без брак,и аз имам имот и той има.Не ме е страх да се разделим,не съм зависима.
Та за това не ви разбирам..

# 83
Коя би се съгласила да осинови, ако може да роди без проблем, че и с голям проблем дори? newsm78

Казал ѝ го е от първия момент- по нейни сведения.

Не е ами, разбира се. Взел е парите и си е купил имот на негово име от филантропия, едвам го е навила. Отрепка е тоя, голяма.

# 84
Дала ги е на съпруга си и си е купил апартамент преди да се бракуват.

Тук не ми се връзват нещата. Значи жената има един лош опит зад гърба си, сама отгледала 2 деца бившия не давал издръжка. И от цялата ситуация тя какво е научила. Да си продаде имота и даде парите на друг идиот за да си купи той жилище, на негово име с кредит. 6 инвитро процедури кой ги плати?

# 85
Но, дамата си го каза ясно - не може да си представи живота без него.
Всички знаем какво никога не бихме направили. Но, винаги идва момент в който пред изпитание правим и немислимото.
Че е попаднала на изтънчен изнудвач, който ѝ е взел сърцето, не е нейна вина, стига сте я нападали.
Това може да се случи на всеки на нейното място. Hands Point Up
За това препоръчах да открие  дейност, мечтана от сърцето ѝ/ душата ѝ. Не може да е само една, и то свързана с негова "милост".
Ако наистина нямаш, създай си.
Какво си искала като малка?
Какво искаше като сменяше памперси на децата ти?
Трябва да има друга мечта за която да се хванеш.
Той явно не е за теб. Остави го, но изтънчено - консултирай се с адвокат, бавно и тайно се подготвяй.
И в един момент, далеч преди да ти го каже той - бягай.
Живота ти е само един, защо трябва да си го пропиляваш с него?
Замисли се, Смърфиета. Вземи се в ръце. Той няма да стане по-добър за съжаление. Sad

# 86
  • Най-красивата страна
А като е държал да има свое дете Мунчо,защо тогава се е захванал с жена,която има такива здравословни проблеми.
Той е знаел,че най-вероятно тя няма да може да износи дете.
И ако толкоз я обичаше, щеше ли да я остави да се подлага на разни процедури няколко пъти подред.
Явно има нещо друго.

# 87
А като е държал да има свое дете Мунчо,защо тогава се е захванал с жена,която има такива здравословни проблеми.
И ако толкоз я обичаше, щеше ли да я остави да се подлага на разни процедури няколко пъти подред.
Явно има нещо друго.

Не се намират под път и над път жени които са готови да си дадат и последния лев. Вече има предбрачни договори, декларации за разделна собственост. Такива емоционално и фанансово отдадени жени няма  много, много.

# 88
Явно има нещо друго.

Не иска изобщо дете. Просто тя му е дала този коз, да я манипулира и мачка с него.

# 89
  • София
Такъв е моят живот само проблеми и страдание
Щеше да е само страдание, ако тези 6 опита бяха, преди да имаш две изгледани здрави деца.
Ти си склонна да осиновяваш, той ти е набил, че не си и де факто процедурите са заради него. Не се бъзикай повече с организма си.

Тънката разлика е, че процедурите са на нейния гъз. Ако мъжете трябваше да ги бодат, режат, стимулират с какво ли не, то много повече жени биха се навили да не причиняват това на партньора и да го убеждават, че има и други начини. Жалко, че няма как да се провери на практика. Тогава може би една част от жените, потъпкващи себе си и организмите си с инвитро, спиралки и т.н. щяха да се светнат да дават колкото се полага, а не да се раздават отвъд здравословните психически и физически граници.

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 02:22 от The Catcher in the Rye

Общи условия

Активация на акаунт